Şimdi Ara

Psn kardesligi hakkinda 2 soru lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim kucuk bi sorunum ve sorum var
    Simdi benim ana hesabim var psn pluslu rainbow six oyunu icin season pass aldim ( yanlislikla oglum almis 30€) ana hesabimdan level cok yuksekti oyuna tekrar sifirdan baslamak istedim ama tekrar season pass ve psn plus hesabimi alacagim icin vazgeciyordum hep ve psn kardesligi buldum

Tekrar ikinci bi hesap actim bunu ana hesap yaptim diger hesapta psn oldugu icin psn hesabi almadan oyunu sorunsuz sekilde en ligne oynayabiliyorum ama season pass gecmedi nasil gecirebilirim season pass a bastigim zaman 30€ ya tekrar satin al diyor o zaman kredi karti falan istiyor insallah analatabilmisimdir :)

Ikinci sorum ise arkadas ile olan psn kardesligi simdi ben onun sifresini alip oda benimkini alip ben onun hesabi ana hesap oda benim hesabi ana hesap yapicak tamam buraya kadar ondan need for speed var digital oyun olarak onun hesapta oldugu icin direk benim ps4e ve doger hesabima otomatikmi gecek oyun ? Yada benim hesaba oyunun ustune gelip basarsam o zaman satin al dicek benim anladigim ! Bunu anlamadim ben uzun soru ve ayri konu actigim icin. Kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.