Şimdi Ara

PSN OYUN SORUNU YARDIM LÜTFEN!!!(AKTİF ETMİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım psn üzerinden oyun aldı ve kurdu oyunu hesabı bana verip indirmemi söyledi hesaba girdim 2 farklı oyun dosyası var biri 945 mb biri 6 kb boyutunda fakat 6 kb full sürüm active dosyasını indiremiyorum karşıma çıkan yazı bu this ps3 system cannot be activated for your accont to activated this system you must deactivate another ps3 system yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StunFire -- 8 Nisan 2011; 13:48:00 >

• Umarım halledersin baba , oynarız 4 kişi akarız geceleri
  • İnşallah emre bilen birileri çıkarda çözeriz sorunu neden böyle oldu anlamadım
  • 1 PSN hesabını 5 farklı PS3'den aktif edip satın olmuş olduğun içerikleri indirebilirsin,eğer 6.makina da indirmeyi denersen senin karşılaştığın hatayı verecektir.
  • Verdiğin cvp için öncelikle tşk ederim dostum4 kişilik co-op oyun olduğundan ve bizde 4 kişi olduğumuzdan indiren kişide dahil olmak üzere şuan için a-b-c kişileri indirdik. Ama c kişisi yani ben oyunun full game unlock dosyasını indiremiyorum.İşin garip tarafı b kişisis yani zack adlı arkadaşım benden sonra denediği halde indirdi ama ben indiremiyorum. Hesapla ilgili bir sorun olduğunu ve format atarsam belki düzelebileceğini düşünüyorum.

"Umarım format atmadan sorunum düzelir"
  • Oyunu alan kişinin hesabı eskiden paylaştığı bir oyun sebebi ile başka bir makinada aktif olabilir. benim başıma da geldi.. şöyle örnekle anlatayım.

SOCOM oyununun ek paketini a,b,c,d kişilerine verdim.. yani 4 kişiye.

daha sonra BC2 Vietnam ek paketini aldım..

a,b,c kişileri zaten ek paketi vereceğim kişilerdi. ancak bu kez d kişisi yerine e kişisine BC2'yi vermem gerekti.

kendi makinam 1 ..
    a,b,c,d ve e kişileri ile beraber 6 ettik.. ben ilk SOCOM ek paketi verdiğim d kişisini aradım. hesabımı deaktif etmesini rica ettim. o kişi deaktif edince ancak e kişisi vietnamı indirebildi.

yani önceden paylaşım yapılan biri varsa deaktif etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Oyunu alan kişinin hesabı eskiden paylaştığı bir oyun sebebi ile başka bir makinada aktif olabilir. benim başıma da geldi.. şöyle örnekle anlatayım.

SOCOM oyununun ek paketini a,b,c,d kişilerine verdim.. yani 4 kişiye.

daha sonra BC2 Vietnam ek paketini aldım..

a,b,c kişileri zaten ek paketi vereceğim kişilerdi. ancak bu kez d kişisi yerine e kişisine BC2'yi vermem gerekti.

kendi makinam 1 ..
    a,b,c,d ve e kişileri ile beraber 6 ettik.. ben ilk SOCOM ek paketi verdiğim d kişisini aradım. hesabımı deaktif etmesini rica ettim. o kişi deaktif edince ancak e kişisi vietnamı indirebildi.

yani önceden paylaşım yapılan biri varsa deaktif etmeli.

Tşk ederim dostum yani aldığım kişi deaktif etmesi gerekiyor ederse ben indirebiliyorum yanlışmı anladım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O hesap 5 değilde 4 PS3'de aktif edilseydi bu hata çıkmazdı demek ki daha önce birisi o hesabı kendi makinasında aktif etmiş.Format atsanda düzelmez ama birde şu yöntemi bir dene belki yararı olur.

Oyun paylaşımı yaptığınız hesaba gir(diğerleri girmesin),Account Management kısmında Active/Deactive seçeneğine girip hesabı deactive et.Menüde en sol kısımda bu hesabın bağlı olduğu kullanıcıyı sil.Sonra yine menüde en solda ki seçenekte yeni bir kullanıcı oluştur.Bu kullanıcıya gir,PSN'e üye ol kısmında Use an Exitng Account kısmından mail adresini ve şifreyi yazarak oyun paylaştığınız PSN hesabına gir.Oyunu tekrar indirmeyi dene,eğer yine aynı sorun olursa bu hesap %100 5 makinada aktif edilmiştir,bu sorunu çözmenin tek yolu o makinalardan birinden bu hesabı yukarıda anlattığım şekilde deactive etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

O hesap 5 değilde 4 PS3'de aktif edilseydi bu hata çıkmazdı demek ki daha önce birisi o hesabı kendi makinasında aktif etmiş.Format atsanda düzelmez ama birde şu yöntemi bir dene belki yararı olur.

