Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
44
Favori
81.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cübbeli mehmet

Xbox iniz olsaydi sizde hizli indirirdiniz

xboxta indirecek bir şey var mı
  • 24 mpbs ttnet kullaniyorum
    39.39
    39.40
    dns si efsane oldu son hiz çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben türk telekom 35 mpbs kullanıyorum. hiç görmedim o hızı

**.**.39.39
    **.**.39.40
    şeklinde mi yazılacak?
    yazdıkların dns mi?
    boş yerlere ne yazacağız?
  • adam akıllı dns yokmu arkadaş? bi güncelleme yapamadık yahu

• Vodafone net için hangi dnsyi önerirsiniz arkadaşlar ?

• sony server altyapısında ciddi sorunlar var. ps4 sistemindede ciddi sorunlar var. 3 yıldır giderilemedi yani. tabiiki daha az hata veriyor artık ve daha az bekletiyor ama hala sorunlu. tek sıkıntı yaşadığım konu bu benimde.
  • PS4 'te PSN' den oyun indirirken bir sıkıntı yok. Assassin's Creed Unity güncellemesini %10 indirdim, kalanını indiremiyorum. İndirmeyi bir türlü başlatmıyor. Acaba bu sorun DNS ayarları ile çözebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 28 Haziran 2016; 15:46:13 >
  • ayd_kar kullanıcısına yanıt
    DNS ayarlarıyla sorunum çözüldü.
    8.8.8.8
    8.8.4.4
  • Download hızını göremiyorumki ben indirme yaptığı şeyde

• quote:

Orijinalden alıntı: omentos

uydunet 25 mb bağlanti hizim var. psdan 22-23mb olarak performans aliyorum indirme hizi saniyede 2-3mb oluyor günceldir.

benim kendi çözümüm şu şekilde oldu.

ps4 e sabit bir ip atadim. o ip için modemden ilgili portlari actim.

dns ayarlari olarak onlarca dns denedim en iyi sonucu asagidaki ikili veriyor.

195.175.39.39
    195.175.39.40

ayda bir iki günde olsa bazen sorun yaratabiliyor hic internet baglantisi alamiyorum bu dns ile o zaman da yandex dnsleri kullaniyorum online oyunda sikinti yaratmiyor ama download hizi tam kapasite değil.

77.88.8.8
    77.88.8.1

ancak yandex ile 10mb baglanti hizi aliyorum.

indirmede yavaslik olursa durdurup yeniden baslatmak bir çözüm düzelmezse baglanti testi yapmak ikinci çözüm yine düzelmez ise MTU ayarlarini 1400 yapmak üçüncü bir çözüm bunlardan birisi mutlaka tutuyor ve hizli indirme basliyor. oyun indirirken ps4 te baska bir islem yaparsaniz. oyun oynama veya internette gezinme gibi hiz düsüyor.

son olarak divisioni indirdim hicbir sey yapmama gerek kalmadi kendi basina tam kapasite indirdi biraz sansa bakiyor malesef.

bu arada oyunlarda ping sorunu yasayanlar için kesin olmayan ama birkaç defa karsilastigim bir durumu paylasayim.
    rocket league oynarken oyuncularin yanlarinda pingler yaziyor. MTU 1500 iken bu deger 80-90 bazende 110 lar seviyesindeyken MTU 1400 ile 60-70 leri görüyorum.

bilginize...

Tesekkurler hocam bende ping sounu vardi 1400 u deneyeyim

• http://www.dslreports.com/forum/r25673905-Information-On-Improving-PS3-Online-Performance burada da 1492 onermisler mtu olarak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

http://www.dslreports.com/forum/r25673905-Information-On-Improving-PS3-Online-Performance burada da 1492 onermisler mtu olarak :)

Dikkatini çekeyim dostum , burada PS3'ten bahsediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

http://www.dslreports.com/forum/r25673905-Information-On-Improving-PS3-Online-Performance burada da 1492 onermisler mtu olarak :)

Dikkatini çekeyim dostum , burada PS3'ten bahsediyor :)

Herhangi bir farklilik olmaz ki.Sonuçta ayni altyapiyi kullaniyorlar

• yeni ayarlariniz neler ? ping icin kullandiginiz yontem nedir ?

