Şimdi Ara

PSN Hesabını Silmek Oyunun Silinmesine Neden Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir siteden oyun almıştım ancak çalıntı hesap olduğunu anladığımdan o hesabı silip yeniden fifa oyununu alacağım başka bir hesaptan. Eski hesabı silince oyun da silinir mi?

Yeni hesapla yeniden indirmem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 29 Haziran 2016; 15:32:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle bi olay var dostum. örneğin 1.bölge(amerika kanada) 2.bölge(avrupa ülkeleri) 3.bölge(asya kıtası ülkeleri) olarak ayrılıyor. başta oyunu indirdiğin hesap kaçıncı bölgeyse hesabı sildikten sonraki oyunu alacağın hesabın bölge kodu aynı olmak zorunda. aksi takdirde oyunu silip tekrar indirmen gerekiyor. yani kısaca indirdiğin oyun hesabın bölge koduyda uyuşması gerekiyor
  • Peki indirmiş olduğum oyunun bölge koduna nereden bakacağım? Oyunumda şuan TR dili var. Yeni alacağım ise endonezya galiba onda TR olmuyor galiba uyuşmuyor.

• Oyun silinmez ancak kilitlenir, hesabı tekrar kaydedene kadar giremezsin. Hesap çalıntı ise cihazdan deactive ettikten sonra oyun ile birlikte hesabı sil. 30 TL ucuza oynayacağım diye konsoldan olma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Oyun silinmez ancak kilitlenir, hesabı tekrar kaydedene kadar giremezsin. Hesap çalıntı ise cihazdan deactive ettikten sonra oyun ile birlikte hesabı sil. 30 TL ucuza oynayacağım diye konsoldan olma.

Zaten hesabı silip yeniden alacağım aynı oyunu. Artık o para da akılsızlığıma gitti.
    Peki ben fifaya sahip olan yeni bir hesaptan giriş yapsam da kilit açılmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.