Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Abi us psn e flash sale diye bir indirim bölümü açılmış. Ayın 29 na kadar geçerli indirimler. Dragon Age 39 dolar a düşmüş. Eğer fırsatın olursa buraya da ekleyiver. Nba 2k 15 te girmiş ama sen daha iyi fiyattan aldın Bir de hesapta bakiyen varsa lara croft temple of osiris te indirim de bekliyorum yani alırsan

1 hafta 10 gün önce Dragon Age'e indirim bekliyordum ama şimdi karaksız kaldım biraz. Hem çok oyun birikti hem yer sıkıntım var. Dün akşam Shadow of Mordor'u silmek zorunda kaldım. 3 GB yer kalmıştı makinada. Sanırım yakında hdd upgrade kaçınılmaz olacak. Şimdi tekrar Dragon Age alırsam 40 küsür gb, daha yeni o kadar yer açtım. Alıp sonra indirme yapabilirim ama aldın mı indirmeden duramam ben. :) Bakalım biraz düşüneyim.

Abi sen kutulu oyunda alıyorsun , nasıl beceriyorsun şu hdd yi doldurmayı valla aklım almıyor Watch dogs u falan platinlediysen silseydin. Ben Far cry 4 aldım 2 hafta oldu 2 günde bir update geliyor anlamadım. Daha oyunu açmadım , yarın başlayacağım paso update yapıyorum. Bu yüzden doluyor olabilir. Bir de free to play oyun kuruluysa kaldır onları oynamıyorsan update geliyor onlara da.

Ben Dragon Age almayı düşünmüyorum kıt ingilizcem yüzünden. Oyunun ana konusunda bir arkadaş yaşayacağım durumu çok güzel özetlemiş. -Oyun çok güzel grafikler falan çok ta akıcı ama daha ana görevleri nerden yapıyoruz bulamadım Benim yaşayacağım olay da bu dur işte oyunu alırsam O yüzden bulaşmıyorum hiç .

• Oldu mu bu şimdi

Dragon Age ve Tomb Raider için indirim bekliyordum aynı anda indirime girmelerine sevindim mi üzüldüm mü bilemedim. Bir yandan steam kış indirimi, bir yandan psn'deki holiday indirimi, amazon'da indirim derken bir de flash sale çıktı başımıza para kalmadı cüzdanda resmen

Ben de ucuzlamışken alien ve legend of korra alırım diyordum bütün planlarım değişti bu durumda. Ayrıca steamde daha önce almış olmama rağmen the walking dead serisi de o fiyatlarla göz kırpıyor bana, ne yapsam bilemedim

• fifa 15 olsa iyi olurdu aslında. :)
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Ben dayanamadım 1TB sshd taktım, tavsiye ederim :) Cihazın dinlenme modundan açılış süresi de kayda değer şekilde arttı, duyduğum kadarı ile sshd takan kişiler aynı zamanda multi oyunlarda haritaya ilk giren kişiler oluyormuş bf4'de araç kapmak için çok faydası dokunur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Abi us psn e flash sale diye bir indirim bölümü açılmış. Ayın 29 na kadar geçerli indirimler. Dragon Age 39 dolar a düşmüş. Eğer fırsatın olursa buraya da ekleyiver. Nba 2k 15 te girmiş ama sen daha iyi fiyattan aldın Bir de hesapta bakiyen varsa lara croft temple of osiris te indirim de bekliyorum yani alırsan

1 hafta 10 gün önce Dragon Age'e indirim bekliyordum ama şimdi karaksız kaldım biraz. Hem çok oyun birikti hem yer sıkıntım var. Dün akşam Shadow of Mordor'u silmek zorunda kaldım. 3 GB yer kalmıştı makinada. Sanırım yakında hdd upgrade kaçınılmaz olacak. Şimdi tekrar Dragon Age alırsam 40 küsür gb, daha yeni o kadar yer açtım. Alıp sonra indirme yapabilirim ama aldın mı indirmeden duramam ben. :) Bakalım biraz düşüneyim.

Abi sen kutulu oyunda alıyorsun , nasıl beceriyorsun şu hdd yi doldurmayı valla aklım almıyor Watch dogs u falan platinlediysen silseydin. Ben Far cry 4 aldım 2 hafta oldu 2 günde bir update geliyor anlamadım. Daha oyunu açmadım , yarın başlayacağım paso update yapıyorum. Bu yüzden doluyor olabilir. Bir de free to play oyun kuruluysa kaldır onları oynamıyorsan update geliyor onlara da.

Ben Dragon Age almayı düşünmüyorum kıt ingilizcem yüzünden. Oyunun ana konusunda bir arkadaş yaşayacağım durumu çok güzel özetlemiş. -Oyun çok güzel grafikler falan çok ta akıcı ama daha ana görevleri nerden yapıyoruz bulamadım Benim yaşayacağım olay da bu dur işte oyunu alırsam O yüzden bulaşmıyorum hiç .