• Ps4 aldığımdan beri tam kapasite indirme yapamadım. Çok dalgalı. Dns olsun sabit ip verme olsun düzelmedi. Şu mtu olayını bir denemedim.
  • Hortlatıyorum ama, var mı Uydunet için yeni bir DNS?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

Ne denediysem olmadı hatta google dns de interneti kesti tek çözümüm inen dosyayı durdurup tekrar kaldığı yerden başlatıyorum hızlıysa devam ettiriyorum ne alakası varsa artık

Sanki parası yok Sony doğru düzgün bi server alsa kendine
  • arkadaşlar anladığım kadarı ile sorun bizde değil psn de. Doğru mudur? Psn den digital oyun alayım diye, ttnet 24mbps 75gb akk lık bağlantımı, 35mbps sınırsız akksız bağlantıya geçireyim diyordum ama galiba nafile. 300-500 download hızı ile iner mi 45 gb lık oyun.
  • Merhaba arkadaşlar

Uydunet 100 mbps kullanıcısıyım upload paketiyle hızımı 10 mbps ye çıkardım hiç bir sorun yok. Ancak Ps4 te download sorunu yaşıyorum bir arkadaşın verdiği 195.175.39.39 ve 195.175.39.40 DNS'leri kullandım ve uydunette en işe yarar dns sonucu veriyor diğer popüler DNS'leri de denedim level3 open dns Google dns ancak download hızında ttnet kadar etkili olmadı online oyunlarda henüz denemedim ancak denediğimde sizlerle paylaşırım.

Sıkıntı şu dmz açık portlar girildi type 2 alıyorum oda iyi (type 1 alabilen var mı bilmiyorum) ip sabitlendi vesaire bunlarda problem yok. Gel gelelim downloada başladığımızda saniyede 10 mb indiriyor oda muazzam ama 15-20 dk sonra saniyede 2 mb a geriliyor. Durdurup tekrar başlattığımda gene 10 mb iniyor ama bu sefer 3-5 dk sonra tekrar 2 mb düşüyor. Bazen durdurup tekrar başlattığımda hiç değişme olmuyor. Bunun nedenini bilen var mı?

Ping'e gelince oyunun port numaralarını yazın düzelir diyorlar yazmadığımız port kalmadı be usta. Ne düzelmesi gittim eski Ps4 ü sattım Ps4 pro aldım 4 saattir forumları ve dns adreslerini deniyorum. Uydunette 195.175.39.39 en iyi sonucu veriyor(Ps4 download ve Ps4 hız testinde) dediğim gibi online oyuna girmedim girmeye korkuyorum 2 yıl oldu bu sorunlarla uğraşıyorum önceden call of da adamlarla maytap geçerken şimdi maskara olduk elin Yeni yetmeleri bizi top diye oynuyor. Nasıl oyuncu olduğumu bilmesem yaşlandık bizden geçti diyeceğim ama arkadaşıma gidince orda harikalar yaratırken evde hüsran oluyoruz.

Güvenlik duvarı kapalı Speedtest te 96down 10up görüyor Ps4 te 84.3down 7.3 up görüyor. Ama oyuna girdiğimizde oyunda takılma olmamasına rağmen karşı Karşıyada herifler bizi alıyor. Tekrarını izlediğimde ben adama hiç ateş etmemiş oluyorum halbuki bayağı sıkıyorum. Bazen hızlı oyunculara denk geldiğimizde oluyor onları ayrı tutuyorum o ayrımı yapıyorum. 3 mermide ölmesi gereken adam 5 mermide dönüp beni vurunca camı çerçeveyi indiresin geliyor.

İşte böyle dostlar ... sağlıcakla kalın ... Ping'in olmadığı lagın bizi oyundan soğutmadığı günler diliyorum.

• BaDWoLf! B kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.