Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alışverişten %kaç kesinti yapılıyor ? %1 , 5 , 10 ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: nm0

Arkadaşlar bence işe yaramaz bir kart her ay 1 tl her yüklemede 2 tl kesinti uygulanıyor ayrıca aktivasyon bedeli 5 tl isteniyor her zaman 2 lira vermekten gına geldi

Atm'den para yüklersen kesinti olmuyor.

eyv stranger reis

Artık biliyorsunuz ki BDDK kart sınırlaması koydu, 1 kredi kartı olan kişi 2. kredi kartı alamıyor yada banka insiyatifine bağlı olarak çok düşük limitlerde alıyor. Kredi kart iptalinden de 1-3 ay arası bir zaman sonra yeni bir kredi kartı alınabiliyor.

Yani artık ister 3 000 - 5000 TL maaş al çok güvenilir müşteri ol BDDK nın genelleyici kısıtlaması ile birlikte kredi kartı almak bir lüks.

• selamlar...
    beyler bu ininal kartla amazondan alış veriş yapabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 1 Mart 2014; 3:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

selamlar...

Evet.

bu saatte çok hızlı cevap oldu sağolasın
    peki amazondan psn kod alabilirmiyim
    bu soruyu sorma sebebim
    dijital içerik olduğu için sordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

selamlar...

Evet.

bu saatte çok hızlı cevap oldu sağolasın
    peki amazondan psn kod alabilirmiyim
    bu soruyu sorma sebebim
    dijital içerik olduğu için sordum

Alabilirsin tabi. ama aldığında kod birkaç saat sonra mail adresine geliyor. hemen gelmeyince galiba alamadım sanıp tekrar tekrar almaya çalışma bütün para gider karttaki.
  • quote:

selamlar...

ps4 u amazondan aldım ininal kartla
  • Arkadaslar bisey sorucam bu kartla us psnden oyun alinabiliyo mu birde karta biri havale eft veya bu karttan birine eft havale yollaniyo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bu kartla fifayi alacaktim ama ortada net bir cevap bulamadim. Kimisi icinde param yandi diyor kimisi de cok faydali kullanin diyor. Ne yapacagimi sasirdim. Eger biri cevaplarsa yapmam gerekenleri asama asama anlatabilir mi?

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ne olun yardim ci olun psn den plus almka istiyorum online oyanamak icin kredi kartim yok bu konuyu buldugum iyi oldu bu sistem hala gecer li mi ona gore inial kart alicam
    2.inial kart aldiktan sonra amazondan psn plus alsam reedem codu usa psn me girsem sonra tr psnme gecip online oynayabilir miyim yani usa psn ye inial card ile reedem cosu alicam amazondan Sonra codu usa ya girip ana hesap olarak usayi seccem sonra tr psn ye girip online oynayabilir miyim yoksa direk inial cartimla tr psn ye girip plus mu satin aliyim ne olur yardimci olun

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3mania

Arkadaslar ne olun yardim ci olun psn den plus almka istiyorum online oyanamak icin kredi kartim yok bu konuyu buldugum iyi oldu bu sistem hala gecer li mi ona gore inial kart alicam
    2.inial kart aldiktan sonra amazondan psn plus alsam reedem codu usa psn me girsem sonra tr psnme gecip online oynayabilir miyim yani usa psn ye inial card ile reedem cosu alicam amazondan Sonra codu usa ya girip ana hesap olarak usayi seccem sonra tr psn ye girip online oynayabilir miyim yoksa direk inial cartimla tr psn ye girip plus mu satin aliyim ne olur yardimci olun

Kredi kartim olmasina ragmen,sistemi denemek icin iki gun once karti aldim ve icine para attim. Once sony i aradim ve sordum,musteri hizmetlerinde ki arkadas gecerli degil dedi. Sonra kartin musteri hizmetlerini aradim master card kullanilan heryerde gecerli ps store dahil dedi. Bende malum psn turkiyede iki haftadir sorun var diye internetten ps store girdim ve plus uyeligimi uzatmak istedim. Sacma bi hata verdi,gerci o hatayi daha once kredi kartimla birsey almak isterkende vermisti,o yuzden bende playstation ustunden girdim,ps store a. Plus uyeligini sepete atip kart bilgilerini girdim. Cuzdana para ekledim. Bu arada tabi hata falan vermesini bekledim ama vermedi. Bende kolaylikla satin aldim. Uzun kafin kisasi gayet rahat bi bicimde alabilirsin. Ama anlamadigim sony i aradigimda nicin bizde gecerli degil dediler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyw kardesim bu sekilde plus alabilirim yanibana hesap olarkak turk psn yi yapip mi plus aliyim yoksa amaZondan reedemcode mu aliyim

• arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum ininal kartı, sonrada ps storedan 12 aylık ps plus(99 TL) alacagım.

kart için 5 tl tamam sonra 100 tl yuklesem yeterli olur mu yoksa 120 mi yuklemem lazım?
  • ya ininal kartı aldım içine parayı da yükledim ama yine psn den kredi kartı bilgileriniz geçersiz diyor :S başka bişey mi yapmam lazım nasıl olacak bu iş anlamadım ki
  • @ TeenWolff

Kartı satın alıp kullanıma açar açmaz hesap kesim tarihi olarak ayarlar ve aylık olan ücreti anında düşer. Yani 100 lira yüklediğinizde 1 lirayı alır 99 lira kalır. Her işlemde psn 0,60, 0,39 vs ücret alıyor sonra onları tekrar iade ettiği oluyor bazen kafasına göre etmiyorda. Kısacası hesabınızda 100 lira olmalı. Bu yüzden ya 105 liray yükleyin ya da 110 tl garanti olsun.

@ kkimki

Cihazda eklemeyi denerken bazen bendede hata verdiği oldu. Mobil veya pc den sitesine girip oradan eklemeye çalışın o zaman hata vermiyor.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ne yaparsam pc den yapıyorum ama bir türlü olmuyor, sürekli kredi kartı bilgileri yanlış diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkimki

valla kardeşim ne yaparsam pc den yapıyorum ama bir türlü olmuyor, sürekli kredi kartı bilgileri yanlış diyor.

- Kartı satın aldıktan sonra sitesine girip kullanıma açtınız mı.
    - Kart bilgilerini girerken adres ve isim yerine türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin. (ö yerine o, ç yerine c, ş yerine s gibi)
    - Kartta bakiye varken yüklemeyi deneyin.

Başkada aklıma bir şey gelmiyor daha geçen gün kartı ekledim 1 aylık plus uzattım online destiny beta oynadığım için.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    kullanıma açtım ama adres bölümüne sadece mahalle ismini yazdım başka da bişe yazmadım, bakiye mevcut kartta, bi kaç gün bekliim olmazsa tekrar deneyeyim.
  • Ben kartı daha dün aldım ve ps store ekledim çalışıyor far cry 3 aldim mesajlari okumadim ama isim soyisim yerine karti aktif ederken girdiginiz isminizi yani kimlikteki isminizi giriyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.