Bildirim
PS4 U NEREYE KOYUYORSUNUZ ?
New Balance Lifestyle MS109 Erkek Spor Ayakkabı, Gri, 44 EU : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRNDK1D6
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla tv ünitesinde kullanıyorum altında uydu alıcısı üstünde XBOX hiç nefes alacak yeri yok saatlerce oynuyorum banamısın demiyorrahat ol nasıl kullanırsan kullan sağlam cihaz bunlar hiçbirşey olmaz😉 -
Hocam tv ünitesinde felaket bi fan sesi yapiyor ama -
quote:
Orijinalden alıntı: alpino
valla tv ünitesinde kullanıyorum altında uydu alıcısı üstünde XBOX hiç nefes alacak yeri yok saatlerce oynuyorum banamısın demiyorrahat ol nasıl kullanırsan kullan sağlam cihaz bunlar hiçbirşey olmaz😉
Hocam benim de gecen aklıma takılmıştı. Üstüne ağır bir sey koymak sıkıntı yapıyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
başlık sakat
Nerede sakatlık var hocam?
-
genelde cebime koyarım.quote:
Orijinalden alıntı: EvoRoncattoquote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
başlık sakat
Nerede sakatlık var hocam?
Alıntıları Göster
-
Açık alan da da yapar bazı oyunlarda fan sesi o dert değil de aşırı ısınır ünitede açık alana koy hava alsın yeter. Hadi şimdi kış ama yazın yüksek ısıdan kendini kapatabilir. -
allah askina bu ne soru hdmi kablosu zatem maksimum kac metre ola bilirki? 2m ee nereyekoymak mumkun? tabiki ekranin sagina soluna koyulucam sehpanin cekmecesine koyulucak hali yokyaquote:
Orijinalden alıntı: Kasapovski
Açık alan da da yapar bazı oyunlarda fan sesi o dert değil de aşırı ısınır ünitede açık alana koy hava alsın yeter. Hadi şimdi kış ama yazın yüksek ısıdan kendini kapatabilir. -
Şu ara kutusuna koyuyorum. Eski nesil işimi görüyor. Zaten aynı oyunlar.quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Sakınan göze çöp batar boş verin böyle şeyleri aldığınız keyfe bakın siz. -
-
digitalci derken.. anlamadım hocam? -
-
yok hocam gayet sağlam duruyor, tv ünitesi sabit sallantı yok ps4 ün altındaki plastik kısım kaymayı engelliyor zaten oradan başka alternatifimde yok en sağlam yer orası -
Tv sehpasına koyuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem2000_99
Arkadaslar ps4 u tv unitesine koyunca hava alamiyor ve cok isiniyor. Sizce nwreye koymaliyim?
Benim de TV ünitesinde duruyor ama ben ayaklarını yükseltmek için altına lastik keçelerden yapıştırdım.
Şunun gibi,
turkish.alibaba.com/product-gs/sticky-felt-pad-floor-protector-adhesive-felt-foot-pad-1048899325.html -
quote:
digitalci derken.. anlamadım hocam?
Yani diyorum ki oyunları dijital oynuyorsun sanırım. Yoksa diskleri değiştirmek zor olur gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
quote:
Yani diyorum ki oyunları dijital oynuyorsun sanırım. Yoksa diskleri değiştirmek zor olur gibi
disc takıp çıkarmak pek zor değilde yinede psn den oyun almak daha mantıklı büyük ihtimalle hep digitalci olacağım 250 tl bir oyuna veremem -
ne saçma sapan konular açıyorsunuz arkadaş ..müze sokmuyoruz ya sonuçta. koyuyoruz masada duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: NECO kskquote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
quote:
Yani diyorum ki oyunları dijital oynuyorsun sanırım. Yoksa diskleri değiştirmek zor olur gibi
disc takıp çıkarmak pek zor değilde yinede psn den oyun almak daha mantıklı büyük ihtimalle hep digitalci olacağım 250 tl bir oyuna veremem
Alıntıları Göster
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- gta 5 ev satın alma
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- fifa 25 diziliş değiştirme
- ps5 vs ps5 pro
- wolverine oyunu
- ps4 bim
- ghost of tsushima 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X