Şimdi Ara

PS4 PlayStation Plus (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4'te 'Gold' Üyelik Sistemi Bulunacak

Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Playstation 4 adına yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu nesilde PS Plus ile karşımıza çıkan Sony, PS4'te Xbox Live benzeri bir sisteme giderek, 'Gold, Silver ve Platinium' gibi özel üyelik sistemi kullanacak. The Guardian'a konuşan Yoshida şu açıklamayı yaptı:

"Daha fazla hizmet ve içerik dijital olarak kullanılabilir hale geldikçe, biz cazip paketler oluştarak kullanıcılara seçenekler sunacağız. Yani bir kablo TV şirketi gibi.

Açıklamanın devamına göre, üyeliğin, gold, silver ve platinium gibi farklı seveyileri olabilir. Yoshida'nın asıl hayali ise, bir üyelikle oyunculara binlerce oyun sunmakmış.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_4te_Gold_Uyelik_Sistemi_Bulunacak-35013.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Şubat 2013; 18:39:45 >

• Kalite anlamında bişeyler katılacaksa extra içerikler vs yılda 80.100 lira vermek koymaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Şubat 2013; 18:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu live stream olayı için felan herhalde gold üyelik ister. Verdiğimiz paraya değicek bir hizmet olduğu sürece hiç sorun değil alırız gold üyeliğimizi.

Aynen öyle kardeş. Neogaf da konusulanlarda bu yönde bakalım nasıl olucak. Neogaf Üyelerinden birisinin tahmini şöyle.

quote:

Free:
    Online Gaming
    Cross Game Chat
    Watch shared content (Livestreams and shared videos)
    Remote Play
    Mobile App for messaging and shopping on phone
    Access to catchup services and Netflix
    Upload Screenshots

Gold:
    All of the above of course
    Upload Videos
    Livestream your game
    Cloud Saves
    Acess to exclusive content such as Beta's

Platinum:
    All of the above of course
    Instant Game Collection
    Discounts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Şubat 2013; 18:46:45 >

• free de croschat olma ihtimali 0 bence neyse ya bunlar hep boş muhabbetler aslında çıkınca görücez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterki kaliteli hizmet versin neyse parası veririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ücretsiz olacak ki zaten
    Şuan ki sisteme nazaran extra yenilik gelecek o kadar
  • playstatıon3ü almamın en önemli nedenlerinden birisiydi multıplayer oyunculugun ücretsiz olması
    Eğer gerçekten hoşnut kalırsam ve psn gerçekten market olarak guzelleşirse neden olmasın belki benım gıbı cimri herif bile bu gold platınum slver uyelıklerden herhangı bırını alabılırım.
    Ama kesınlıkle onlıne oynama ücretsız olmalı

• Bence şimdiki özellikler devam edecek, nete video yükleme, video kaydetme, paylaşma(share butonu) vs ücretli olacak. Cross chat ücretsiz olur çünkü o donanım olarak geliyor Sony içindeki donanımı kullanmamız için tekrar para vermemizi istemek gibi bir absürtlük yaşatmaz heralde.

• Bir laf vardır ya, ben bu eve gelin geldim ister damat ister kaynana diye

xbox kullancıısıda olsak microsoft alacak paramızı, playstation kullanıcısıda olsak sony alacak paramızı

her halukarda yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

peki ücretlendirme nasıl olacak? mesela, k.kartım yok kullanmıyorum. bunun dışında nasıl ödeme yapıp da gold üyesi olacağım ?

Tahminimce ps4 çıkınca psn kartlar türkiyede de satılmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

Bence sadece online oynama ücretsiz olsun diğer herşey paralı olusun 10 numara olur.

bence psn kart buraya gelmez, şimdi satılabilseydi, belki o ihtimal olur ama. sanmıyorum.

Psn kart Türkyede satılıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

quote:

quote:

peki ücretlendirme nasıl olacak? mesela, k.kartım yok kullanmıyorum. bunun dışında nasıl ödeme yapıp da gold üyesi olacağım ?

Tahminimce ps4 çıkınca psn kartlar türkiyede de satılmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

Bence sadece online oynama ücretsiz olsun diğer herşey paralı olusun 10 numara olur.

bence psn kart buraya gelmez, şimdi satılabilseydi, belki o ihtimal olur ama. sanmıyorum.

Dostum nerelerde satılıyor? ben sadece gg tarzı sitelerde biliyorum ve onlara da güvenmiyorum.. şöyle Dr tarzı yerlerde psn kart var mı ? biraz bilgilendirirsen sevinirim

• Vay be çok değil 3-4 sene önce insanlar xbox live eleştiriyordu.Paralı tabi o kadar hizmeti vericek takılmıycak.Psn ücretsiz o yüzden takılsada olur diye.Ama herkes anladı tabi.Paralı olsun Live kalitesine ulaşsın geçsin hatta eyvAllah o zaman verilen her kuruşu sonuna kadar hakeder.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum nerelerde satılıyor? ben sadece gg tarzı sitelerde biliyorum ve onlara da güvenmiyorum.. şöyle Dr tarzı yerlerde psn kart var mı ? biraz bilgilendirirsen sevinirim

Hocam , gitti gidiyorda var.İnternetten sürekli alış veriş yapıyoruz.Markafoni vs , genel olarak pek sıkıntı olmuyo.Tabi kastın Kredi Kartı ile almaktansa.Ptt ile ödeme imkanı veren satıcı varsa , yada limiti çok düşük bir Kredi kartı kullandıktan sonra şifresını değiştirebilirsin.
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=psn+card

Eminönü ve Tahta kale iş hanlarında var diyorlar ama gözümle görmedim karagül işhanıymış.

Shopto.net ten alabilirsin. İnstant Cod alırsan.aldığın anda telefonuna sms gelir PSN Karttaki yazan koddur.Bence daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 27 Şubat 2013; 1:19:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam , gitti gidiyorda var.İnternetten sürekli alış veriş yapıyoruz.Markafoni vs , genel olarak pek sıkıntı olmuyo.Tabi kastın Kredi Kartı ile almaktansa.Ptt ile ödeme imkanı veren satıcı varsa , yada limiti çok düşük bir Kredi kartı kullandıktan sonra şifresını değiştirebilirsin.

Peki hocam tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam tesekkurler

Rica ederim.

• Herzaman parali olsun Live kalitesinde olsun diyordum en sonunda Sony ninde kafasi dank etti

Parali olunca gerek guvenlik gerek server kalitesini dahada arttiracaklardir. Rutin bakim icin servee kapatma rezilligide ortadan kalkar.

• Xbox'a gecme zamani geldi eger öyle olacaksa

• Paralı olursa hiç iyi olmaz, en azından online oyunu bedava yapsınlar
  • Sadece plus alınırsa yanında ek olarak bu özellikler gelse daha iyi olur.Hem plus hem de buna artı para ödemek can sıkar.

Örneğin 1 aylık plus aldın platinium olursun
    3 aylıkta silver
    6 ay ve 1 yıllıkta da gold
    gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli hizmet olacaksa neden olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.