Şimdi Ara

ps4 varken ps3 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geliyor ve 1 ay sonra finallerim bitiyor. Tatilde iyi vakit geçirmek için ps4 almayı planlıyordum. Daha önce hiç bir konsola sahip olmadım. Birden aklıma kırılmış 2.el bol oyunlu bir ps3 alıp hayvalar gibi oynamak geldi. ps4 alırsam ayda en fazla bir hadi bilemedin 2 oyun alabilirim. Dedigim gibi daha önce bir konsolum yoktu ve çoğu konsol oyununu oynamadım. eğer ps3 alırsam ps4 en az 1 sene yalan olur benim içim.Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir. Birde kırılmış ps3de oyundan aldıgım verim düşermi. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekürlerimi sunarım.
    İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet209 -- 8 Mayıs 2014; 5:49:26 >

• Ben ps2 aldım hacı boşver ps4'ü
    Ps3 fikrin daha mantıklı
  • Ben olsam ps4 alırdım.Fifa nba bf4 gibi oyunların online modu çok uzun süre idare eder seni.

Ben korsan kullandığım xbox360 ta aylarca sadece bf3 oynamıştım.
  • 4 iyidir iyi al fifa bf oyna
  • bu hatayı ben yaptım başkaları yapmasın şimdi ekim e kadar beklemek zorundayım ps4 için, boşverin ps3ü ps4 alın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

bu hatayı ben yaptım başkaları yapmasın şimdi ekim e kadar beklemek zorundayım ps4 için, boşverin ps3ü ps4 alın hocam

bekle kardeş sanki oyun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

bu hatayı ben yaptım başkaları yapmasın şimdi ekim e kadar beklemek zorundayım ps4 için, boşverin ps3ü ps4 alın hocam

bekle kardeş sanki oyun mu var

bf4 yeterdi 64 kişi ayrıca watch dogta cıkıyor daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet209

Arkadaşlar malum yaz geliyor ve 1 ay sonra finallerim bitiyor. Tatilde iyi vakit geçirmek için ps4 almayı planlıyordum. Daha önce hiç bir konsola sahip olmadım. Birden aklıma kırılmış 2.el bol oyunlu bir ps3 alıp hayvalar gibi oynamak geldi. ps4 alırsam ayda en fazla bir hadi bilemedin 2 oyun alabilirim. Dedigim gibi daha önce bir konsolum yoktu ve çoğu konsol oyununu oynamadım. eğer ps3 alırsam ps4 en az 1 sene yalan olur benim içim.Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir. Birde kırılmış ps3de oyundan aldıgım verim düşermi. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekürlerimi sunarım.
    İyi Forumlar

Eğer aklınızda er yada geç PS4 almak varsa şimdi gidip PS3 almayın hiç boştan yere. PS4 alın birkere birdaha masraf yapmayın derim. Oyun yok oyun yok diyor millet ama anlamıyorum ki millet ayda 5-6 oyunmu bitirip alıyor. Battlefield 4, Killzone SF , iNFamous, Tomb Raider, AC:IV, Fifa 14, Call of Duty, bunlar sizi Eylül yada Ekim'e kadar idare etse o aylardada Watch dogs, Destiny , Drive club vs geliyor. Karar sizin tabiki.

Ekleme: Sakın ps3 yada ps4 içinde ileride geçerli olmak üzere sakın kırdırmayın bence konsolun ve oyunların hakkını verilmiyor bence. Orijinal alın temiz temiz online oynayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 8 Mayıs 2014; 11:41:31 >

• Ps4
  • 2-3 ay sonra pişman olursun 4 almadığına oyunlar gelmeye başlıyor.
  • Ps4 al bence. Yazin basinda alacagini dusunursek 10-11 tane cok guzel oyun olacak oynayabilecegin. Onlari oynarken yeni oyunlar da akmaya baslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Ps4 al bence. Yazin basinda alacagini dusunursek 10-11 tane cok guzel oyun olacak oynayabilecegin. Onlari oynarken yeni oyunlar da akmaya baslar.
    Bunun bir ana konusu vardı sanki vol2.
  • Bende ps3 alıp hata yaptım şimdi pişman oldum keşke ps4 alsaymısım diyorum çünkü ps3 ömrü artık tükendi ps4 al enaz 4,5 sene kafan rahat eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadura-CA

Bende ps3 alıp hata yaptım şimdi pişman oldum keşke ps4 alsaymısım diyorum çünkü ps3 ömrü artık tükendi ps4 al enaz 4,5 sene kafan rahat eder
    Yenilik her zaman iyidir, bu yüzden PS4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Yenilik her zaman iyidir, bu yüzden PS4.

Alıntıları Göster
    ps3 ün ömrünün tükendiğini söyleyenler kesinlikle yanılıyorlar. ilk defa konsol alacağını söylüyorsun. ben yerinde olsam ps3 alırdım. geçtiğimiz kasım ayında ps3 aldım ben de.uncharted serisi ve resistance serisini bitirebildim ancak sırada killzone, mass effect serileri ve sayamadığım kadar oyun bekliyor. psn den gelenler de cabası. ancak karar sana ait. ps3 alırsan da kırdırma bence.
  • Tamamiyle sizin bütçeniz ile alakalı. Eğer oyunlara ayıracak kadar bütçeniz varsa PS4, yok ben bir iki oyuna bağlı kalmak istemiyorum daha fazla, daha farklı oyun oynamak istiyorum dersen PS3 veya X360.

Birde Multiplayer oyunları seviyorsanız PS4 ayrıca PS4 PS5 çıkana kadar sizi götürecek burasını da unutmayınız.

Ben olsam PS4 alırdım.
  • Yolun sonunda PS4 varsa 3e yatırım yapmana gerek yok

Fifa ve BF bile yetebilir multiplayerları bağlayıcı çünkü.
  • 3 Al takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

3 Al takıl
    Beyler bu sene E3 çok fena geçicek haberiniz ola sakın PS3 gibi bir hataya düşmeyin yazın fena oyunlar yolda :)
  • Sabır her şeyin anahtarı hocam. Aynı durumdayım. Umarım bir ay içerisinde 4'ü alırım Killzone bundle ile. Online bile yeterli bir süre ki, psn'de ücretsiz güzel oyunlar var. E3 geliyor.. 4 alın bence. 3 için en az 1000 lira yatırcaksınız oyunlarla. Onun yerine 4 alıp, 3e yatıracağını oyunlarla, exclusive oyunlar alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.