Disk versiyon oyunlar da yükleme yapıyor harddiske. Dijitalle aynı boyutta neredeyse. Mesela benim GTA5 disk versiyon. Ama en çok boyutu olanlarda ikinci sırada. :) Birinci sırada BF4 var. Disk versiyon oyunların yer konusundaki tek avantajı sildikten sonra yeniden oynamak istersen sadece güncellemelerini yeniden yapmak zorunda kalıyorsun. Yoksa yer kaplama konusunda dijital veya disk versiyon pek bir fark yok. :)

• Onu biliyorum da elinde diski olan oyunları tutma hdd de . 1 hafta oynamam dersen bile sil direk , oynayacağın zaman tekrar yükleme yaparsın diye dedim.

Yalnız bu ea ya da helal olsun. Bütün oyunlarına indirim getirtti adamlar. Dragon Age olmaz diyordum onu bile indirttiler. Yetmedi bedava oyun verdiler. Yıl Sony nin playstation ın 20. yılı hesapta bütün aksiyonu Ea yapıyor. Sony bırak exc oyunlara , plus a indirim yapmayı zamanında bedava vereceğim dediği Drive Club u bile hala vermedi üstüne bir de oyunu tam anlamıyla oynamak için season pass almayı şart koşuyor. Resmen ps4 ün satışlarının gazına gelip fırsat buldukları ilk anda kullanıcıları öpmeye başladılar. Zamlar olsun , psn deki sonu bitmeyen bakımlar olsun, iyice suyunu çıkardılar.
  • Olum ben pre aldim 15 tl lik valianr heartsi oteledim herif catir catir oyun aliyor ne is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

esas yilbaşi indirimleri aral daymiş. fıyatlar can yakıcı valla

https://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/kampanya&page=oyunculara-indirim-ps4

bunlar bizi saf felan sanıyor herhalde şaka gibi fiyatlar

Malesef ciddi sayıda saf var ki bu adamlar batacağına sürekli gelişiyor

• Arkadaslar yardim. Premium demek saedce harita ve eklentiler demek ama burada anlatilmak istenileni ben anlamadim. Yardiminizi bekliyorum.
    Normal Oyunu Almak istesem 209 tl, Premium almak istesem 74 tl tamam ama bu premium edition ne demek? oda 80 tl. Icerigine baktigimda premium edition alirsan bf4 de almis sayilirsin diyor. Boyle birsey varmi ?
    Biri beni aydinlatabilir mi?

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Arkadaslar yardim. Premium demek saedce harita ve eklentiler demek ama burada anlatilmak istenileni ben anlamadim. Yardiminizi bekliyorum.
    Normal Oyunu Almak istesem 209 tl, Premium almak istesem 74 tl tamam ama bu premium edition ne demek? oda 80 tl. Icerigine baktigimda premium edition alirsan bf4 de almis sayilirsin diyor. Boyle birsey varmi ?

Premium edition bundle olarak geçiyor yani bf4 + premium olarak satılıyor ikisine birden sahip oluyorsun

• quote:

Arkadaslar yardim. Premium demek saedce harita ve eklentiler demek ama burada anlatilmak istenileni ben anlamadim. Yardiminizi bekliyorum.

premium edition alırsan hem bf4 hem de premium dlc'sini almış oluyorsun. ilk baştaki sadece oyun. ikincisi dlc. üçüncüsü hem oyun hem dlc. altında bundle yazıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

quote:

premium edition alırsan hem bf4 hem de premium dlc'sini almış oluyorsun. ilk baştaki sadece oyun. ikincisi dlc. üçüncüsü hem oyun hem dlc. altında bundle yazıyor zaten.

Oyun alırken store'u iyice araştırmak lazım. Baska yerden girince oyun 200 TL görunuyor, Baska yerden (flash sale vs) girince 12 dolar gösteriyor.
    Adam Premium editionı indirimli satıyor ama tek oyunu da yuksek fiyatlı gösteriyor. Keza DLC'sini de..

Oyuzden incik cıncıgına kadar dolanmak lazım oyun almadan önce :)

• Cok Tesekkur Ederim Arkadslar @ygrkmklnc @LaToZaR
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu battlefield 4 indirimi ne zaman bitiyor. Şehir dışındayım bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris707

Merhaba arkadaşlar,

Bu battlefield 4 indirimi ne zaman bitiyor. Şehir dışındayım bakamıyorum.

US psndeki indirim 30una kadar.
  • satın alma işlemini pc üzerinden yapabilirsiniz

bence us indirimleri çok iyi, diablo, fifa, ac4 black flag, tomb raider, dragon age...

hepsini almak istiyorum
  • gtaya birşey gelmedi değil mi? Nerden almak lazım en ucuz nerede şu anda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. İçime su serptin. İyi haber verenin çok olsun :)

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. DA:I aldım sabah ama yetmedi. Diablo alsam mı diye düşünüyorum.
  • quote:

En soldakini alan var midir acaba

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.