Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
470.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orchid

2. kere neden tekrar ediyorsun ? Sıcak başına vurdu anlaşılan gir buzluğa.

Sana galiba 2'den fazla tekrar ettim ama olsun. Ne güzel hatırlatıyorum + burada ilk yayınlamam hoca Yavuz. Anlarsın; topic rules.

Saçlarda epey uzamış olunca sıcak kafaya vuruyor tabii, onun da etkisi var.
    Başka sinir bozucu şeylerinde etkisi var.

• Belki çok safça olacak kusura bakmayın, ancak benim sormak istediğim şey basit bir olay.

Kardeşime ve kendime PS4 aldim. Iki makineye de kendi accountumu primary olarak kursam, ikisinde de satın aldığım oyunları aynı anda ödlerine online oynayabiliyor muyun?

Irkı makineye ayrı ayrı iki tane psn oluş üyeliği mi satın almam gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki çok safça olacak kusura bakmayın, ancak benim sormak istediğim şey basit bir olay.

Kardeşime ve kendime PS4 aldim. Iki makineye de kendi accountumu primary olarak kursam, ikisinde de satın aldığım oyunları aynı anda ofline ya da online oynayabiliyor muyum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet benim bir noktada beynim yandi.

Secondary almak istiyorum diyelim. Bu secondary oyunu ana hesabimdan (trophy kastigim yillardir kullandigim hesabim) oynama sansim yok mu? Illaha secondary hesabin profiliyle mi oynuyoruz o oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Belki çok safça olacak kusura bakmayın, ancak benim sormak istediğim şey basit bir olay.

Kardeşime ve kendime PS4 aldim. Iki makineye de kendi accountumu primary olarak kursam, ikisinde de satın aldığım oyunları aynı anda ofline ya da online oynayabiliyor muyum?

Bir PSN hesabı iki PS4'te Primary olmaz. Birinde Primary, diğerinde Secondary olur.

Hesap seninse: Hesap kardeşinde Primary olmalı, sende ise Secondary.
    Bu "Daimi kardeşlik" yöntemidir. Böylece aynı anda online - offline oynayabilirsiniz. İlgile hesaba bir adet Plus almanız yeterli, ikinizde faydalanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Selam millet benim bir noktada beynim yandi.

Secondary almak istiyorum diyelim. Bu secondary oyunu ana hesabimdan (trophy kastigim yillardir kullandigim hesabim) oynama sansim yok mu? Illaha secondary hesabin profiliyle mi oynuyoruz o oyunu?

Oyunda lokal coop mod varsa (örnek: Fifa) "DS4 Yöntemi" ile oyunu ana hesabında oynayabilirsin.

Onun dışında Secondary hesaba mahkûmsun.

• quote:

Kendi hesabınla oynayabiliyorsun dostum zaten oyunun secondary sine sadece yüklerken gir sonra çık kendinden oyna
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Oncikle cevabiniz icin tesekkur ederim.

Tamam o zaman ben simdi bir psn plus satin alip kendi makineme secondary, kardesimin makinesine primarry olarak kuracagim, ve ikimiz de oyunlari oynayabilecegiz.

Peki ben simdi Fifa 15 cikana kadar bir Fifa 14 bulunan hesap almak istiyorum, bosuna bir ay icin cok para vermeyeyim diye.

Aldigim hesabi hesabi kullanmak icin yine plus uyesi olmam gerekiyor mu?

Benim iyice kafam karisti sanirim :(

• selamlar;

Şu ana kadar ps4'te hep kutulu oyun kullandım. Kuzen de ps4 alınca kardeşlik işini araştırmaya başladım. Yanlız benim durum biraz karışık. Şöyle ki benim makinede 2 hesap var kardeşimle beraber kullanıyoruz. 1. Hesap US_PSN Plus(kardeşim kullanıyor) 2.Hesap TR_PSN (ben kullanıyorum). Kuzenle kardeşlik yapmak ve mevcut hesapları da kullanmaya devam etmek için ne gibi yol izlemeliyiz.(Ben kendi TR hesabımdan, kardeşim de kendi US hesabından oynamaya devam edecek) Ayrıca bendeki PSN_PLUS ı kuzen ile paylaşma imkanı da var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Oncikle cevabiniz icin tesekkur ederim.

Tamam o zaman ben simdi bir psn plus satin alip kendi makineme secondary, kardesimin makinesine primarry olarak kuracagim, ve ikimiz de oyunlari oynayabilecegiz.

Peki ben simdi Fifa 15 cikana kadar bir Fifa 14 bulunan hesap almak istiyorum, bosuna bir ay icin cok para vermeyeyim diye.

Aldigim hesabi hesabi kullanmak icin yine plus uyesi olmam gerekiyor mu?

Benim iyice kafam karisti sanirim :(

Rica ederim.

