Şimdi Ara

PSN ÇÖKTÜ,SİZCE HANGİ OYUNLAR VERİLCEK BİZE ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0di

ps4 geldimi bilen var mi ?

Hayır gelmedi şuan için
  • Kredi karti sorun yaratmaz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Hayır gelmedi şuan için

tesekkurler ins en kisa zmnda gelir

• quote:

quote:

quote:

Hayır gelmedi şuan için

tesekkurler ins en kisa zmnda gelir

İnşallah, hafta sonu oynuycaz diye bekliyorduk
  • Arkadaşlar ben kredı kartı bılgılerımı sılmıstım onceden ama ucretsız bırsey ındırırken ındır dedıgımde dırek ındırıyordu kredı kartı tanımlı olması gerekmıyomu ındırmek ıcın acaba tanımlımıydı anlıyamadım huzursuz oldum
  • PSN geri gelmediği sürece oyun da indiremeyiz değil mi?
  • PS4 US Store dan almıstım. 2 gündür giremiyorum.. AC Unityde clubdaki gencler beni bekler =/
  • Benim kart kayıtlı olarak duruyor limitide yüksek umarım bir problem olmaz.
  • Bu İşin Sonu İnş Hayırla Biter ne diyelim.

Siber Saldırılar Dünyada başladı ama bu böyle giderse bu işin sonu gelmez yeterki bilgiler vs ele alınmasında yine şükrederiz.
  • quote:

Benim kart kayıtlı olarak duruyor limitide yüksek umarım bir problem olmaz.

PSN ÇÖKTÜ,SİZCE HANGİ OYUNLAR VERİLCEK BİZE ?

• kapalı kaldıgı gunlerı plusa eklemelerı lazımda onu yapmaz bu adamlar bır bardak soguk su ıcelım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Yurtdışına kapat kartı internet bankacılığı kullanıyorsan 2 dk sürmüyor.oyun aldığındada açıp tekrar kapatırsın.bu sony ye gram güven olmaz bu saatten sonra.

• 24 saati geçtigine göre kesin hediye vereceklerdir nasıl bir firma ya sony türkiye vs hiçbir açıklama yok bu sony tr çalışanları kendini adamdan saymıyorlar heralde bir açıklama vs hiçmi olmaz.
  • Merhaba,
    Bu olayda yeniyim. PS4 ü aldım.psn us hesabı yaratıp alışverişi amazon com ile yapacağım plus üyeliği de gift card' ları da oradan alıp psn hesabıma ekleyeceğim. Sorum şu,
    Mevcutta cihaz kullanıcı arayüzü Türkçe, us psn hesabını primary hesap olarak yaratırsam öncesinde yada sonrasında dili ingilizceye çevirmem gerekli mi? Yada önce çevirip sonra mı us psn hesabını cihaza tanımlayayım. Bir şey atlamayayım diye sormak istedim.
    Selamlar

• Sistem hala gelmedi mi yahu 💥🔫?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,
    Bu olayda yeniyim. PS4 ü aldım.psn us hesabı yaratıp alışverişi amazon com ile yapacağım plus üyeliği de gift card' ları da oradan alıp psn hesabıma ekleyeceğim. Sorum şu,
    Mevcutta cihaz kullanıcı arayüzü Türkçe, us psn hesabını primary hesap olarak yaratırsam öncesinde yada sonrasında dili ingilizceye çevirmem gerekli mi? Yada önce çevirip sonra mı us psn hesabını cihaza tanımlayayım. Bir şey atlamayayım diye sormak istedim.
    Selamlar

hayır dili felan çevirmene gerek yok. sadece hesap oluştururken bölge olarak amerika yı seçmen lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Merhaba,
    Selamlar

hayır dili felan çevirmene gerek yok. sadece hesap oluştururken bölge olarak amerika yı seçmen lazım .

psn us hesabını yaratırken amerikan adresi gireceğim zaten.
    şansıma ps4 aldık, psn kaput olmuş... sık sık oluyor mu böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 26 Aralık 2014; 22:49:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Merhaba,
    Selamlar

psn us hesabını yaratırken amerikan adresi gireceğim zaten.
    şansıma ps4 aldık, psn kaput olmuş... sık sık oluyor mu böyle?

amerika adresi ve bölge seçme var o bölgeyi us seçtinmi tamamdir arada bakıma giriyorda 2 -3 ayda bir bu sefer saldırı yaptılar

• Amazon com da alınacak psn plus 1 yıllık üyelik 116 TL yapıyor, TR deki bedeli nedir?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.