Şimdi Ara

psn kredi kartı hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn'den bir şey almak isterken karşıma çıkan kredi kartı numarası geçersiz hatası yüzünden 1 haftadır hiç bir şey alamıyordum, sonra bankayı arayıp sordugumda kartın provizyonu varmış 10 dk sonra düzelteceklerini söylediler ve düzeldi. Bu hatayı alan bir çok kişi var ve gerçekten çözümü yoktu bunun hatta ps'i satmayı bile düşünmüştüm. Evet artık güzel günler göreceğiz

• wc-34891-5

bende öyle değil malesef bu hata kodunun cevabını sony bile bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: theworldstarajdar

psn'den bir şey almak isterken karşıma çıkan kredi kartı numarası geçersiz hatası yüzünden 1 haftadır hiç bir şey alamıyordum, sonra bankayı arayıp sordugumda kartın provizyonu varmış 10 dk sonra düzelteceklerini söylediler ve düzeldi. Bu hatayı alan bir çok kişi var ve gerçekten çözümü yoktu bunun hatta ps'i satmayı bile düşünmüştüm. Evet artık güzel günler göreceğiz

Deneyeceğim.

Olursa editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashbanbass

wc-34891-5

Benimde ayni hataydi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi psn icin diyorsunuz? Turkiye mi? Hangi kartla aldiniz?

• soulmedusa kullanıcısına yanıt
    türkiye psn,mastercard ile aldım
  • PSN hiçbir zaman düzgün çalışmamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafasına göre takılıyor psn bi ara müşteri hizmetlerini aradım İngiltere'ye bağlı dediler sanal kart kullanmayın dediler asıl kartla denedim durdum plus ı alamadım boşver müşteri hizmetlerini dedim sanal kartla denedim ilk seferde aldım gününe denkgelmek lazım kafası güzelse alıyorsun 😄😄

• Mantikli bi cozumu yok.. psn kendi ruh haline gore calisiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: robisso

Mantikli bi cozumu yok.. psn kendi ruh haline gore calisiyo..
    psn singapore ve honkong icin durum ayni k.k. eklememe izin vermiyor. Keske silmeseydim kartlari hafizadan.
  • Çözüm diye bir şey yok, o gün morali iyiyse kartı tanır morali bozuksa tanımaz.

• quote:

wc-34891-5

Bende de bahsettiğiniz hatadan var, bi çözüm bulabildiniz mi? Yada bi cozum yontemi bulabilecek birisi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen52turkmen

quote:

wc-34891-5

Bende de bahsettiğiniz hatadan var, bi çözüm bulabildiniz mi? Yada bi cozum yontemi bulabilecek birisi var mi?

Alıntıları Göster
    ininal ile hata alıyorsanız tr için adresi küçük harflerle, türkçe karakter ve sayı kullanmadan girin. bende geçen seneden beri alamıyordum bu şekilde girince düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

ininal ile hata alıyorsanız tr için adresi küçük harflerle, türkçe karakter ve sayı kullanmadan girin. bende geçen seneden beri alamıyordum bu şekilde girince düzeldi.

nasıl innial hatası anlamadm ben kredi kartı bilgilerimi giriyorum suanda bu islemi gerçekleştiremiyoruz konsoldan deneyin diyor konsoldan deneyincede wc-07 hatasıı cıkıyo karsıma napcam 5 gündür alamadım bende endo psden aldım oyun suan cozüm yok sanırım
  • Xbox'dan PS ye kesin dönüş yaptık daha ilk alışverişte PSN kalitesini kartımı kabul etmeyerek gösterdi, seviyorum seni Sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Xbox'dan PS ye kesin dönüş yaptık daha ilk alışverişte PSN kalitesini kartımı kabul etmeyerek gösterdi, seviyorum seni Sony

Lanet bişey hocam hayatımda ilk defa konsol aldım heveslendim oyun satın alamıyorum ve konsolu sinirden kırma noktasındayım kumandayı falan fırlattım yani kolun birinin sol analogu calısmıyor sayesinde satıcam sanırım konsolu
  • Karttan üç kere 0,10 GBP çekmeyi biliyor ama gerisi yok, adres kısmı da zaten denildiği gibi küçük ve Türkçe karakter kullanılmadan dolduruldu. Neyse artık PSN in menopozdan çıkmasını bekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 28 Haziran 2016; 1:21:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İninal sanal kart sıfır masraf , risksiz.Kart alma namussuzlar kartımı iptal etti sanal kartı yeni gördüm.Ve tek seferde 14 günü aldım.

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Pcden alamıyorum bende. Cihaz mağazasından alıyorum. Kart ekleyemiyorsanız adresi dediğim gibi yazın.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 28 Haziran 2016; 7:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Karttan üç kere 0,10 GBP çekmeyi biliyor ama gerisi yok, adres kısmı da zaten denildiği gibi küçük ve Türkçe karakter kullanılmadan dolduruldu. Neyse artık PSN in menopozdan çıkmasını bekleyeceğiz

Sayı da olmayacak hocam. 9 değil de dokuz şeklinde girin mesela böyle girdiğimde anında kabul etti. Geçen seneden beri alamıyordum ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.