Şimdi Ara

PS4 UZUN SUREN OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 de single olarak uzun suren oyun tavsiye edermisiniz ? Şimdiden teşekkürler.

• GTA 5
  • Tomb Raider
    Sleeping Dogs
    AC Black Flag
  • The last of us,slepping dogs,gta v,watch dogs vs.
  • kesinlikle far cry 4. 11 saat civarı oynadım %30u falan bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

kesinlikle far cry 4. 11 saat civarı oynadım %30u falan bitti.
    Dragon Age Inquistion. 80-90 saat suruyor bitirmek, tum yan gorevlerle beraber 150-200 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Dragon Age Inquistion. 80-90 saat suruyor bitirmek, tum yan gorevlerle beraber 150-200 saat.

Alıntıları Göster
    The last of us
  • Farcry 4 yan gorevler ile baya bi surer gta5 var zaten birde baskada hikayesi uzun oyun bilmiyom cod felan desen saatlik anca tek oyun alcaksan gta 5 yada farcry 4 derim ama tabiki gta online da felan seni baya idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Farcry 4 yan gorevler ile baya bi surer gta5 var zaten birde baskada hikayesi uzun oyun bilmiyom cod felan desen saatlik anca tek oyun alcaksan gta 5 yada farcry 4 derim ama tabiki gta online da felan seni baya idare eder
    Far cry 4
    Dragon Age
  • Ac black flag
  • Gta v ömürlük oyun
  • Farcry 4
  • Farcry 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Farcry 4
    far cry 4 öneririm tüm yan görevleriyle birlikte 60 saate yakın oynanış süresi var
  • Far cry 4 Tabii ki Hemde oyunun kralı.Cok uzun ve eglence dorukta...Deseler ki gta 5 mi far cry mı ben ki gta 5 in üstüne oyun tanımayan adamdım ; Gta 5 kadar iyi farcry4 o kadar söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Far cry 4 Tabii ki Hemde oyunun kralı.Cok uzun ve eglence dorukta...Deseler ki gta 5 mi far cry mı ben ki gta 5 in üstüne oyun tanımayan adamdım ; Gta 5 kadar iyi farcry4 o kadar söylüyorum
    Far Cry 4 ün özelliği o kadar uzun olmasına rağmen hiç sıkmaması yan görevleri falan çok kaliteli gta5 i eski nesilde oynadı isen pek gerekli görmüyorum onun dışında ac unity var uzun olarak ama o da çok iyi değil şu sıralar 1 ay sonra alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Far Cry 4 ün özelliği o kadar uzun olmasına rağmen hiç sıkmaması yan görevleri falan çok kaliteli gta5 i eski nesilde oynadı isen pek gerekli görmüyorum onun dışında ac unity var uzun olarak ama o da çok iyi değil şu sıralar 1 ay sonra alınır

Alıntıları Göster
    Makinenin en uzun süreli oyunu Dragon Age Inquisition'dır.

Yaklaşan başka bir oyun yok.
  • Farcry 4
  • Yukarı. Başka varsa merak ettim.
  • Gta5 watch dogs battle islands
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.