Şimdi Ara

PS4'te kardeşlik yapılamayacak(Not=İçeri girin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Uprage ettiğin ps3 oyununu paylaşamazsın demek istemiş.

Ne alakası var, hâlâ Ortaklığın bittiğini kabullenemeyen zihniyet var

Bu sadece upgrade ile yapılan oyunlar için değil tüm hepsi için geçerlidir, sadece yorum yapmak için yorum yapmayın

Kardeşlik bitmedi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83249083&p=10#84443204

bunu anlamadım henüz hocamda bu yinede kardeşlik denemez 2 kontroller 1 kişi ile olma gibi saçma sapan oalylar olursa yinede bitmiş sayılır

aynen öyle böyle kardeşlikmi olur Yeni nesilde anlaşılan o ki oynuları yurtdışından kovalayacağız

• gencler sinirlenecek birsey yok.ortada bir oyun konsolu var ve bu lükse giriyor.parasi olan alir oynar olmayan baska hobiler arar kendine.fiyat belliyse bellidir.hem ucuz olsun hem kolay ulasilabilir olsun.bukadar tuketim cilgini olmayin.Allahin emri degil ps4 ü ciktigi gibi almaniz. daha ps3 te oynamadiginiz yuzlerce oyun vardir fiyati duser alin oynayin.hem cepte para yok bir cd ye 100tl verecek hmde hicbiseyden eksik kalmama cabasi kendinize zarar.psn kardeslik.kardesligi deaktif et bidaha al sat ondan ona,sinegin suyunu cikartma cabasindan baska bisey degil. acik ve net ust duzey oyun konsollari bir lükstür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farketmedim hocam ya kusura bakma. dogru mesele cok buyuk nası cozucez bu isi. Allah sonumuzu hayır etsin.
    @ leo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

gencler sinirlenecek birsey yok.ortada bir oyun konsolu var ve bu lükse giriyor.parasi olan alir oynar olmayan baska hobiler arar kendine.fiyat belliyse bellidir.hem ucuz olsun hem kolay ulasilabilir olsun.bukadar tuketim cilgini olmayin.Allahin emri degil ps4 ü ciktigi gibi almaniz. daha ps3 te oynamadiginiz yuzlerce oyun vardir fiyati duser alin oynayin.hem cepte para yok bir cd ye 100tl verecek hmde hicbiseyden eksik kalmama cabasi kendinize zarar.psn kardeslik.kardesligi deaktif et bidaha al sat ondan ona,sinegin suyunu cikartma cabasindan baska bisey degil. acik ve net ust duzey oyun konsollari bir lükstür.

hocam bu lüks değil sinema lüks mü? lüks geliyorsa buda o kadar lüks. Yurtdışı ile karşılaştırma yapalım adamlar 5-10 20 30 dolara oyun alıyor çıkıştan 1 ay olmadan biz niye bu fiyata alamıyoruz ? orda ona bile o kadar para aldıkları halde pahalı diyolar bizim 199 TL oyun satıldıgını soylemıstım adam koleksiyon versiyonu sanmıştı.Saçmalıktır.Zamanında oyunlar 100 TL'ye de 60 TL!ye de satıldıysa bunu yapmaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

gencler sinirlenecek birsey yok.ortada bir oyun konsolu var ve bu lükse giriyor.parasi olan alir oynar olmayan baska hobiler arar kendine.fiyat belliyse bellidir.hem ucuz olsun hem kolay ulasilabilir olsun.bukadar tuketim cilgini olmayin.Allahin emri degil ps4 ü ciktigi gibi almaniz. daha ps3 te oynamadiginiz yuzlerce oyun vardir fiyati duser alin oynayin.hem cepte para yok bir cd ye 100tl verecek hmde hicbiseyden eksik kalmama cabasi kendinize zarar.psn kardeslik.kardesligi deaktif et bidaha al sat ondan ona,sinegin suyunu cikartma cabasindan baska bisey degil. acik ve net ust duzey oyun konsollari bir lükstür.

hocam bu lüks değil sinema lüks mü? lüks geliyorsa buda o kadar lüks. Yurtdışı ile karşılaştırma yapalım adamlar 5-10 20 30 dolara oyun alıyor çıkıştan 1 ay olmadan biz niye bu fiyata alamıyoruz ? orda ona bile o kadar para aldıkları halde pahalı diyolar bizim 199 TL oyun satıldıgını soylemıstım adam koleksiyon versiyonu sanmıştı.Saçmalıktır.Zamanında oyunlar 100 TL'ye de 60 TL!ye de satıldıysa bunu yapmaları lazım

yapmazlar kardesim.adamlar tezgahi kurmuslar.ucuz ucuz satsalar nasil koseyi donecekler adamlar.elektronik buyuk bi pazar turkiyede.asgari ucretle calisan insana luks oyun konsollari yada ogrenciye bukadar basit.sattim zaten playstation 3umu kafam rahat.ilerde elime para gectiginde bascam parayi pc toplamaya devam.konsollardan memnun kalmadim illede konsol tadi istiyorsam alirim bi ds3 baglarim pc ye ayni hesap..

