Şimdi Ara

Psikoloji mi Uluslararası İlişkiler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taylankumtepe Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim ikisi ayrı alanlar diyenler gelmeden, ben de farkındayım ayrı alanlar olduğunun fakat ikisi de ilgimin olduğu alanlar. Uluslararası ilişkilerin ilgimi çekme sebebi bölümün müfredatının tam istediğim gibi her sosyal bilimden biraz barındırması (sosyoloji, hukuk, ekonomi vs.) Uluslararası okuyup akademisyen olmak isterim lisansüstü eğitimde bir şeyde uzmanlaşarak. Psikolojiye ilgi duymamın sebebi ise tamamen insana olan şahsi merakım. Yani insanlara yardım etme, danışmanlık yapma gibi isteklerim hiç yok, yine uide olduğu gibi akademisyen olmak isterim. İki alanın da derslerine baktığımda ilgimi çekiyor fakat karar veremiyorum bir türlü. Fikri olanlar belirtirlerse belki ben de başka bir açıdan bakıp karara varabilirim bu sayede.

• İkisi de çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside TR şartlarında iş yapmax

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soru bu değil, yine de hiç değilse bir şey yazıp upladınız
  • Bence uluslararası daha geniş bir alan psikoloji çok dar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle söyleyeyim. Eğer girişken ve kendini güncelleyebilen yapın varsa Uluslarası ilişkilere git hocam. Bölüm hepsinden bir tutam verir. Gerisini senin getirmeni isterler. Kısacası ful okuyup araştıracaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevap için
  • Aslında psiklojinin daha fazla çünki uluslarasının alanı yok. Diplomatlık var BİTEK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.