Arkadaşlar ps4 de single olarak uzun suren oyun tavsiye edermisiniz ? Şimdiden teşekkürler.
GTA 5
Tomb Raider Sleeping Dogs AC Black Flag
The last of us,slepping dogs,gta v,watch dogs vs.
kesinlikle far cry 4. 11 saat civarı oynadım %30u falan bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
kesinlikle far cry 4. 11 saat civarı oynadım %30u falan bitti.
Dragon Age Inquistion. 80-90 saat suruyor bitirmek, tum yan gorevlerle beraber 150-200 saat.
quote:
Orijinalden alıntı: orc123456
Dragon Age Inquistion. 80-90 saat suruyor bitirmek, tum yan gorevlerle beraber 150-200 saat.
Alıntıları Göster
The last of us
Farcry 4 yan gorevler ile baya bi surer gta5 var zaten birde baskada hikayesi uzun oyun bilmiyom cod felan desen saatlik anca tek oyun alcaksan gta 5 yada farcry 4 derim ama tabiki gta online da felan seni baya idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Farcry 4 yan gorevler ile baya bi surer gta5 var zaten birde baskada hikayesi uzun oyun bilmiyom cod felan desen saatlik anca tek oyun alcaksan gta 5 yada farcry 4 derim ama tabiki gta online da felan seni baya idare eder
Far cry 4 Dragon Age
Ac black flag
Gta v ömürlük oyun
Farcry 4
Farcry 4
quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Farcry 4
far cry 4 öneririm tüm yan görevleriyle birlikte 60 saate yakın oynanış süresi var
Far cry 4 Tabii ki Hemde oyunun kralı.Cok uzun ve eglence dorukta...Deseler ki gta 5 mi far cry mı ben ki gta 5 in üstüne oyun tanımayan adamdım ; Gta 5 kadar iyi farcry4 o kadar söylüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: asus1981
Far cry 4 Tabii ki Hemde oyunun kralı.Cok uzun ve eglence dorukta...Deseler ki gta 5 mi far cry mı ben ki gta 5 in üstüne oyun tanımayan adamdım ; Gta 5 kadar iyi farcry4 o kadar söylüyorum
Far Cry 4 ün özelliği o kadar uzun olmasına rağmen hiç sıkmaması yan görevleri falan çok kaliteli gta5 i eski nesilde oynadı isen pek gerekli görmüyorum onun dışında ac unity var uzun olarak ama o da çok iyi değil şu sıralar 1 ay sonra alınır
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock69
Far Cry 4 ün özelliği o kadar uzun olmasına rağmen hiç sıkmaması yan görevleri falan çok kaliteli gta5 i eski nesilde oynadı isen pek gerekli görmüyorum onun dışında ac unity var uzun olarak ama o da çok iyi değil şu sıralar 1 ay sonra alınır
Alıntıları Göster
Makinenin en uzun süreli oyunu Dragon Age Inquisition'dır.