Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirfrighten

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

innial kart hiçbir şekilde kullanılamıyor. tr psn de.
    innial ı aradım durumla ilgili hiçbir bilgileri yok. psn de kartbilgileri hatalı mesajı geliyor ve her seferinde 0,35 tl çekiyor.
    adresi yazmıyacazmı ne yazıcaz anlamadım butün alternatifleri denedim olmuyor

PaybyMe kullanın. Hem ininaldaki parayı oraya aktarabilirsiniz.

Bu çalışmıyorsa oda çalışmaz sonuçta bunuda kullanıyorum diyenler var. Kredi kartım var sanal kartım var kullanamadığım için arıyorum. başka yerde kullanmıyacam zaten. Bana innial kullanabilenlerin nasıl kullandıkları lazım

Bende ikiside oldu belki içinde yeterli para yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

innial ı aradım durumla ilgili hiçbir bilgileri yok. psn de kartbilgileri hatalı mesajı geliyor ve her seferinde 0,35 tl çekiyor.

Bu çalışmıyorsa oda çalışmaz sonuçta bunuda kullanıyorum diyenler var. Kredi kartım var sanal kartım var kullanamadığım için arıyorum. başka yerde kullanmıyacam zaten. Bana innial kullanabilenlerin nasıl kullandıkları lazım

valla kartta 300 tl var 10tl bile eklenmiyor. Siz adres isim olarak ne yazıyorsunuz

• ben daha birkaç gün önce bu ininal karttan alıp ps plus' ı uzattım tr psn' den. çalışıyor yani sorun yok. web store' dan deneyince olmamıştı ama ps3' den alınca oldu sorunsuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla kartta 300 tl var 10tl bile eklenmiyor. Siz adres isim olarak ne yazıyorsunuz

isimde sıkıntı oluyor olabilir. ininal kartı sitesinden tanımlayıp cep tel ve isim yazdınız mı?. Sonra aynı ismi psn kart bilgilerindeki kart sahibi olarak yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

isimde sıkıntı oluyor olabilir. ininal kartı sitesinden tanımlayıp cep tel ve isim yazdınız mı?. Sonra aynı ismi psn kart bilgilerindeki kart sahibi olarak yazın.

Telefon tanımladım da isim tanımlama gibi bir kısmı yok. müşteri hizmetlerini aradım onlarda öyle bir tanımlama olmadığını söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

ben daha birkaç gün önce bu ininal karttan alıp ps plus' ı uzattım tr psn' den. çalışıyor yani sorun yok. web store' dan deneyince olmamıştı ama ps3' den alınca oldu sorunsuz.

Ben iki türlüde denedim olmuyor. 10 gündür uğraşıyorum olmuyor hiç bir türlü
  • Ben de bu konulara yeniyim..Kredi kartı kullanmıyorum online'larda...Geçenlerde paybyme kart aldım PS3 sattığım için de kullanamadım...İçinden çıkan kodu aktif ettiğimde hesabım gözüküyordu...Başka bir işlem yapmama gerek yok değil mi...PS4'te avatar falan denerim önce aldığımda..
    İninal konusuna da gelirsek,bu kartı da almak istiyorum...Fakat bunu PSN'de değilde,online alışveriş sitelerinde (sahibinden,gittigidiyo) kullanmak istiyorum...İninal mastercard olan heryerde geçerli olduğu için daha kullanışlı olduğunu söylüyorlardı...Bir de bu kartı migrostan da alabiliyorduk..1 tl komisyon alıyormus galiba ininal da...Bunu alırken aktifleştirme aynı mı paybyme ile ? Hangi kartı kullanmamı onerirsiniz PSN'de ?
  • İninal Kartı satın almayı düşünen arkadaşlar, bugün için bir kampanya başlatmışlar. 2014 adet ininal kart ücretsiz. Kargo ücretide yok. Satın almayı düşünenler iligli konuyu inceleyebilir:http://forum.donanimhaber.com/m_85559929/mpage_2/f_//tm.htm#85567065
  • xbox live da çalışşıyyor mu bilen var mı
  • abi sorması ne zor bi isim yapmışlar ya. şimdi buradaki ptt ye falan sorduğumda uzaylı muamelesi yapmasınlarda. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sorması ne zor bi isim yapmışlar ya. şimdi buradaki ptt ye falan sorduğumda uzaylı muamelesi yapmasınlarda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

abi sorması ne zor bi isim yapmışlar ya. şimdi buradaki ptt ye falan sorduğumda uzaylı muamelesi yapmasınlarda. :)

Yok sormuyorlar biliyorlar. :) Yalnız telaffuzu yanlış yapıyorlar galiba. Normal yazıldığı gibi okunuyor diye biliyorum. İnternetten İndirimli Alışveriş. Ben sorduğumda iniyal kart mı demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 23 Aralık 2013; 18:12:16 >
  • arkadaşlar ne yapıcam ya bir çözümü yok mu ininal yetkilisini aradım sony e kart bilgilerinizi teyit ettirin dedi,mail atın dedi sizce bir işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

abi sorması ne zor bi isim yapmışlar ya. şimdi buradaki ptt ye falan sorduğumda uzaylı muamelesi yapmasınlarda. :)

Yok sormuyorlar biliyorlar. :) Yalnız telaffuzu yanlış yapıyorlar galiba. Normal yazıldığı gibi okunuyor diye biliyorum. İnternetten İndirimli Alışveriş. Ben sorduğumda iniyal kart mı demişlerdi.

bakalım bana ne diyecekler :)

• beyler haberiniz olsun 2000 tl lik lımıti yukledikten sora karta bıdaha para yuklenemıyo cop oluyo kart tekrardan yenisini almak gerekiyomus dun ptt den para yukleyemedim netten baktıgım zaman yuklenebılır lımıt 000 gozukuyo
  • quote:

İlk çıktığı gün almıştım ben ptt ve bazı 3 m migroslara henüz gelmemişti.
    Aynı duruma düştüm. İninial karta para yatırmak istiyorum demiştim telafuz ederken görevli bayan ney kart ney karttt demişti. İyi gülmüştük.
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Ben de sorduğumda "o ne ya" demişlerdi. 40 saat dil dökeceğime, internet sitesinden sipariş vermiştim. Gerçi daha hiç kullanmadım. Paybyme'i kullanıyorum.
  • Arkadaşlar bence işe yaramaz bir kart her ay 1 tl her yüklemede 2 tl kesinti uygulanıyor ayrıca aktivasyon bedeli 5 tl isteniyor her zaman 2 lira vermekten gına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR PSNDEKİ ADRES BÖLÜMÜNE NE YAZICAZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

Arkadaşlar bence işe yaramaz bir kart her ay 1 tl her yüklemede 2 tl kesinti uygulanıyor ayrıca aktivasyon bedeli 5 tl isteniyor her zaman 2 lira vermekten gına geldi

Atm'den para yüklersen kesinti olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.