Arkadaşlar merhabalar; yaşım 19, üniversite 2.sinıf öğrencisiyim. Şu son 1 aydır anksieyete ve kaygı gibi kötü durumlar oluşmaya başladı. Hedefim okulumda kalıp akademisyen olmak veya özelde mezun olduğum bölümün mesleğini yapıp kendi hayatımı kurmak, özgür olmak vs. ancak hem kendime güveniyorum,yaparım diye düşünüyorum hem de ya başaramazsam. Çevremdeki bazı kesim eğer hayallerini gerçekleştiremezsen KPSS'ye girip devlet memuru olursun diyor ve bundan aşırı korkuyorum ya öyle olursa diye. Bi de benim 61 yaşımda babam var. Sanki ölecekmiş gibi hissediyorum ama adamın sağlığı gayet iyi. Sadece şeker hastalığı var ama normal düzeyde. Ayrıca 30 yaşlarında abim var. Kendisi 4 sene önce beyinden ameliyat oldu ve ameliyattan sonra biraz dengesiz hareketleri var. Şöyle ki bir anda sinirlenip, karşısındakine kim olduğuna bakmadan saldırıyor. Ki ben bile kac kere dayak yedim. Ikisini baglayacak olursak babam eğer Allah nasip eylemesin vefat ederse abimin benim üzerindeki baskıyı biraz daha arttıracağı endişesiyle korkum var. He yanlış anlaşılmasin dayak yedim diye adama düşmanlığım yok kendisi beni sever. Recep İvedik misali. Böyle böyle kötü düşünceler peşimi bırakmıyor. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Her zaman iyi düşünüyorum, her şey çok güzel olacak tarzında. Eğer varsa bunun gibi tecrübeleriniz yardimcı olursanız çok minnettar olacağım.
Hocam Allah huzur versin ne diyeyim
Hocam herkeste var bu tarz endişeler şahsen ben mesela her hafta annem babam felç kalırsa diye kendimi yiyorum ama gereksiz endişe. Olacak olan oluyor onu düşünmemiz bişeyi düzeltmez. Siz abinizle arayı iyi tutun hayatta her şeye karşı kendimizi hazırlamamız lazım çünkü eğer bir şeyin kötüye gitme ihtimali varsa o şey muhtemelen kötüye gidecektir. Bende sağlık anksiyetesi içindeyim sürekli bir yerlerimde bişeyler buluyorum çok ciddi ameliyat tehlikesindeyim ama artık galiba düşünmemin bişeyi değiştirmediğini fark etmeye başladım sanki doktor testislerimden acil ameliyata alıcaz dese hiç telaşlanmayacakmış gibi hissediyorum.
Panik bozukluk. Devlete kayıt girmeden bir psikiyatr doktor bulmalısın
@KlavYE@
kullanıcısına yanıt
Kayıt girilince ne oluyor
Devlet atamalarına girilecekse veri tabanında geçmiş te ilaç kullanılmış, bu hastalığa sahipsin..şeklinde asker Polis olamazsın vb. Hatta memur olsan bile geçmişte zaten hastaymıssın sen zaten denilerek MALÜL EMEKLİ yapmayabilirler
@KlavYE@
kullanıcısına yanıt
%50den fazla zihinsel engelli olunca insanları öldürsen bile hapse girmiyormuşsun
Zihinsel engellilerin zaten başkasını öldürecek hali yok merak etmeyin. Katiller, zihinsel engelli numarası yaparlar ama psikiyatri doktorları numara yemez.
@KlavYE@
kullanıcısına yanıt
Hahaha bir tanıdığım doktoru raporu yükseltmesi için tehdit etti doktorda bu deliyle uğraşılmaz diyip raporu yükseltti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme