Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- verenler gelin banada - verin belliki hayattaki tek eğlenceniz ve başarabildiğiniz şey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

4 oyun, her biri $34.49

http://gamedealdaily.com/playstation-4/pick-1-of-4-games-ps4-download-code/

hocam güvenilir mi burası? yanlış kod falan vermesinler?
  • us psn den ac4 bf4 mgs en az 2 sini almak istiyorum amerika psn den almayı bilmiyorum referanslı alabilcek ortak varsa alabiliriz olmadı indirim bitmeden tr den alırım artık :)

birde yılbaşı indirim günleri farklı bitiyor diye mesajlar gördüm bakındım ama psnde göremedim ac4 ve freedom cry ne zaman bitiyor bilen veya bakabilcek olan var mı?
  • Teşekkür ederim sevgili dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ste1n kullanıcısına yanıt
    güvenilir. lbp3 aldım sorun yok.
  • quote:

verdiği kodu usa psn de redeem ediyoruz dimi? birde paypal ile ödeme yaptıktan sonra hemen kod u veriyor mu yoksa mail isteyip maile mi yolluyor?

edit: oyunu aldım hocamhttp://www.playstation.com/en-us/inside-playstation/events/2014/ps4-4games1pick/ buraya tıklayınca kodu redeem edeceğim sayfanın şu an kapalı olduğunu söylüyor. "We are optimizing the redemption experience to ensure an improved redemption process. Thank you for your patience. We will have the redemption site available as soon as possible."

bir sakatlık çıkmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ste1n -- 29 Aralık 2014; 21:03:36 >

• ya pluslara indirim gelmicek galiba.Bare kalite artsın oyunlarda
  • Sorumu yanlış topiğe sormuşum buraya da sormak durumundayım;
    Arkadaşlar ben hiçbir şekilde tr veya usa psn ye giremiyorum. Fakat usa psndeki 35 dolarlık fifa 15 i de almak istiyorum. Ancak pcden usa psn store a girebiliyorum. Acaba Amazondan gift card alsam, 10 haneli kodu pcde satın al butonuna kod kullan seçeneğine yazsam, usa psn düzelince beni algılar mı? Bu müşterimiz satın almıştı, hadi downloada başlayayım der mi sevgili ps4?

Edit: Enteresan bi şey oldu, maruzatımı biraz önce psn usa ya mail atmıştım. 10 dak içinde Fifa 15 indirim sınırını 29 Aralıkdan 31 Aralığa uzattılar. Sanırım mailim üzerine durumu farkedip düzelttiler.
    2. Edit: xCixLandx arkadaşın tarif ettiği gibi ps4 kendi ayarlarından mtu yu ayarlayınca psn lere girebildik ve hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 29 Aralık 2014; 21:03:20 >
  • ste1n kullanıcısına yanıt
    3 oyun aldım nba hariç sorun yok.Güvenle kullanabilrisin.Hatta anlamadım lbp kodunu girdim far cry kodunu kabul etmedi diye email attım adamlar hemen döndü doğru linki yolladılar şöyle böyle yapacaksınız falan dediler.Sıkıntı yapma bence.
    Saygılar.
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    aynı kafadayız nba ve eailant hariç aynı seriyi takip etmişiz hard disk doldu anasını satayım nereye kadar al al cod ghostu sildim.knackı sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

quote:

Ps4 gta v tr psnde indirime girer mi sizce ?

düzgünce soru sorduk bunun neyini -lediniz

O nickle istediğin kadar düzgün soru sor nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

düzgünce soru sorduk bunun neyini -lediniz

O nickle istediğin kadar düzgün soru sor nafile

Ne var nickimde

• quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

quote:

verdiği kodu usa psn de redeem ediyoruz dimi? birde paypal ile ödeme yaptıktan sonra hemen kod u veriyor mu yoksa mail isteyip maile mi yolluyor?

edit: oyunu aldım hocamhttp://www.playstation.com/en-us/inside-playstation/events/2014/ps4-4games1pick/ buraya tıklayınca kodu redeem edeceğim sayfanın şu an kapalı olduğunu söylüyor. "We are optimizing the redemption experience to ensure an improved redemption process. Thank you for your patience. We will have the redemption site available as soon as possible."

bir sakatlık çıkmaz inşallah.

noldu alabildinmi oyunu

• Beyler bu tr psndeki indirimlerde 1. Bölüm yazıyor bundan faydalanarak bf4 premium edition aldım ama merak ettiğim indirimlerin 2. Bölümü ne zaman gelicek bilgisi olan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

Beyler bu tr psndeki indirimlerde 1. Bölüm yazıyor bundan faydalanarak bf4 premium edition aldım ama merak ettiğim indirimlerin 2. Bölümü ne zaman gelicek bilgisi olan varmi?

Bugün 1'in sonu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

Beyler bu tr psndeki indirimlerde 1. Bölüm yazıyor bundan faydalanarak bf4 premium edition aldım ama merak ettiğim indirimlerin 2. Bölümü ne zaman gelicek bilgisi olan varmi?

Bugün 1'in sonu sanırım
  • atakanfzl kullanıcısına yanıt
    Oyunların bazıları 31 aralığa kadar,bazıları 21 ocağa kadar,bazilarida 7 ocağa kadar indirimli.7 ocakta bitenlerin yerine yenileri gelecek oda part 2 olacak sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda öyle bi şey yazmıştı birisi sanki ondan öyle bi cevap verdim

BF4: Premium Edition indirimi ne zamana kadar devam edecek? Ona göre AW'yi elimden çıkarabilirsem onu alırım
  • quote:

2016 yeni yıl indirimlerini bekle.

• 80 lira olan bf4 pre edi bugun sonmu acaba

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.