Şimdi Ara

PS4 Sony Eurasia - Paralel İthalat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ps3'mü sattım. Ps4 alacağım şimdi fakat paralel ithalat ile sony eurasia arasında yaklaşık bi 300 tl falan oynuyor fiyat farkı. Paralel ithalat alsam abarttıkları kadar sorun yaşar mıyım acaba ? Biraz aklım karıştı bu konuda. Şuan sıfır hepsiburada'dan ithalat garantili 500gb modeli 1050 liraya falan alabiliyorum.

• Ben şahsen Sony garantili tercih ederim elektronik cihaz sonuçta herhangi bir sıkıntı yaşadığın anda muhatabın belli diğer türlü belki sorunu çözersin bir şekilde ama uğraşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsınız ama cihaz bozuk, ileride sıkıntı cıkarsa yolladığınız zaman cart curt sizden para isticekler sizden sorunlu dicekler yapamayacaklar yapsalar bile güvenli bir sekilde yapamazlar her seyi yerinde almak lazım bir arkadasım sony garantili aldı 1 sene sonra arza yaptı daha servise yolladı 1 ay gelmedi adamlar yapamadığını söyledi özür dileyip yapamadıgını söylediler arkadasta 500gb vardı 1tb yollamışlar

• Ben ithalatçı aldım pişman oldum.ps1-ps2-ps3 kullandım yıllarca hıc bırınde sorun yaşamadıgım ıcın guvendım aldıgım ps4 3 ay sonra ölüm hatası mavı ışık hatası verdı

Tahtakale garantili çıktı cihaz 45 gün beklettiler sonra yeni cihaz verdiler.

200-300 fark verılır hıc degılse kafan rahat olur bır sorun.
  • Teşekkürler yorumlarınız için değerli arkadaşlar. Sony Eurasia garantili cihazı, paralel ithalat fiyatına aldım. Siparişi verdim, beklemedeyim bakalım :)
  • hayırlı olsun hocam bende iki garanti arasında kalmıştım tercihimi alabilirsem nasipse sony eurasia garantisinden kullanacağım :)
  • Teşekkürler arkadaşlar. Kafam rahat etti en azından. Birde çek indirim puan kombolarıyla falan paralel ithalattan daha ucuza geldi cihaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Teşekkürler arkadaşlar. Kafam rahat etti en azından. Birde çek indirim puan kombolarıyla falan paralel ithalattan daha ucuza geldi cihaz :)

Nerden aldınız hocam

• n11'den aldım 1316 TL fiyatı vardı. 1316 - 150 TL Çek indirimi - 50 TL bonus verdi - 45 TL'de bana özel bonus verdi bonusflaş ile = 1071 liraya gelmiş oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

n11'den aldım 1316 TL fiyatı vardı. 1316 - 150 TL Çek indirimi - 50 TL bonus verdi - 45 TL'de bana özel bonus verdi bonusflaş ile = 1071 liraya gelmiş oldu :)

hocam vallahi çook iyi fiyata almışsınız cuh1216a serisimi?
  • Evet üstad.
  • Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

En iyisi bir teknoloji marketten sony garantili almak.100-200 pahalı olsun ama için rahat olsun.İnternetten alınan bazı konsolların kutular açık geliyor diye şikayetler vardı.Görerek ve Sony garantili almak en iyisi benim şahsi fikrim.PS3'ü Bimeks'den almıştım,PS4'ü de inşaallah o şekil alacağım.

Bu arada bende çok tanınan bir perakende mağazanın internet sitesinden aldım kutusu açık geldi sonra iade etmek için günlerce uğraştım, mağazadan almanızı tavsiye ederim.
  • Ben bimeks'in internet sitesinden almıştım ancak her kişi için aynı şey söz konusu olacağını sanmıyorum benim şansıma açık geldi ve ürünü gönderende aslında sıradan bir bimeks mağazası, mağaza ile görüşmemde ilk kabul etmediler fakat sonradan kabul ettiler ve iade aldılar, bimeksi kötülemiyorum hatta iyi bir mağaza fakat ben kutunun açık geldiğini görünce sinir oldum gittim sony mağazasından bir tane daha aldım nasıl olsa bimeksden aldığımı iade ederim diye ama öyle bir durumda iade değil değişim yapyorlar genelde ben iade diyince biraz daha uğraştım ama hallettik.

Her internetten alınan ürün açık kutulu gelecek diye birşey yok şans işi, kargo görevlisinin yanında kutuyu kontrol edin gerekirse teslim almayın ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 28 Aralık 2015; 19:47:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.