Şimdi Ara

PS4 Plusım var fakat garip hata, Lütfen bakın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 primary hesapta plus var psn kısmından etkinleştirilmiş şekilde. Fakat alt hesaplar ( secondary, diğer hesaplarda) plusı görmüyor ve o hesaplarda online oynanmıyor. Garip bir hata, sorunu da çözemedim. Plus hesaptaki lisansları geri yükle dedim yine olmadı. Ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sagropa kullanıcısına yanıt
    Primary hesabı deaktif edip yeniden etkinleştirmeyi bi dene kardeş.

• Arkadaşlar bugün aynı problem bende oldu secondary hesapta artık online oyun oynayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: celik360

Arkadaşlar bugün aynı problem bende oldu secondary hesapta artık online oyun oynayamıyorum.

Ne olacak şimdi peki 2 günsür ben de oynayamıyorum. Acaba onlar için de mi plus istiyor. Nasıl bir iş bu. Sony berbat yazılım konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman62

Primary hesabı deaktif edip yeniden etkinleştirmeyi bi dene kardeş.

Denemediğim yöntem kalmadı şimdi de lisanları geri yükle 35/35 hata veriyor. Ama onunla alakası yok. Plus hesabımda oynanıyor. Diğer secondary hesaplarda oynanmıyor. Sony nin haberi yok mu bu durumdan birçok kişide vardır bence bu hata

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Arkadaşlar bugün aynı problem bende oldu secondary hesapta artık online oyun oynayamıyorum.

Ne olacak şimdi peki 2 günsür ben de oynayamıyorum. Acaba onlar için de mi plus istiyor. Nasıl bir iş bu. Sony berbat yazılım konusunda

Dostum bu sorun herkes de yok. Sanırım kısa süre de herkeze sıçrayabilir veya geçici bir çözümü olabilir yabancı forumlara bakmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

Dostum bu sorun herkes de yok. Sanırım kısa süre de herkeze sıçrayabilir veya geçici bir çözümü olabilir yabancı forumlara bakmak lazım.

Gittikçe artıyor ama bugün 5 kişi daha açmış bu konuyu foruma. Zaten beni bulur. 2 gündür online oynayamadım bu hata yüzünden

• quote:

quote:

quote:

Şimdi baktım playstation resmi yabancı forumuna herkesde görülmüş nerdeyse. Baya bir konu açılmış bu durumla ilgili. Hatadır inşallah yoksa her hesapts plus mı almasını istiyor Sony. Çok saçma birşey olurdu. Umarım böyle olmaz.

• Diretmeler başladı mı yokksa ?
  • Tr sony ile cuma gunu konustum ve plus aldigimiz hesaptan oyun oynayabiliyomuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

Tr sony ile cuma gunu konustum ve plus aldigimiz hesaptan oyun oynayabiliyomuşuz

Diğer plussoz hesaolarda oynanmıyor. 3 gün önceye kadar bir hesapta plus olması yetiyordu ps4 teki tüm hesaplarda multi oynanıyordu.

• Dün gece başladı bende bu problem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

Tr sony ile cuma gunu konustum ve plus aldigimiz hesaptan oyun oynayabiliyomuşuz

Diğer plussoz hesaolarda oynanmıyor. 3 gün önceye kadar bir hesapta plus olması yetiyordu ps4 teki tüm hesaplarda multi oynanıyordu.

Evet aynibsorun bendede 3 gun once başladi sony i aradim tek hesap tek plus tek dediler bide trden aldim plus herseyim tr de us psninden 1 hafta once plus almistim 😔😔😔😔

• bendede dun gece başladı bu problem 2 gun trial yaptım ama ne olacak bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

bendede dun gece başladı bu problem 2 gun trial yaptım ama ne olacak bilemiyorum

Ben de şimdilik 2 günlük trial yaptım. Yabancı forumlarda da birçok kullanıcı şikayetçi olmuş ama cevap yok sony tarafından.

• Sony:Her hesaba bir plus resmen zorluyorlar
    xbox a gecirecekler ama exclusive oyunları yüzünden duruyorum Allahım sen bize sabır sony e akıl fikir ver. ...

• Oha tr de 150 TL sanırım plus of of çok isi gücü bırakıp sony ye calisacaz

• Aynı sorun bende de var, plus olmayan hesabıma 1 aylık plus aldım şimdilik oynuyorum, bitince nolacak bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah bizimde başımıza gelmez bu durum garip şeyler oluyor son zamanlarda

• geçenlerde arkadaşıma us psn+ aldık. ocağın sonunda tr psn+ ı bitiyor us psn den devam edersin demiştim. tr psn de gta5 oynuyordu online paraları da aktif etmiş. gta 5 gitti o zaman. us psn ye geçince oyunu kaldığı yerden oynayamayacak sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.