Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın almayı düşünüyorum.18 yaşıma girmedim.Store dan alışveriş yapabilmek benim için güzel olcak.KK yok sonuçta.
  • Daha 1 saat önce aldım.İşlemleri yaptıktan sonra şuan PSN hesabında 40 TL var.Kartta 8 lira kaldı.Eğer o 1 liralık ücret olmasaydı 50 liram olacaktı.Herkese tavsiye ederim,kullanması gayet kolay.Şimdi,her ay lira mı çekecek ?
  • Sagol bilgilendirme için rahatlıkla alışveriş yapabalimen beni kartı almaya fazlasıyla teşvik ettibende bugün gidemedim migrosa alacagım yarın galiba.Benim için çok iyi olacak.
  • arkadaşlar bugün aldı kartı arkadaşım, ne alırken isim sordular ne de kartı tanımlarken
  • kart ekleniyor, ama para eklenirken bir hata oluştu diyor, hata kodu da yok, anlamadık yani
  • Arkadaslar kartı aldım.Henüz psne girmedim.Yogunlugumdan dolayı ancak yarın kullanabilecegim.Yarın sizi bilgilendiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde bendede öyle hiç isimle iş yapmadık yani.isim bilgim yok kartta.

Ne yapabiliriz @frenzy hocam ?

Edit:Servisini aradık kendi isminizi yazın bir sorun olmaz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_1903 -- 7 Haziran 2013; 17:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Boy_TR

aynı şekilde bendede öyle hiç isimle iş yapmadık yani.isim bilgim yok kartta.

Ne yapabiliriz @frenzy hocam ?

Edit:Servisini aradık kendi isminizi yazın bir sorun olmaz dediler.

Hocam kartı kendi adınıza satın aldıysanız kendi adınızı yazacaksınız. Kart kimin üzerine ise o isim yazılıyor. Ben kendi adıma almıştım. Kendi adımı yazıyorum hiç bir sorun olmuyor.
  • Kartim da 1.57tl bakiyem var. ama kullanamiyorum. birsey alacagim zaman eror veriyor

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Hocam kartı alırken falan isim sormadılar hiç isimlede işimiz olmadı ama deniyecegim kendi adımla girmeyi.Kartı alalı 3-4 gün oldu hala ps3'e girmedim deneyemedim o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Kartim da 1.57tl bakiyem var. ama kullanamiyorum. birsey alacagim zaman eror veriyor

Hocam müşteri hizmetlerine bildirmenizde fayda var.

http://www.ininal.com/bizeUlasin/

İletişim forumu doldurun aynı gün cevap veriyorlar.

Veya:https://www.facebook.com/ininalkart

Facebook resmi sayfasından "mesaj" bölümünden sorununuzu bildirin veya duvarına yazdın. En kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

@ Legend_Boy_TR

Hocam benimle birlikte Aslı isminde tanımadığım bir bayanda alıyordu. Ben alırken isim verdim. Soyadını şimdi hatırlayamadığım Aslı ismindeki bayanda adını verip almıştı. Kendi adınızı vermediyseniz belki İninal Kart yazmıştır görevli isim soyisim yerine birde öyle deneyin. İkiside yemezse yukarıda verdiğim linklerden yaşadığınızı sorunu bildirin gerekli işlem yapılır diye düşünüyorum.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam yardımlarınız için denediğimde bilgilendireceğim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Kartim da 1.57tl bakiyem var. ama kullanamiyorum. birsey alacagim zaman eror veriyor

Aynısı bana oldu hocam kartımda 100 tl para var ilk aldığımda rahat rahat alışveriş yapıyordum artık ps store'dan hiçbir şey alamıyorum error veriyor şu hatayı alıyorum ''The funds could not be added to your wallet' yei kart çıkardım gene aynı ne yapacağım aradım müşteri hizmetleride hiçbir şey bilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart'a sadece nakit mi para yükleniyor ??

Kredi kartım ile bnun içine para yükleyip kullanabiliyor muyum ? yapabiliyorsam nasıl yapıyorum ? birde illa 50 ve katlarını mı yüklememiz gerekiyor ? 129 tl lik oyun alıcaz direk o kadar atamıyor muyuz ?
  • bildigim kadarıyla 20.50.100 tl olarak yukleniyo kendin k.kartla yukleyemiyon ptt gidip yukletmen lazım 1tl kesicekya sana bırakmaz o 1 tl yi
  • Arkadaşlar Psn store artık beni pes ettirdi. Ininal kartlar şuanda Psn store'da sorunsuz olarak çalışıyor mu?
  • Bende almak istiyorum fakat kartı işlemlere eklerken adreste veye diğer bilgilerde sorun çıkartmıyor değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Arkadaşlar Psn store artık beni pes ettirdi. Ininal kartlar şuanda Psn store'da sorunsuz olarak çalışıyor mu?

Sorunsuz. Yazın başından beri kullanıyorum

• Mortal-Gamer kullanıcısına yanıt
    Psn Türkiye ile telefonla görüşme yaptım ve bana ininal kart hakkında kendilerine herhangi bir bilgi ulaşmadığını söylediler. Bunun üzerine ininal kartın psn network destekleme ibaresini reklamlarında kullandığını söyledim ama yine bundan haberleri olduğunu, fakat gerçekten psn network destekliyor mu, desteklemiyor mu resmi bir bilginin ulaşmadığını söyledi. Tek çözümün asıl kredi kartı kullanmak olduğunu da eklediler.
  • Gayet güzel destekliyor. Endişen olmasın. Kullanımı çok basit. Bende Ağustos dan beri kullanıyorum.

Konuştuğun kişinin ininal karttan haberi dahi yoktur ki yokmuş da.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.