Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Psn Türkiye ile telefonla görüşme yaptım ve bana ininal kart hakkında kendilerine herhangi bir bilgi ulaşmadığını söylediler. Bunun üzerine ininal kartın psn network destekleme ibaresini reklamlarında kullandığını söyledim ama yine bundan haberleri olduğunu, fakat gerçekten psn network destekliyor mu, desteklemiyor mu resmi bir bilginin ulaşmadığını söyledi. Tek çözümün asıl kredi kartı kullanmak olduğunu da eklediler.

Dostum neredeyse 3 aydır kullanıyorum. Plus'ından tutta oyunlara kadar hepsini bu kart ile satın aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bugün bu karttan aldım içinde 24 tl para var psn networke ekledim ininal kart işlemlerindede sony görünüyor ama cüzdana para eklemek istediğimde kart bilgileri geçersiz diyor.Migrostan ismimi vererek almıştım acaba aktivasyon için belirli bir süre beklemek mi lazım bilgisi olan varmı
  • GTA V alacak arkadaşların hesaplarına yarı ücretini yatırabilirim kardeşlik için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

arkadaşlar bende bugün bu karttan aldım içinde 24 tl para var psn networke ekledim ininal kart işlemlerindede sony görünüyor ama cüzdana para eklemek istediğimde kart bilgileri geçersiz diyor.Migrostan ismimi vererek almıştım acaba aktivasyon için belirli bir süre beklemek mi lazım bilgisi olan varmı

Siteden onaylattin mi karti

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

arkadaşlar bende bugün bu karttan aldım içinde 24 tl para var psn networke ekledim ininal kart işlemlerindede sony görünüyor ama cüzdana para eklemek istediğimde kart bilgileri geçersiz diyor.Migrostan ismimi vererek almıştım acaba aktivasyon için belirli bir süre beklemek mi lazım bilgisi olan varmı

onaylattım 1 saat falan oldu müşteri hizmetlerinide aradım 0212 331 70 67 yi oradan 24 saatlik bir kayıt süresi olduğunu söylediler telefon numaramın kaydını bankalar birliğimi öyle birşeye ileteceklerini 24 saat içinde aktif olacağını söylediler herkestemi böyle oldu onu çözemedim bende

• quote:

quote:

quote:

onaylattım 1 saat falan oldu müşteri hizmetlerinide aradım 0212 331 70 67 yi oradan 24 saatlik bir kayıt süresi olduğunu söylediler telefon numaramın kaydını bankalar birliğimi öyle birşeye ileteceklerini 24 saat içinde aktif olacağını söylediler herkestemi böyle oldu onu çözemedim bende

Psn de bi problem var bizde de oyle diyor kredi karti gecersiz

• sizdemi yeni aldınız kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

PSN den çalışması iyi olmuş ben çalışmaz diye tahmin ediyordum adres doğrulaması olduğundan..

Benim adresler a,s ve d
  • quote:

Bende aldım bugün gta 5 ön sipariş için.Aynı sıkıntı bendede var.Yarın düzeleceğini umuyoruz.
  • quote:

sizdemi yeni aldınız kartı

Yok ama bi sorun var psn de

• quote:

quote:

Her zaman sorun var şu psn'de.PS4'e geçincede böyle şeylerle uğraşıcaksam almam daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

quote:

Her zaman sorun var şu psn'de.PS4'e geçincede böyle şeylerle uğraşıcaksam almam daha iyi.

Umarim olmaz bi fifa alalim dedik basimiza gelmeyen kalmadi

• İnş yarına çözülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnş yarına çözülür

Ins arayip sormak lazim ama

• Hocam ben birşey daha sorucam size bu karta para yüklemek istersek ptt atmlerine gidip karta yükleme yapıyoruz sanırsam. Para kesintisi olmaması için tek yol bu şekilde oluyor değilmi

• quote:

Hocam ben birşey daha sorucam size bu karta para yüklemek istersek ptt atmlerine gidip karta yükleme yapıyoruz sanırsam. Para kesintisi olmaması için tek yol bu şekilde oluyor değilmi

Evet,migroslarda 2tl ptt subeden %1 ini kesiyorlar atm den ucret yok
  • Çok teşekkür ettim cevaplar için hocam
    psn düzeldiğindede konuya yazalım arkadaşlar bilgimiz olsun

• Düzeldi mi arkadaşlar?
  • Şimdi denedim, hala aynı sıkıntı devam ediyor.
  • Sorun ne anlamadım cuzdana ilk attıgım parada orda kaldı 150 ye tamamlayamazsak fifa da alamayacaz psn yuzunden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.