Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Walking Dead ler ingilizce mi Türkçe mi? Birde almaya değer bir hikayesi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Arkadaşlar Walking Dead ler ingilizce mi Türkçe mi? Birde almaya değer bir hikayesi var mı acaba?

türkçe altyazı yok diye biliyorum bu yüzden us psnden 6 dolara alabilirsin. fiyatını kesinlikle hakediyor güzel oyundur.
  • NBA 2K15 sıfır kutulu 100tl nasıl fiyat arkadaşlar alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

NBA 2K15 sıfır kutulu 100tl nasıl fiyat arkadaşlar alayım mı

uygunmuş alabilirsin ama 2k14 ten tek farkı eurolig bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heja-Maica -- 28 Aralık 2014; 0:31:27 >
  • quote:

kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: murbertar

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

1. si normal oyun
    2. si sadece oyun olmayan premium aktifleştirme
    3. sü hem oyun hem de premium hesap

almanız gereken 3. südür. Ayrıca TR psn fiyatlarımıdır bunlar ?

TL Olarak yazdığına göre TR Psn hesap kendisi bence

Sadece oyunu 200 civarına satan adam, hem oyunu hem ek paketli Premium u birlikte 80e satar mi?

1 sadece oyun
    2 sadece Premium
    3 oyun + 1 ek paket (tam emin değilim, pc de böyleydi yanlış hatırlamıyorsam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

quote:

Grafik olarak ps4 te bir farkı yok mu hocam

• 12$lık bf4 ü alan veya almak isteyen varmı? bunun için 20$ lık cardmı almamız gerekiyor
  • US PSN den hiç alışveriş yapmadım da bir bakayım. Sanırım orda bir miktar yüklememiz gerek. Bir deneyeyim.
  • Yanlış konuya yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 28 Aralık 2014; 16:50:23 >
  • Beyler bf4 alınır mı ? Us psnden celiskide kaldım alınmaz alınır diyenlet arasında hardline cıkıcak bf4 artk cok onmsenmez diyenlerde var napsam malum son zamanlardayiz indirim biticek bir yardım ederek fikir verirseniz sevinirim ?
  • Koca forumda cevaplayan çıkmadı bu 79 tl lik fifa 15 in eksisi nedir? Farkı nedir biri açıklasın Allah aşkına?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Koca forumda cevaplayan çıkmadı bu 79 tl lik fifa 15 in eksisi nedir? Farkı nedir biri açıklasın Allah aşkına?

Bildiğim kadarıyla deluxe sürümü fut için oyuncu kartı falan veriyor. Onun dışında aynı olması lazım. Store açıklamasında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 28 Aralık 2014; 13:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Koca forumda cevaplayan çıkmadı bu 79 tl lik fifa 15 in eksisi nedir? Farkı nedir biri açıklasın Allah aşkına?

Bildiğim kadarıyla deluxe sürümü fut için oyuncu kartı falan veriyor. Onun dışında aynı olması lazım. Store açıklamasında yazıyor.

Yani 180 lira olanından eksiği yok fazlası var diyorsun

• PSN Store bi bende mi açılmıyor? indirimleri kaçırcaz yav
  • Ben de psn 3 gundur yok normal mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

quote:

Grafik olarak ps4 te bir farkı yok mu hocam

yok ps3 le ps4 arasında fark var sadece 2k14 le 15 arasında pek var yok dedim
  • Arkadaşlar 80 liraya bf4 bbundle premium indirdim 36g görünmesine karşın 6g ve 3G indirdi oyuna girince full game yüzde 52 görünüyor, bunun mantığı nedir birde bu full game bittiğinde addonları inmiş olacak mı ayrıca china Rise vs indirmelimiyim ve premium hakkımın aktif olduğunu nasıl anlarım , teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

Arkadaşlar 80 liraya bf4 bbundle premium indirdim 36g görünmesine karşın 6g ve 3G indirdi oyuna girince full game yüzde 52 görünüyor, bunun mantığı nedir birde bu full game bittiğinde addonları inmiş olacak mı ayrıca china Rise vs indirmelimiyim ve premium hakkımın aktif olduğunu nasıl anlarım , teşekkürler.

Oyun tamamının inmesini bekleme diye önden bi 6gb indirip single ilk bölümü oynatıyor. Kalanı arkaplanda iniyor. PS4 ana menüsünde oyunun üzerine gel, kumandadan options tuşuna bas ve bilgiyi seç. Kalan indirme durumunu oradan görebilirsin ne kadar inmiş ne kadar kalmış.

Premium aktif olup olmadığını anlamak için de store a gir ve BF4 sayfasına gel. İlgili öğelerden eklentileri seç ve tümünü gör. Orada ek paketler ücretsiz görünmesi lazım. Yani Chine Rising, Second Assault vs.. ücretsiz görünen ne varsa indir. Ek paketleri oyundan ayrı indireceksin yani. Oyun güncellemelerle beraber 60 küsür gb gibi bir boyuta ulaşıyor.

• arkadaşlar iki gündür tr psnden oyun alabilen var mı? ben borderlands 2 ve enemy frontu alacağım ama satın al dediğimde siparişinizi işlerken bir hata ile karşılaştık işlem tamamlanamadı, daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı alıyorum iki gündür.

oyunları alırken de her zaman kullandığım paybyme kartı kullanıyorum. dün almaya çalıştığımda fatura bilgilerinizi düzenleyin deyip beni hesap ayarlarına yönlendiriyodu. kart bilgilerini tekrar girdim ve benden 10 kuruş ıskalama ücreti diye bişey cekti. karttan para cekiyor yani ama oyunu alamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.