• hem bak kendin soylemissin 50 60 tl ye satiliyor diye.uc bes zengin zuppesi oyunu alip ay bitirdim ay bilmemne dedi diye heycan yapiyorsunuz.coguda zaten kopya oyun veya kirilmis cihazlarla oynuyorlar..biraz sabredip bekledikten sonra fiyatlarin dusmesini.en azindan satis olmayinca adamlar mecbur dusurcekler fiyatlari.bir tepki gostermek ancak boyle olur.ama nasil olsa 100 200tl de olsa satiliyor diyor adamlar nekadar uflerlerse artik kar diye bakiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Uprage ettiğin ps3 oyununu paylaşamazsın demek istemiş.

Ne alakası var, hâlâ Ortaklığın bittiğini kabullenemeyen zihniyet var

Bu sadece upgrade ile yapılan oyunlar için değil tüm hepsi için geçerlidir, sadece yorum yapmak için yorum yapmayın

aynen dediğin gibi Noatak. upgrade ile ne alakası var? ilk kez alacağın ps4 dijital sürümü içinde aynı şeylerden bahsediyor.
  • Beyler sharing var yanlıs bilgi bu. Sadece PS3 ten faklı olacak, iki ps4 de oynanabilecek ama bir tanesi mutlaka oyunun alındığı hesapla girmek zorunda. Primary ps4 ise girmek zorunda degil. Linkte ki adamlar anlatmis,ingilizce anliyotsaniz. Sadece ps3 ten farkli.

http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1qvdxw/someone_who_has_the_ps4_and_tried_the_game/
  • Şimdi us hesabımdan bf4 oyunu indirdik diyelim ama plus üyeliğim tr hesabımda, şimdi bf4'ü tr hesabımdan online oynayabilir miyim?

• 200 tl ye oyun alinirmi lan :) kardeslikle akacaz iste sorun yok

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    Evet oynayabilirsiniz.
  • arkadasın acdıgı konu dogru kaynaka gerek yok bıraz dh formu takıp et ogrenırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Evet oynayabilirsiniz.

Sadece oyunun indirildiği hesaptan online oynanıyor diye biliyorum

• Ben cuma aksami amazondan btf4 aldim ps3 digital,birde 10$ lik psn karti aldim.Oyunu US psn hesabimla alip ps3'e indirdim.Daha sonra ps4'e gecip kullanmadigim US hesabimla oyunu US psn den 10$'la upgrade ettim ps4 icin.Oyun indi ama ps4'de sadece US psn hesabimla calisiyo ana uk hesabima gectigim zaman ekranda oyunun yaninda kilit var ve oyunu acmaya calistigim zaman kabul etmiyo.Maalesef kullanmadigim us hesabimla oyunu oynamak zorundayim.Bilginize arkadaslar.

• Kafanıza göre yorum getirmeyin şu kardeşliğe.

http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/f_//tm.htm#84506155

İlk mesajda açıkladım.
  • Simdi isin dogrusu ne yapilabilecek mi

• K U N kullanıcısına yanıt
    Madem cok biliyosun yukardaki mesajimdaki sorunu cozde bizde ogrenelim.

• insom kullanıcısına yanıt
    Evet çok biliyorum.Us hesabını ayarlardan primary yapacaksın.

• K U N kullanıcısına yanıt
    Bak iste yazilani anlamadan hemen cevap vermissin.Tekrar oku bakalim ne yaziyor.

• insom kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım dalga mı geçiyorsun benle?Sen ne yazdığının farkında degilsin.

Bak hem ps3te hem ps4de oyunu aynı hesapla oynayamiyorum diyorsan ps4e geçerken ps3te deaktive edeceksin.Ps4den ps3 geçerken primaryi kaldırıp ps3te active edeceksin.Şu basit işlemi bile düşünemiyorsan işin var playstationla.Tabi sorunun buysa ki ne olduğunu bence kendin bile bilmiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 1 Aralık 2013; 14:26:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.