Oyun paylaşımı yaptığınız hesaba gir(diğerleri girmesin),Account Management kısmında Active/Deactive seçeneğine girip hesabı deactive et.Menüde en sol kısımda bu hesabın bağlı olduğu kullanıcıyı sil.Sonra yine menüde en solda ki seçenekte yeni bir kullanıcı oluştur.Bu kullanıcıya gir,PSN'e üye ol kısmında Use an Exitng Account kısmından mail adresini ve şifreyi yazarak oyun paylaştığınız PSN hesabına gir.Oyunu tekrar indirmeyi dene,eğer yine aynı sorun olursa bu hesap %100 5 makinada aktif edilmiştir,bu sorunu çözmenin tek yolu o makinalardan birinden bu hesabı yukarıda anlattığım şekilde deactive etmektir.

Bunu deniyorum umarım olur

• @Stunfire ,
    Armagedon arkadaşımızın ve benim de dediğim gibi.. oyunu alan kişinin hesabı şu an kendi makinası dahil 5 makinada aktif. bu sebeple sen indiremiyorsun.
    oyunu alan arkadaşın önceki oyun paylaşımlarında şifrelerini verdiği kişilerden birisi sizin planlarınızı bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 8 Nisan 2011; 14:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

O hesap 5 değilde 4 PS3'de aktif edilseydi bu hata çıkmazdı demek ki daha önce birisi o hesabı kendi makinasında aktif etmiş.Format atsanda düzelmez ama birde şu yöntemi bir dene belki yararı olur.

Bu yöntemde olmadı malesef çok çok tşk ederim arkadaşlar artık deactive edilmesini bekliycez ama anlamadığım zack oyunu kurdu onda neden deactiv sorunu yaşanmadı

• ilk seferde alınan bir oyun başka hiçbir kimseye verilmeden indirmeyi deneyen bir kişi nasıl olurda indiremez

Bir diğer unsurda neden Sony , Türkiyede bu tarz sorunlara karşılık verecek bir destek hattı kurmaz anlamıyorum

Sadece Türkçe altyazı desteği vermekle malesef bitmiyor bu iş
  • Arkadaşlar an itibariyle sorun çözülmüştür oyunu hesaptan indiren arkadaşlar deactiv etmesiyle sorun kalmıyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: StunFire

Arkadaşlar an itibariyle sorun çözülmüştür oyunu hesaptan indiren arkadaşlar deactiv etmesiyle sorun kalmıyor bilginize

O hesabı deaktif eden kişi o hesaptan indirilmiş hiçbir şeyi çalıştıramıyacak, bunu biliyorsunuzdur umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Arkadaşlar an itibariyle sorun çözülmüştür oyunu hesaptan indiren arkadaşlar deactiv etmesiyle sorun kalmıyor bilginize

O hesabı deaktif eden kişi o hesaptan indirilmiş hiçbir şeyi çalıştıramıyacak, bunu biliyorsunuzdur umarım...

Bunu bilmiyordum peki deactiv eden kişi benim hesaptan indirebilicekmi ohesabı kullanamıyorsa??

• quote:

quote:

yav ne masraflıymış bu psn oyunu paylaşımı
    şimdi ben deactive ettim oynayamıyacam olemı?
    o zaman gırıp actıve edeyım barı

• oyunu paylaşmak için yeni bir hesap oluşturduğunuzu anlamadığım için 6. bir kişiden bahsettim.
    o hesap deaktif edilince olay biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

quote:

Girip aktive edemezsin. Diğerlerinden biri deaktif etmeli önce.

Ayrıca bir hesabın 5 makinada aktif edilmesi teknik olarak yasal birşey değildir zaten. Bu imkan, makinanızın başına birşey gelirse, başka bir yere gittiğinizde başka bir makinayı kullanırsanız (atıyorum tatile), veya birden fazla makinanız varsa (atıyorum biri salonda, yatak odanızda, banyonuzda vs :) gibi durumlarda hasıbınızdan ve satın aldığınız şeylerden oralarda da faydalanmanız için vardır. Bunu paylaşım haline getiren bizleriz yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 8 Nisan 2011; 16:10:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

quote:

Girip aktive edemezsin. Diğerlerinden biri deaktif etmeli önce.

Ayrıca bir hesabın 5 makinada aktif edilmesi teknik olarak yasal birşey değildir zaten. Bu imkan, makinanızın başına birşey gelirse, başka bir yere gittiğinizde başka bir makinayı kullanırsanız (atıyorum tatile), veya birden fazla makinanız varsa (atıyorum biri salonda, yatak odanızda, banyonuzda vs :) gibi durumlarda hasıbınızdan ve satın aldığınız şeylerden oralarda da faydalanmanız için vardır. Bunu paylaşım haline getiren bizleriz yani...

zaten edemıyorum actıve
    pekala sımdı bırı deactıve edecek ben o zaman kullanabılırım de deactıve eden kısı yıne kullanamayacak
    nasıl olacak bu iş
    insanın paylasım yapmayası gelıyor anasını satayım

• İşte ben bu yüzden kendime özel DLC ve PSN oyunu alıyorum.

Bu olay şaka gibi olmuş resmen. Kolay gelsiz size.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.