Şimdi Ara

PSN HIZ SORUNU! Yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya adamlar hala kılını kıpırdatmıyor,hiç bir şey yapmıyor.Lanet olsun şu rezil servise geçtiğim güne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş..nafile yapacakları yok işte ama yazıyoruz.

PSN HIZ SORUNU! Yardım
  • Bende sorun neden kaynaklı diyorum herkeste aynıymış superonline kullanıyorum bende 10 gb için 99+ gösteriyor.
  • AppStore, ve Google Play gibi uygulama mağazalarında sunucu problemi yaşanıyormuş, durumun incelenmesi için çalışma başlatılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 5 Mart 2017; 20:47:20 >
  • BEYLER SANRIM SORUN DÜZELDİ Bİ BAKIN BAKALIM

Normalse sizde de cevaplarsanız sevinirim

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Superonline adsl kullanıyorum şuan playstorda hız normale döndü psn yi denemedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

BEYLER SANRIM SORUN DÜZELDİ Bİ BAKIN BAKALIM

sonunda güzel haber bi titanfall indiremedik 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesapeake Ripper -- 6 Mart 2017; 15:5:20 >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim normal herşey +99 görmüyorum artık hızlı bir şekilde yüklüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

BEYLER SANRIM SORUN DÜZELDİ Bİ BAKIN BAKALIM

sonunda güzel haber bi titanfall indiremedik 😀

Bende oyun aldım indiremedim bir türlü
    Şuan işe gidiyorum
    Hav hav gibi indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 6 Mart 2017; 15:7:54 >
  • Arkadaşlar telekomdan yenş geçtim süperonline ve bu sorun beni daha baştan çıldırttı süperonline kullananlar bu ilk kez olan birşeymi yoksa sürekli psn de torrentde sorun yaşıyormusnuz? Bi aylık aboneyim 300 tl iptal ücreti istediler dün böyle rezalet bir kuruma düşmüşüz. Bu sorunlardan kaynaklı btk ya şikayet etsem iptal ücreti ödemeden bu lanetten kurtulabilirmiyiz bilgisi olanlar varsa aydınlatsın lütfen herkese bol sabır..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeys

Arkadaşlar telekomdan yenş geçtim süperonline ve bu sorun beni daha baştan çıldırttı süperonline kullananlar bu ilk kez olan birşeymi yoksa sürekli psn de torrentde sorun yaşıyormusnuz? Bi aylık aboneyim 300 tl iptal ücreti istediler dün böyle rezalet bir kuruma düşmüşüz. Bu sorunlardan kaynaklı btk ya şikayet etsem iptal ücreti ödemeden bu lanetten kurtulabilirmiyiz bilgisi olanlar varsa aydınlatsın lütfen herkese bol sabır..

ilk defa böyle birşey oldu

• +99 gösteriyordu 14 gb için DMZ DNS MTU falan kurcaladım da 6 saate düşürdüm ama nafile tekrar +99 oldu. Sorunun çözülüp çözülmediği hakkında bilgisi olan var mıdır

• Sabah hiz normal denilebilirdi ancak suan hala problemli.

• Kotadan oyun downloadlarının sayılmamasıyla ilgili çalışma olmasın bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aduyar12

Sabah hiz normal denilebilirdi ancak suan hala problemli.

Eve bi geldim sadece 2.5 gb inmiş 10 saatte

Söve söve bi hal oldum

• günün belli saatlerinde (özellikle akşamdan sonra) psn, play store, youtube, instagram vb. birçok site için hız resmen yerlerde sürünüyor..bu akşam yine yaptı..internet bağlantısı ve hızı gayet normal.başka kaynaklardan indirme ve sayfa yüklemesi olması gerektiği gibi bi sorun yok ama belli başlı kaynaklar sıkıntılı ve bunu sadece SOL ile yaşıyoruz..ne sebep olabilir ki
  • 2 gün önce ekran görüntüleriyle şikayet ettim. Geri dönüş olarak uygulamadan kaynaklı problem dedi superonline. Tekrar cevap yazdım sonra da BTK üzerinden şikayet ettim. Yine aynı şeyi söyleyeceklerdir. Farkındalar durumun ama bir şey yapmıyorlar. Böyle ne kadar devam edecek merak ediyorum.
  • An itibariyle eve geldim indirmeleri kontrol ettim anında sistem güncellemesi istedi ve hız düzelmişti. Bizim caddede üç gündür altyapı çalışması var ondan mıdır yoksa genel olarak sorunu mu çözdüler orasını bilemem ama hızım normal şu an isterseniz bi kontrol edin siz de

• ono2002 O kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncelleme hızı normal ama diğer uygulama ve oyun vs. İndirme hızı superonline adsl de hâlâ inanılmaz yavaş. Mh lerini aradım TÜRKİYE geneli sorun var çözeceğiz biraz zaman verin bize falan diye zırvaladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Yazılım güncelleme hızı normal ama diğer uygulama ve oyun vs. İndirme hızı superonline adsl de hâlâ inanılmaz yavaş. Mh lerini aradım TÜRKİYE geneli sorun var çözeceğiz biraz zaman verin bize falan diye zırvaladı.

Hocam gece sabah 10 A kadar normal iki günde rahat rahat yedim kotayı 😂

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.