Şimdi Ara

PS4 Pro Oyun Görüntü Sorunu Hkk. (Rise Of The Tomb Raider)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 15 gün önce PS4 Pro aldım. Cihazıma dün Rise Of The Tomb Raider yüklediğimde ise görüntüde sorun olduğunu fark ettim. Görüntü videosunu youtube yükledim. Konu ile Sony servisi aradığımda ise sorun cihazdan değil oyundan olduğunu oyun firmasıyla görüşmem gerektiğini söylendi. Ben sorunun grafik işlemci hatası gibi geldi dememe rağmen olmadığını oyundan kaynaklı olduğu söylendi. Madem oyundan ise arkadaşımda olmayan sorun bende neden oluyor. Ayrıca ben neden muhattap oluyorum oyun firmasıyla oda ilginç komik bir durum. Sony'e konu ve görüntü ile ilgili mail attım dönüşlerini bekliyorum.

Oyunu tekrar sildim yükledim/Lisans yükleme yaptım/HDMİ kablosunu değiştim durum değişmedi. Bu arada sorun yalnızca bu oyunda olmaktadır.

Acaba bu sorunu yaşayan varmıdır aranızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 3 Aralık 2016; 20:34:47 >

• Görüntüyü tv den mi kaydettiniz?
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Cihazdan kaydettim hocam tv kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü görüntü yayını da yaptım twitch den izledim ordada aynı görüntü çıktı.
  • downrock kullanıcısına yanıt
    Evet cihazdan kayıtsa tv ile ilgili değildir. İlginç bir sorun başka oyunlarda oluyor mu peki benzer bi olay?
  • downrock kullanıcısına yanıt
    Sorun sadece o oyunda oluyorsa ne tv den ne konsoldan kaynaklanan bir sorun değil kesin oyundan bir bug bu. Ayrıca oyuna başladığın andan beri mi var bu sorun yoksa videodaki yerde mi çıkmaya başladı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başka oyunda rastlamadım yalnızca bu oyunda oldu. Oyun direk başından itibaren başlıyor 1 saat oynamama rağmen değişmedi özellikle grafik ayarlarını değişince ortaya çıkıyor. 60fps yerine 4k vs şeyler yaptığımda sürekli bunlar oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 3 Aralık 2016; 20:27:14 >
  • Oyunun data dosyalarını komple silip tekrar yükelemeyi dene istersen.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Onuda yaptım sonuç değişmedi yinede.
  • PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU |

https://forum.donanimhaber.com/m_115374812/tm.htm

Rise Of The Tomb Raider || Ps4-Ps4Pro Ana Konu

https://forum.donanimhaber.com/m_92991021/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.