Satın alacağın ikinci el hesaplarda Plus üyelik olması gerekmiyor.
    Senin bir adet Primary Plus hesabın varsa, PS4'ündeki her hesap ile online oynayabilirsin.
    Ama daimi kardeşlikte senin ana hesabın sende Secondary olacak ya, Plus üyeliğininde Secondary olacak doğal olarak ve Plus sadece bu hesapta çalışacak. Plus, Primary olmadığı için PS4'ündeki diğer hesaplar ile online oynayamazsın.

Bu yüzden eğer +ikinci el hesaplar alacaksan Primary al ki Secondary diye kayıtlı olan ana hesabında oynayabilesin.

MicMac1905

Senin Türk hesabında Plus var mı?
    Varsa eğer "daimi kardeşlik" yoluyla kuzeninle paylaşabilirsin.
    Senin ana hesap kuzeninde Primary olacak ve kuzen senin hesabındaki içeriklerden faydalanabilecek.
    Kuzenin ana hesap ise sizde Primary olacak ve siz, kuzenin hesabındaki içeriklerinden faydalanabileceksiniz.

+Kardeşinde de oyun varsa zaman zaman kuzene hesabını Primary diye verebilir.

Ancak böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli45

quote:

Kendi hesabınla oynayabiliyorsun dostum zaten oyunun secondary sine sadece yüklerken gir sonra çık kendinden oyna

O zaman secondary'nin tek dezavantajı internet gerektirmesi. Başka bir dezavantajı yok öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Oyunda lokal coop mod varsa (örnek: Fifa) "DS4 Yöntemi" ile oyunu ana hesabında oynayabilirsin.

Onun dışında Secondary hesaba mahkûmsun.

İki farklı cevap geldi şimdi. Karıştım yine :)

• quote:

İki farklı cevap geldi şimdi. Karıştım yine :)

Balotelli45 arkadaş karıştırmış sanırım.

Dediğim gibi:

"Oyunda lokal coop mod varsa (örnek: Fifa) "DS4 Yöntemi" ile oyunu ana hesabında oynayabilirsin.

Onun dışında Secondary hesaba mahkûmsun."

Ayrıca Secondary hesap için internet gerek. Oyundayken internet gitse 30 dakika süre tanır.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Gosterdiginiz sabir ve ilginicin tesekkurler, bu isleri ilk defa yaptigim icin cok vaktinizi aliyorum.

Simdi kendime bir psn account actim ancak henuz makinem gelmedigi icin aktive etmedim.

Sanirim makineden psn accountumla girip activate dedigim de primary olarak kendi hesabimi kardesimin makineye kurmus oluyorum.

Ancak o accounta henuz bir plus almadim, sanirim simdilik acelesi yok.

Simdi forumdan bir arkadastan Fifa 14 tanimli bir primary hesap alacagim. Bu hesabi, onve kendi accountumla active ettikten sonra ikinci kullanici olaak mi eklemem gerekiyor?

O zaman makinede benim accountum primary kalacak, satin aldigim hesap ikinci hesap olacak.

Bu islemlerin hepsini kardesimin makineye yaptigimi varsiyiyorum.

Daha sonra kendi makineme gecip, yine ayni psn accountla kendi makinemi active etttigimde otomatikman secondary hesap mi oluyor?

Cok sey sordum sanirim

• quote:

quote:

quote:

O zaman secondary'nin tek dezavantajı internet gerektirmesi. Başka bir dezavantajı yok öyle mi?

başka yok internet gerekmiyor diye biliyorum

• the wade

Estağfurullah.

-Daimi kardeşlik yapacağınız hesabı, yani senin oyun oynayıp arkadaş ekleyeceğin hesabı kardeşinin PS4'üne Primary, kendi PS4'üne Secondary diye ayarlayacaksın.

-Plus üyeliği almadan PS4'te online oynanmaz.

-Yeni alacağın hesabı PS4'e girmek: Öncelikle PS4'te yeni bir Kullanıcı oluşturacaksın (PC'deki Oturum misali), ardından oluşturduğun Kullanıcı'ya girip, hesabın e-mail ve şifresini girip oyunu indireceksin.

-PS4'üne istersen aynı anda 16 adet Primary hesap ya da 16 adet Primary - Secondary hesabı karma kaydedebilirsin.

Forumdan alacağın Fifa hesabını biriniz Primary kullansın (Primary kullanan indirdiği içerikleri PS4'ündeki her hesapta kullanabilir), diğerinizde Secondary hakkı alıp "DS4 Yöntemi" ile ana hesabından oynasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış bilgiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış bilgiler.

Gerekiyor mu hep online olduğum için anlamamışım

• quote:

Evet, Secondary hesapta gerekiyor.
  • quote:

quote:

Evet, Secondary hesapta gerekiyor.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam valla yeni öğrendim saolun

• quote:

Bilgilendirme için teşekkürler hocam valla yeni öğrendim saolun

Lafı bile olmaz, ne demek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.