Şimdi Ara

Ps4 kredi karti bilgileri nasil silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazir oyunlar indirimdeyken oyun almak istiyorum yalniz biraz tereddütte kaldim.Oyunu aldikdan sonra kredi karti bilgilerimi playstation'dan silebilir miyim?Simdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartını düzenle diye seçenek olması lazım oradan silebilirsin.yada epey İnternet bankacılığı kullanıyorsan oradan online alışveriş e kapat lazım olunca tekrar açarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen657

Hazir oyunlar indirimdeyken oyun almak istiyorum yalniz biraz tereddütte kaldim.Oyunu aldikdan sonra kredi karti bilgilerimi playstation'dan silebilir miyim?Simdiden teşekkürler...

Dostum açıcağım konuyu açmışın.

Up.

• Bugun almayi denedim bankadan adresimi ogrendim hersey tamam dedim fakat bu seferde kredi karti bilgileri gecersiz hatasi almaya basladim hatanin kodu şu:WC-34891-5 .Adresimden türkçe karekterleri sildim yalniz kredi kartimin isminde türkce karekterler var onlari yazmadigim icin mi sorun cikartiyo olabilir?

• quote:

Bugun almayi denedim bankadan adresimi ogrendim hersey tamam dedim fakat bu seferde kredi karti bilgileri gecersiz hatasi almaya basladim hatanin kodu şu:WC-34891-5 .Adresimden türkçe karekterleri sildim yalniz kredi kartimin isminde türkce karekterler var onlari yazmadigim icin mi sorun cikartiyo olabilir?

İninal kartla al

• quote:

Hazir oyunlar indirimdeyken oyun almak istiyorum yalniz biraz tereddütte kaldim.Oyunu aldikdan sonra kredi karti bilgilerimi playstation'dan silebilir miyim?Simdiden teşekkürler...

Ps4 unden en soldaki alisveris bolumunden en alttaki secenekden silebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.