Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kredi kartınız yok ise ve psn den alısveriş yapmak istiyosanız ininal kart tam size göre. İninal kart nedir? İninal kart aynı kredi kartı gibi psn store'a kaydedebileceğiniz bir kart ve içine para yüklüyorsunuz içinde bulunan para ile psn den yada başka sitelerden alışveriş yapabiliyorsunuz ve güvenilir oluyor ayrıyetten mastercard geçen yerlerdede kullanabiliyorsunuz, kredi kartı bilgisi vermek istemeyenler için. Nereden alınır? Migros, Tansaş ve Ptt den alabilirsiniz, 5 lira ücret ödüyorsunuz ve aldığınız yerden para yükletebiliyorsunuz.her para yuklemede 1 lira kesiliyo ben ptt subesinden aldım kart yeni oldugu için bazı yerlerde olmayabilir ayrıca kartı aldıktan sora actıve etmenız gerekiyo ben sitesine girip kendim actıve ettim psn de test amaclı bı avatar satın aldım calısıyo
    http://www.ininal.com/index.php

ALINTIDIR bi kac deyişiklik yaptım sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit_99 -- 1 Haziran 2013; 23:41:39 >

• yararlı bir başlık olmuş teşekkürler
  • PSN den çalışması iyi olmuş ben çalışmaz diye tahmin ediyordum adres doğrulaması olduğundan..
  • tesekkurler ... bu tam bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres doğrulatamadıktan sonra psn nasıl kabul ediyor acaba ?
  • Mantıklı bir seçenek olur herhalde almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_1903 -- 4 Haziran 2013; 23:26:49 >
  • Sağolasın
  • Cahit bende KK yi iptal ettiricekdim bak bu iyimiş
  • çok iyi bir şey, ilk fırsattı alıcam, teşekkürler, arkadaş oyunu geçtim kardeşlik vb var da bir tema görüyorum, avatar beğeniyorum onu bile alamıyorum
  • Sadece PSN değil,her türlü internet sitesi için de mükemmel.18 yaşının altındakiler ve KK kullanmayanlar için nakit yerine geçiyor resmen.Diğer türlü de,limiti aşma derdi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Cahit bende KK yi iptal ettiricekdim bak bu iyimiş

Ettir sen bunla aliriz istedigin oyunu para da yukledim icine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad Soyad isteyen sitelerde kullanılamıyor hacım..

Bunu PSN de ad kısmına ne yazarak kullanmışlar merak ettim..

Ya da ad soyad isteyen sitelerde kullanan var mı kullanan varsa nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Ad Soyad isteyen sitelerde kullanılamıyor hacım..

Bunu PSN de ad kısmına ne yazarak kullanmışlar merak ettim..

Ya da ad soyad isteyen sitelerde kullanan var mı kullanan varsa nasıl?

Neden o kadar reklam yapıyorlar madem ? Ad soyadla alakasını çözemedim,öyle bir gereklilik mi varmış?
  • Örnek PSN den kartı eklerken Kartın üstündeki isimi soruyor.. Bazı siteler de soruyor ama onu hatırlayamadım şimdi..
  • quote:

Örnek PSN den kartı eklerken Kartın üstündeki isimi soruyor.. Bazı siteler de soruyor ama onu hatırlayamadım şimdi..

Karttakini yazacaksın işte? MasterCard gibi kullanılabiliyor anladığım kadarıyla.
  • Hacı..

Kartın üstünde numara olur son kullanma tarihi olur isim soyisim olur..

Bu kartta isim soyisim yok işte sorun o..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

Örnek PSN den kartı eklerken Kartın üstündeki isimi soruyor.. Bazı siteler de soruyor ama onu hatırlayamadım şimdi..

Karttakini yazacaksın işte? MasterCard gibi kullanılabiliyor anladığım kadarıyla.

araştırdım da kartın üzerinde isim yazmıyormuş, eee nasıl olacak hakkaten bu iş
  • quote:

Hacı..

Kartın üstünde numara olur son kullanma tarihi olur isim soyisim olur..

Bu kartta isim soyisim yok işte sorun o..

Biliyorum.Ben de şimdi öğrendim bu kartta yazmadığını.Sorun yaşayan varmış.
  • Deneyen varsa söylesin bakalım.. Hepsiburada isim soyisim istiyormuş mesela.. Merak ettim çalışıyorsa nasıl çalışıyor..

Benim ihtiyacım yok ama yaşı tutmayanlar için süper bir kart..

Yalnız içine her hafta para atarım gibi düşünmeyin kesintiler çok fazla.. Her yüklemede 1 tl kesiliyor vs. vs. atacaksanız 300-400 birden atın en güzeli en ekonomiği..

Birde karın son kullanma tarihi geçince para içinde kalıyor.. İçinde kalan parayı almak için yükeşdiğiniz fişlerle bir yerleri aramak falan gerekiyormuş..

Kısaca yaşınız tutuyorsa bir hesap açtırın yeter...

• Bu Bir MasterCard'dır

Kartınızla Türkiye'de ve yurt dışında MasterCard logosu bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Bu neyin nesi o zaman Bir kaç kişi daha var,para yükleyip PSN'de hata kodu ile karşılaşan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.