Şimdi Ara

psn kardeşlikle aldığım dlc yi hesabım görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan bi arkadaşla season pass ve dlc için kardeşlik yaptık ama onun hesabından girip season pass ı ve dlc leri indirmeme rağmen kendi hesabımdan oyuna girince dlc leri ya da season pass i görmüyor.tekrar satın alma ekranına yollluyor ordada satın alınacak birşey uyarısı çıkıp geri oyuna atıyor.Kardeşlik yaptığım hesap arkadaşın herzaman kullandığı ana hesabı (ps3) yani kardeşlik için yeni bi hesap açmamış kendi hesabına almış zamanında.Bundan dolayı olabilir mi ? çünkü arkadaşta bende aynı anda online ız farklı hesaplardada olsa.daha önce çok oyun aldım sattım kardeşlikle ama hiç season pass ya da dlc almadığım için bilemedim ne olduğunu yardımcı olursanız sevinirim.

• Ana oyunun olduğu hesabın bölgesi ile DLC nin olduğu hesabın bölgeleri uyumlu mu acaba ? Örneğin oyunun olduğu hesap TR, dlc nin olduğu hesap USA ise olmayacaktır. Oyun ile DLC nin alındığı hesapların bölgelerinin uyumlu olması gerekiyor.
  • galiba ondan oluyormuş evet oyunu kardeşlikle aldığım hesap us hesap ama kendi hesabım tr.Dlc leri aldığım hesapta tr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

galiba ondan oluyormuş evet oyunu kardeşlikle aldığım hesap us hesap ama kendi hesabım tr.Dlc leri aldığım hesapta tr.

Sanırım oyunu USA PSN' den aldınız ama kendi ana hesabınız olan TR PSN nden oynuyorsunuz. Oyunun hesabı USA ise maalesef TR den alınan eklentiler çalışmıyor. Eklentileri de USA hesap üzerinden satın almanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

galiba ondan oluyormuş evet oyunu kardeşlikle aldığım hesap us hesap ama kendi hesabım tr.Dlc leri aldığım hesapta tr.

Sanırım oyunu USA PSN' den aldınız ama kendi ana hesabınız olan TR PSN nden oynuyorsunuz. Oyunun hesabı USA ise maalesef TR den alınan eklentiler çalışmıyor. Eklentileri de USA hesap üzerinden satın almanız gerekiyor.

evet hocam dediğiniz gibiymiş.Şansıma hep önceki aldığım oyunların dlc leri aynı bölge olmuş us psn olan oyunun premiumu us psn den almışım heralde ucuz diye ya da tr olan bf ye premiumları tr den almışım şimdi fark ettim.Yani şimdi bu oyuna dlc almak için us psn açıp ordan tekrar almam gerekiyor season pass ı doğrumu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

evet hocam dediğiniz gibiymiş.Şansıma hep önceki aldığım oyunların dlc leri aynı bölge olmuş us psn olan oyunun premiumu us psn den almışım heralde ucuz diye ya da tr olan bf ye premiumları tr den almışım şimdi fark ettim.Yani şimdi bu oyuna dlc almak için us psn açıp ordan tekrar almam gerekiyor season pass ı doğrumu ?

Yeni bir hesap açmadan da aslında oyunun hesabının olduğu PSN den de satın alabilirsiniz ama yeni bir hesap açmak istiyorsanız evet bu hesap USA PSN olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.