Şimdi Ara

PS4 Güncelleme yapamıyorum yardım lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Witcher 3 oyununun 1.08 Güncellemesi çıktı. Bu zamana kadar bir şekilde güncelledim fakat bunu güncelleyemiyorum hiçbir şekilde.

Sorun şöyle.Başlarda 120 MB civarlarında hata verip sürekli 10 MB gerisinden tekrar tekrar 3-4 kez indiriyordu ve en sonunda hata verip indirilemedi diyordu.Yani mesela 120MB geldim ya, 110MB'a düşüyor tekrar 120'ye kadar indirip tekrar 110'a düşüyor böyle bir döngü.Her neyse silip tekrar başlattıp modemi resetledim bu kez şansım yaver gitti 5 GB'a kadar indirdim fakat 5GB'tan sonra naptıysam indiremiyorum.

Silip tekrar indirilenlere eklediğimde yine 5GB'dan başlıyor fakat 5092MB'da takılıyor ve yine aynı döngü tekrar ediyor hiçbir şekilde geçemiyorum bu indirme aralığını.PS4'ün internet altyapısı gerçekten çok zayıf.Şu sorun çıldırttı beni Google DNS kullanıyorum etki etmiyor.Ne yaptıysam olmadı bir türlü güncelleyemedim oyunu 1.08'e.Yardımcı olacak varsa çok makbule geçer gerçekten.

• Aynı sorun bende de vardı. Ağ ayarlarında MTU değerini 1473 veya 1450 yap. İkiside de fayda eder. 1450 bende genelde daha stabil.
    1450 yi ayrıca oyunlar için de kullanıyorum. DNS adresini otomatik yapman gerekiyor ama. Yoksa sorun oluyor tecrübe ettiğim kadarıyla.
    Gerçi ben sadece 8.8.8.8 / 8.8.4.4 te denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusay

Aynı sorun bende de vardı. Ağ ayarlarında MTU değerini 1473 veya 1450 yap. İkiside de fayda eder. 1450 bende genelde daha stabil.
    1450 yi ayrıca oyunlar için de kullanıyorum. DNS adresini otomatik yapman gerekiyor ama. Yoksa sorun oluyor tecrübe ettiğim kadarıyla.
    Gerçi ben sadece 8.8.8.8 / 8.8.4.4 te denedim.

Dediklerinizi yaptım umarım işe yarar şu an bekliyorum indirilmeye hazırlanıyor diyor eğer 5gb değerlerini geçerse gerisini yapar büyük ihtimalle.
  • Bu ara PSN den çektiğimiz nedir ya. İyice bozdular artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusay

Bu ara PSN den çektiğimiz nedir ya. İyice bozdular artık.

Sorma ya, sırf bu yüzden xbox'a geçesim var çok güzel altyapıları var, bir güncelleme gelecek diye ödüm kopuyor bu kadar olmaz ki ama ya.
  • Herhangi bir internet kafedeki altyapı bile psn den iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Herhangi bir internet kafedeki altyapı bile psn den iyidir

Hocam makine donanım olarak falan çok iyi fakat internet altyapısı gerçekten rezalet bunun gibi bir sürü sorun var, 1 haftadır witcher 3'ü 1.08'e güncelleyeceğim güya

sürekli sorun sürekli hata internet hızın 20mbps olur 5 mbps anca çeker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bloodborne un 2 gb lik guncellemesini 3 gunde indirmistim

Benim fikrim sony bu 25 milyonluk ps4 satisini beklemiyordu altyapi hazirliksiz yakalandi bununla alakali diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi yaptım ve şu an çok şükür ki indiriyor. 6GB indirdi 1,5GB kaldı bitmesine @yunusay çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

Arkadaşın dediği gibi yaptım ve şu an çok şükür ki indiriyor. 6GB indirdi 1,5GB kaldı bitmesine @yunusay çok teşekkür ederim..

Sorunun çözülmesine sevindim. İyi oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.