Şimdi Ara

pse 13 oynayanlar beceriksizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pes 13 alışmışsınız abi üçgen kare gol pes 14 le pes 15oynamayı beceremiyosunuz suçu grafiklere atıyosunuz

pes13 ün pes12 nin artık vermiş olduğu bıkkıknlıktan fifa14 ile fifa serisine geçtim(pes12 ps3 onlineda dünya sıralamam 700 lerde bişeydi, pesde proydum ama yoruldum bıktım üçgenkare golden tabiki başka şeylerde var ama oyun genelolarak basit bir oyun)

fifaya alışmam biraz zaman aldı ama şuan yenemiyeeğim kimse yok.Fifacılar bilir momentum gibi lanet birşey olmasına ragmen pesden daha keyifli çünkü varyasyon çok fizik harekerleri gerçekçi vs)

pes15 on numara oyun ama bi fifa değil halen

pes birazdaha gelişirse geri dönerim çünkü fifada ciddi bazı problemler var

• Ne gibi mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl ne gibi mesela sorun olarak soruyosun oyunda 5 sene kariyer yapıyosun donuyoilerlemiyo doğru dürüs zorluk seviyesi yok ya adamlar top alamıyosun yada adamlar senden top alamıyo ortası yok.Momentum denilen başlı başına iğrenç birşey var bahsini bile etmek istemiyorum öhhhhhh midem bulandı.Şampiynlar ligi uefa resmi olarak yok. Milli takım sayısı az cezayir hırvatistan ve gana nasıl olmaz.

solo lig modu açtığında aynı anda kupa ve cl olmamasıda iğrenç bi durum ben bütün sezonu kendim oynamayı seviyorum mesela.
    İnternet bağlantısı olmadığında kariyer modda değişik ayakkabı giyemiyosun
  • Aynn kariyer modu cok kotu ek olarak oyunda pas ayip vermek gec oluyo ama pes16 kariyer modu cok iyi duruyor ve oynanis boraz daha hizlanmis ben bu sene pes16dan umutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen
  • Dedigib pes ucgen kare gol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 16 bomba gibi olacak umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.