Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aaa hakkını yeme şimdi oyunun. Borussia Dortmund’ta lisanslı. Almak lazım şincik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barça liverpoll b.dortmund ile 3 yıllık anlaşma yaptı zaten

Pes 2017-18-19 kadar sözleşmesi var

Yeni anlaşma değil yani

Umarim Bayern Münih de olur lisanssiz da olsa olur

Umarim Arap ve asya rakiplerle eşleşme olmaz

Umarim bug olmaz

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Ben burada aylar oncesinde konami oyuna mudahale ediyor diye yazdigimda bazilari yanlizca sanami mudahale ediyor diye yanit veriyordu hatta 3-0 onde oldugum bir macta son 15 dakikada 4-3 kaybettigimde yine bazi arkadaslar benim oynamayi bilmedigimden kaynakli kaybettigimi yazmisti simdi aylar sonra sezon biterken tespitlerimin dogrulugu sizler tarafindan onaylanmis oldu hatta dostum oyunla beraber cihazida satacak duruma gelmen bu oyunun psikolojik olarak bizi ne kadar olumsuz etkiledigini gosteriyor yine yaziyorum pes 2018 online modunun ne halde oldugunu gormeden para vermeyin bu oyuna aksi halde sinir sisteminizi para odeyerek bozarsiniz once icraatini gorelim konaminin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Ben burada aylar oncesinde konami oyuna mudahale ediyor diye yazdigimda bazilari yanlizca sanami mudahale ediyor diye yanit veriyordu hatta 3-0 onde oldugum bir macta son 15 dakikada 4-3 kaybettigimde yine bazi arkadaslar benim oynamayi bilmedigimden kaynakli kaybettigimi yazmisti simdi aylar sonra sezon biterken tespitlerimin dogrulugu sizler tarafindan onaylanmis oldu hatta dostum oyunla beraber cihazida satacak duruma gelmen bu oyunun psikolojik olarak bizi ne kadar olumsuz etkiledigini gosteriyor yine yaziyorum pes 2018 online modunun ne halde oldugunu gormeden para vermeyin bu oyuna aksi halde sinir sisteminizi para odeyerek bozarsiniz once icraatini gorelim konaminin

Demekki yalnızca sana bir özel durum değilmiş

Bu olayı erken atlatınca durum düzeliyor

Yenilgi serisi olduğu zaman 1 galibiyet alamazsan devam ediyor yenilgi serisi

100.000kisi kayıtlı myclub da herkes 1000 puan olma şansı var mı

Bir oyunda herkes iyi olacak diye bir durum yok

Bana da uyguluyor konami

3.000 kusur takım gücüm var

Levelleri 45 üstü hepsinin ilk 18 sadece bir tane sarı top var oda yaya toure

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Maç daveti yap bence hocam çok gıcık oldum bebeye

Dün akşam senin Neymar cıya davet attım, mesaj attım cevap yoktu. Arkadaş ekledim bekliyordum onayını, baktım şimdi beni reddetmiş adam haberin olsun. Yeniden arkadaşlık isteği attım

• Football Always kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu sefer kabul eder ya. Aranızdaki maçı çok merak ediyorum. Eğer maç yapabilirseniz videosunu buraya atarsan sevinirim

• scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt
    aynen dostum ben sadece pes 17 icin aldım konsolu eeeolmayınca satmak en iyisi bunlamı ugrascam o akdar hayat yogunlugundan baslarım momentumdan orta golünden
  • quote:

İnşallah bu sefer kabul eder ya. Aranızdaki maçı çok merak ediyorum. Eğer maç yapabilirseniz videosunu buraya atarsan sevinirim

Amacım bu zaten, video atıcam, fakat isteğimi ikinci kez reddetmiş

Yazışmayı ve İstatistikleri atayım;

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

Adamın yaptığı aptal hareketi de denedim, bence benim o dönüşlerim, topu dönerek önüme almak kat kat daha kilit açıcı ve göze hoş geliyor.

https://youtu.be/FIpjPQQb8VI

Tek bildiği hareket o işte. Başka bilmiyor ki. Acaip sinir bozucu. Futbol ile alakası yok. Pes liginde karşılaştım ben. Niye kabul eymiyor acaba.

• quote:

Tek bildiği hareket o işte. Başka bilmiyor ki. Acaip sinir bozucu. Futbol ile alakası yok. Pes liginde karşılaştım ben. Niye kabul eymiyor acaba.

Gördün bak mesaj attım, defalarca davet attım ses yok, öğlen arkadaş olarak ekledim, reddetmiş, tekrar ekledim yine reddetmiş. Demek ki gördü mesajları davetleri

Tamam teşekkürler hocam . İstek üzerine oynamıyor demekki. Yapacak birşey yok o halde

• quote:

Tamam teşekkürler hocam . İstek üzerine oynamıyor demekki. Yapacak birşey yok o halde

Ben arada yoklarım, kışkırtırım yine

• Merhaba yeri burasi degil belki ama bilgi icin yaziyorum

Ps4 uzerinden psn plus uyeligi almak istiyorum herseyi giriyorum satin alcakken kredi kart sifresi soruyor normal mi bu durum ? Bunu yasayan var mi ?

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Senin Neymar cıya bilendim tam, ellerim titriyordu, acil çalım atmam lazımdı

O kafayla hemen maça girdim, 814 puanlı bir italyan geldi, baktım kanatlardan orta-kafayı zorluyor, çalımlı kafa attım adama

https://youtu.be/Li1mzqMK_Ks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 10 Haziran 2017; 20:3:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MDemirhan23

Merhaba yeri burasi degil belki ama bilgi icin yaziyorum

Ps4 uzerinden psn plus uyeligi almak istiyorum herseyi giriyorum satin alcakken kredi kart sifresi soruyor normal mi bu durum ? Bunu yasayan var mi ?

K.kart şifresini hiç istemedi benden oyunlarımin hepsi digital

K.kart bilgilerini istiyor

Güvenlik kodu istiyor

K.kart şifresi istemesi çok saçma başka bir iş var onda

K.kart şifresi verilir mi

Sony ara sor telefon numarasını Google den bulursun

Sorunu anlat arkadaşlarım var alış veriş yapan kimsenin k.kart şifresi istemiyor benden niye istiyor diye sorabilirsin

1 yıl uğraşsam o neymar hareketi yapamam nasıl yapıyorsunuz bunları helal olsun

Ben de neymarcıya attın sandım elim ayağım titredi

• quote:

Ben de neymarcıya attın sandım elim ayağım titredi

Şuan gelse karşıma güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

1 yıl uğraşsam o neymar hareketi yapamam nasıl yapıyorsunuz bunları helal olsun

İnan hiçbir şey yok o harekette, çocuk işi. Yetenek gerektiren hareketler diğerleri.

O bilek hareketini yazayım dene hemen, herkes denesin herkes yapar;

Sağ analog hangi yöne doğru topu sürmek istiyorsan o yöne, yani aşağı veya yukarı basılı tut,

Yön kontrolünü de sürekli rakip kaleye doğru bas bırak, bas bırak

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Anlamadimki cok sacma birsey kredi karti sifresi istemesi bunun yuzunden 14gunluk deneme yapmaktan yorulduk valla

• 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.