Şimdi Ara

PSN ÇÖKTÜ,SİZCE HANGİ OYUNLAR VERİLCEK BİZE ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: congar07

beyler ben girdim saat 10 gibi usa pan den de battlefield 4 aldim 9 dolar a

Hocam, nerede bf4 9 dolar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 in 1
  • Arkadaşlar MTU'yu dediğiniz gibi ayarladım, iyi güzelde PSN bağlayamıyorum dolayısıyla online oynayamıyorum. Ayrıca internet testindede İP adresi başarılı, sonrasında İnternet bağlantısı başarısız diyip testi orada kesiyor. İnternet bağlantısı başarısız dediği için mi online oynayamıyorum yoksa psn'in çöküşünden mi acaba bilen varmı? Yani sorun benden mi kaynaklı psnden mi? 3 gündür uğraşacağım denemediğim dns ve ip adresi kalmadı
  • Çökme değil altyapıda güncelleme var bizzat arayıp öğrendim oyun işi yaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

quote:

Orijinalden alıntı: congar07

beyler ben girdim saat 10 gibi usa pan den de battlefield 4 aldim 9 dolar a

Hocam, nerede bf4 9 dolar?

Usa psn ps3 için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım zamanlama olarak yılbaşını geçmez bu sorun. Aksi halde gta online'da kar yağışını göremeyeceğim. Kıyafetleri de almıştım karakterime giydirmiştim ne güzel son update ile. Psn plus üyelimi 1 hafta uzatırlarsa iş tatlıya bağlanır benim tarafımda.

Sony'den email geldi geçen gün. Yeniyıl teması , little big planet 3 için yeni yıl içeriği voucher kodları geldi . Mail kutunuzu kontrol edin

EDİT: gta online kar yağma , kaldırılmış .
    hayyy ebesjadjakdkadşlad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Aralık 2014; 23:04:21 >
  • Fifa 15 sec hesabı ile oynadım saat 18:00 sularında. Hatta gold paket aldım açtım. Maç yaptım. Maçın sonralarına doğru koptu.

İnşallah iyiye işarettir. Bu arada tadını alınca elli sefer denedim ama hayat yok hala
  • koyun can derdinde kasap et derdinde :D
  • Beyler yardım edin önemli. Ben rivalsı aldığımı sanıyordum ininala girdim satış 69 tl yazıyordu karttan çekmiş parayı ama ps store girdiğimde almamış olarak gözüküyorum lütfen yardım edin nasıl ulaşırım sony e para boşa gitmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexaykutkiller

Beyler yardım edin önemli. Ben rivalsı aldığımı sanıyordum ininala girdim satış 69 tl yazıyordu karttan çekmiş parayı ama ps store girdiğimde almamış olarak gözüküyorum lütfen yardım edin nasıl ulaşırım sony e para boşa gitmesin

Bankayı ara habersiz para çekilmiş hesaabımdan dersin sonra itiraz dilekçesini bankaya yolluyorsun paranı sony iade ediyor. Oyunu da geri alıyor hesabınıda banlıyor

• Kraloyundan sec bi tane

• PSNsi olmayana psn versin mesela ben
    gta 5 versin3 4 tane 100den satar 2.el psn alırık

• Hangi bölgenin hesabını kullanıyorsan o bölgenin live chatini kullanarak irtibata geç. Anlat durumunu. Onlar inceleme yapıp sana case number veriyorlar. 3-4 gün içerisinde eğer dediğin gibiyse araştırıp paranı wallete geri yatırıyorlar.

• CALL of Dagilin 3 - Go TO Sleep :)

• Last of us verir. Kendi Firması nasıl olsa.

• Sistem gelmiş. Herşey normal... Geçmiş olsun ne diyelim.
  • Vermis oyun hemde baltalı ek paket olarakda sapı /)

• Zaman sınırı icerisinde hala baglanamiyor.

• Arkadaşlar halen bağlanamıyorum ne yapmalıyım?
  • Sisteme erişemiyorum bende hala. Ps plus ın verdiği oyunlarda oynanmıyor ama e posta geldi aylık üyelik ücreti hemen çekilmiş. Sistem çalışmıyor ama tahsilatta problem yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.