Şimdi Ara

PSN hesabım bilinmeyen bir şekilde engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yazdan beri hiç bir şekilde PS4 ve PS vita üzerinden giriş yapmadım az önce siteden hesaba girmeyi deneyeyim dedim hesabınız engellendi dedi PS vitayı açıp giriş yapmayı denedim engellendi yada banlandı dedi hata kodu ise: NP-2074-3 emailime baktım mailde yok uzun süredir geçen yazda bunla ilgili bir şey görmemiştim nedeni ne olabilir? yeni hesap açtım onlada giriş yapmıyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz

• Hata kodunu internete yazdım bir sitede başkası aynı hata koduyla küfürlü mesajlaşmadan 1 günlük ban yemiş. Psn'de küfürlü mesajlaşmaların oluyor mu hiç?
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Hayır hesabımda arkadaş olarak kimsede ekli değildi zaten oynadığım oyunlarda öyle çok oyunculu 1 tane oyun vardı tek ondada İngilizce olarak bile küfürlü konuşmamıştım. dediğim gibi hiç bir şekilde cihazlarda aktif olmadığım halde olmuş dahada garibi mailde yok kaç aydır
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Şimdi PS4 üzerinden denedim WS-37368-7 uyarısını verdi iyice kafayı yerdim oldum bu işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrownedClown1565

Şimdi PS4 üzerinden denedim WS-37368-7 uyarısını verdi iyice kafayı yerdim oldum bu işten.

Hesabin nicki neydi? Belki nickte uygunsuz bir kelime vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Claire1565
  • quote:

quote:

quote:

Claire1565

Peki aktif olmasan bile, bu hesabınla, internetten pri-sec hesap olarak oyun alıp oynadın mı zamanında?vita da oluyor mu bilmiyorum ama o da aynı şekilde? vitada da gitmesi konsol banı değil de hesap banı olarak görünüyor. Ve netten gördüğüm kadarıyla kalıcı ban. Cihazla banlanmadıysa, yeni hesabınla devam etmeni öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Claire1565

Nickte de bir sıkıntı gözükmüyor, eğer mail gelmediyse sony'ye ulaşıp durumu anlatın ancak onlar gerçek sebebini söyleyebilirler. İkinci hata koduna baktım, uygunsuz profil resminden ödeme sıkıntılarına kadar bir sürü farklı sebepten banlanan olmuş bu kodla. Sony'ye ulaşmadan sebebini bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

quote:

quote:

Claire1565

Peki aktif olmasan bile, bu hesabınla, internetten pri-sec hesap olarak oyun alıp oynadın mı zamanında?vita da oluyor mu bilmiyorum ama o da aynı şekilde? vitada da gitmesi konsol banı değil de hesap banı olarak görünüyor. Ve netten gördüğüm kadarıyla kalıcı ban. Cihazla banlanmadıysa, yeni hesabınla devam etmeni öneririm.

Hayır sağlık sıkıntım vardı uzun süredir hastanedeydim bayağı uzak kaldım cihazlardan anlayacağınız. Cihaz banlanmadı anladığım kadarıyla yeni hesap zaten açtımda o banlanan hesabımdan çıksam yeni hesapla girmeyi denesem bir sorun çıkar mı korkuyorum dijital olarak 1 tane oyun 1 DLC ve 1 tema satın almıştım o hesapla aşırı garip :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Claire1565

Nickte de bir sıkıntı gözükmüyor, eğer mail gelmediyse sony'ye ulaşıp durumu anlatın ancak onlar gerçek sebebini söyleyebilirler. İkinci hata koduna baktım, uygunsuz profil resminden ödeme sıkıntılarına kadar bir sürü farklı sebepten banlanan olmuş bu kodla. Sony'ye ulaşmadan sebebini bulmak zor.

Sonye nasıl ulaşabilirim peki? Sony TR ekibi kendisinden bir haber malum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Claire1565

Sonye nasıl ulaşabilirim peki? Sony TR ekibi kendisinden bir haber malum.

Hesabın böglesi tr ise buradan ulaşın telefon ya da mail yoluyla:

https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/contact-us/

• Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla ciddi bir rahatsızlıktı. Allah sağlık versin. Paranın alabileceği şeyler için üzülmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconim

Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla ciddi bir rahatsızlıktı. Allah sağlık versin. Paranın alabileceği şeyler için üzülmeye değmez.

Teşekkür ederim. En ufak şeye bile aşırı değer veren bir kişiliğim olduğundan içime oturuyor koyuyor bana :D çabuk halledebilirsem ne mutlu bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arconim

Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla ciddi bir rahatsızlıktı. Allah sağlık versin. Paranın alabileceği şeyler için üzülmeye değmez.

Teşekkür ederim. En ufak şeye bile aşırı değer veren bir kişiliğim olduğundan içime oturuyor koyuyor bana :D çabuk halledebilirsem ne mutlu bana.

Aynı sorunu su an yasıyorum sız hesabı gerı alanıldınız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.