Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Örnek PSN den kartı eklerken Kartın üstündeki isimi soruyor.. Bazı siteler de soruyor ama onu hatırlayamadım şimdi..

Karttakini yazacaksın işte? MasterCard gibi kullanılabiliyor anladığım kadarıyla.

araştırdım da kartın üzerinde isim yazmıyormuş, eee nasıl olacak hakkaten bu iş

ben kullanıyorum kendi adımı yazdım kartta yazmamasına rağmen
    sorun yok çalışıyor

• @frenzy sagolasın bilgi icin bende ya bugün ya da yarın alacagım kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Bu tarz bir kartı uzun zamandır düşünüyor ve bekliyordum. Benim için çok iyi oldu açıkcası. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Elime nakit geçtiğinde miktarına bakmaksızın karta aktarıyorum. Genellikle oyunlarda indirim ve fırsat olduğunda kaçırmamak için kullanıyorum. Tek dezavantajı paypalda kazandığım paraları kartın içine bakiye olarak aktaramıyorum. Paypal geçen yerlerde ise kartı paypala ekleyip öyle alışveriş yapıyorum. Gittigidiyordan bir çok oyunu paypal ve bu kart sayesinde aldım.
  • alıyorum :D.

• Buradaki ptt şubesinde olur mu?
  • Öylesine,siteden sipariş verdim.Ama adresle Gelmesini istemiyorum ben,gidip kendim almak istiyorum.Ne yapayım beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Buradaki ptt şubesinde olur mu?

Ben ptt subesinden almıştım

• Şubeden almak istersek,anında katı veriyorlar mı ? Yoksa kredi kartı gibi adrese mi geliyor ?
  • bugün üşenmezsem gidip alıcam migrostan, alırsam denerim arkadaşlar buraya yazarım sonucu ki kullanan arkadaşlar çalışıyor diyor zaten
  • Anında veriyorlar..

Beyler sanırım kartı tanımlarken Ad Soyad soruyor ozaman ad soyad isteyen sitelerde kullanabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Beyler sanırım kartı tanımlarken Ad Soyad soruyor ozaman ad soyad isteyen sitelerde kullanabilirsiniz...

Onu anlatmaya çalışıyorum. Anonim alamıyorsun.
  • US bölgesi PSN hesabında çalışıyor mu peki ?

Bilgisi olan ?
  • Hemen aliyorum

• Kartı bugün aldım, yalnız her ptt adresinde satılmıyor. ben de istanbul beyoğlu halıcıoğlu ptt sinden aldım . kartı aldıktan sonra ininal sitesinden aktive ettim ve psn ne de kart bilgilerini kaydettikten sonra kullanıma hazır oldu.

ilk yaptığım şey sly thieves of time ı indirmek oldu, ikincisi ise plus üyelik . yalnız kartı alırken '' bakiye yükleyeceğim'' demeyi unutmayın çünkü öyle düz bir şekilde veriyorlar kartı içinde para falan olmayınca gerisin geriye boşuna ptt ye gitmeyin . bunun dışında 50 100 tl olarak bakiye yükleyebiliyorsunuz.
    çünkü ilk başta 75 tl yuklemek istedim ( 50 ve 100 tl kombinasyon seçenekleri halinde gidiyor) dedi memur .

Bu kart, benim gibi kredi kartı kullanmayanlar için harika bir seçim.

Edit: Ayrıca belirtmeyi unuttum. alırken bana ne isim sordular ne de başka birşey. aynı şekilde ininal sitesinden kartı aktive ederken isim falan yazmadım.

sadece, kart nosu, kart süre bitiş tarihi ve cep telefon no su yazdım. sakın kaybetmeyin kartı yoldan geçen vatandaş bile kullanabilir . Kk ile alakası yok bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 5 Haziran 2013; 16:26:31 >

• Arkadaşlar yarın büyük oranda Allah izin verirse gidip alacagım kartı.

Benim için muhteşem oldu kk yok psnde bir şey begeniyorsun alamıyorsun (avatar,tema) oyun için kardeşlik var ama ondada herkes güvenilir degil referans vs. lazım.

Bu kart gerçekten çok iyi oldu benim adıma.

Yarın kartı alırsam sizi bilgilendiririm arkadaşlar.Gerçekten şu an çok mutluyum ps store'dan alışveriş yapabileceğim için.
  • Eğer kartı kullanmazsak (yani içinde para yokken) 6 sonra para yüklersek,6 lira mı çekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Boy_TR

Arkadaşlar yarın büyük oranda Allah izin verirse gidip alacagım kartı.

Benim için muhteşem oldu kk yok psnde bir şey begeniyorsun alamıyorsun (avatar,tema) oyun için kardeşlik var ama ondada herkes güvenilir degil referans vs. lazım.

Bu kart gerçekten çok iyi oldu benim adıma.

Yarın kartı alırsam sizi bilgilendiririm arkadaşlar.Gerçekten şu an çok mutluyum ps store'dan alışveriş yapabileceğim için.

bende dlcleri almak için falan alicam ya kucuk seylere kardeşlik yapan yok dedıgın gibi
    banada lazım bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

US bölgesi PSN hesabında çalışıyor mu peki ?

Bilgisi olan ?

Geç oldu biraz ama,sadece TR PSN'de çalışıyormuş.

quote:

ininal Kart Destek Ekibi replied
    Kendi ad soyad ve adres bilgilerinizi verebilirsiniz. Kartımız sadece PSN TÜrkiye Store'Da geçerlidir.

--
    Saygılarımızla,

ininal Kart Destek Ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

US bölgesi PSN hesabında çalışıyor mu peki ?

Bilgisi olan ?

Geç oldu biraz ama,sadece TR PSN'de çalışıyormuş.

quote:

ininal Kart Destek Ekibi replied
    Kendi ad soyad ve adres bilgilerinizi verebilirsiniz. Kartımız sadece PSN TÜrkiye Store'Da geçerlidir.

--
    Saygılarımızla,

ininal Kart Destek Ekibi

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.