Bildirim
PS4 Store sorunu ce-33987-0
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu yaşıyorum. Son 3-4 gündür bu şekilde. Çözüm konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç gün oldu halen aynı bende internet var test yapıyorum bağlı ip falan alıyor ama store bağlanma gelince hata veriyor -
Hata kodunu hatırlamıyorum ama daha önce benimde böyle bir şey başıma gelmişti. Başkasının modemini aldım denedim çalıştı. Sonra yine kendi modemime dönmüştüm çalışmamıştı. Yeni modem aldım :)
Umarım sendeki farklı bir hatadır, ama semptomlar aynı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum benımde başıma geldi.modemin fişini çektim yarım saat bekledim açtığımda düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir modem haricinde herşey denedim ama yok ya test yapıyorum ip alıyor ama psn bağlantısına gelince bu hata kodunu veriyor -
Merhaba arkadaşlar bu sorun alan arkadaşlar bu sorun alan olursa psn giriş konusunda
wifi yada lan bağlantı yaparken özel seçeneğini giriş yapıp DNS google DNS ve MTU ayarını 1492 yapsınlar tüm sorun çözülüyor
Bunu yaşayan arkadaşlar birbirine yardımcı olursa bu şekilde düzeliyor %100 -
Ps3 içinde DNS ayarlarını değiştirdim. Sorun çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X