Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadaşlar ben pes 2015 i ödeme yaparak almaya çalışıyorum. Fakat ne ps4 üzerinden ne de internet tarayıcısından başaramadım. Sanal kart kullanıyorum daha önce defalarca alışverişim oldu aynı kartan kart bilgilerini kontrol edin diyor. Yeniden girdim fakat hiçbiri kabul etmedi problem bende mi yoksa psnde mi hata var?

Diğer konuyada yazdım burayada yazayım. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • pvz kacirdik bir kac saat fark ile, haberi yeni gordum sadece hafta sonu icinmis, fiyat tekrar 40 dolar oldu.
  • pes 15i alıpta bana primary hakkını satacak olan varsa duacı olurum
  • yeni indrim bugun mu belli olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gualtan99

yeni indrim bugun mu belli olucak

Yarın.
  • gualtan99 kullanıcısına yanıt
    Uş bugun

• Arkadaşlar birşey soracam ps4 gta5 almayı düşünüyorum bu oyuna indirim olma şansı var mı ona göre oyunu yarın alacam yoksa bekleyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar birşey soracam ps4 gta5 almayı düşünüyorum bu oyuna indirim olma şansı var mı ona göre oyunu yarın alacam yoksa bekleyim mi

US Store'da da indirim oluyor her hafta aralık boyunca, ben olsam yılbaşını beklerdim gelir muhtemelen.
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. Şimdi ben pes 2015'i kutulu aldım. Bir adet oyuncu hediye geldi. Kadromuda geliştirdim. Şimdi kutulu oyunu satıp digital almak istiyorum. Eger indirimden digital alırsam ne olur. Bana yeni hediyeler gelirmi yoksa takımmı sıfırlanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Arkadaşlar birşey soracam ps4 gta5 almayı düşünüyorum bu oyuna indirim olma şansı var mı ona göre oyunu yarın alacam yoksa bekleyim mi

US Store'da da indirim oluyor her hafta aralık boyunca, ben olsam yılbaşını beklerdim gelir muhtemelen.

tr psn'ye gelme ihtimali var mı indirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

tr psn'ye gelme ihtimali var mı indirim

Olabilir, ama muhtemelen o indirimi sonlara saklarlar diye düşünüyorum, hemen gelmez herhalde.
  • bence tam yilbasi aksami cok iyi bir indirim olacak

• gta5 ındırıme gelirmi?gelirsede fiyatı tahmini kac olur? 69 tl felan yaparlarmı :D
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    US Psn haftalık indirimleri ne zaman güncellenecek? Bi bilgin var mı? :)

• Shopto da noel indirimleri kapsaminda kutulu fifa 15 29.85 £ , kutulu battlefield 4 9.85 £ dusmus bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Salı günü TSİ 22.00- 23.00 gibi güncellenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Geçen hafta US indirimleriyle ilgili Salı günü mesaj atmışım. Bu doğrultuda yarın gelir sanırım. :)
  • Canımsınız teşekkür ederim

• Arkadaslar tr psnden oyun alamiyorum kredi karti bilgileri gecersiz diyor ama mumkun degil adres hepsi tam dogru zaten plus alirken sorun yaratmamisti rahatca almistim plus i ayni kart ve bilgilerle bu sorunun cozumunu bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim

• yeni psn açıp 14 günlük deneme plusından faydalansydınız keşke.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.