Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kusura bakmayın ilk oyun indirişim ps4 den.
    Bu pes 2015 digital exclusive var. 80tl. Bu paket olarak görünüyor, ama 20.4 gb.
    Bir kaç kişi kutulu oyundan fazlası var eksiği yok demiş. Ama paket yazıyor.
    Şimdi bunu alsam indirsem normal cd den oynar gibi oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striders

Beyler merhaba.
    Kusura bakmayın ilk oyun indirişim ps4 den.
    Bu pes 2015 digital exclusive var. 80tl. Bu paket olarak görünüyor, ama 20.4 gb.
    Bir kaç kişi kutulu oyundan fazlası var eksiği yok demiş. Ama paket yazıyor.
    Şimdi bunu alsam indirsem normal cd den oynar gibi oynayabilir miyim?

Evet oynarsınız 10.000 gp+ götze veriyodu galiba bende onu çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

http://blog.us.playstation.com/2015/01/01/a-holiday-thank-you/?ncid=txtlnkusaolp00000595

Sony ayin 25'inde plus sahibi olanlara +5 gunluk plus hediye edecekmis. Ayrica herkese de ps store alisverislerinde kullanilmak uzere %10 hediye kodu verecekmis. Dolayisiyla suanlik alisveris yapmayin store'dan. Bir de bu ay sony bize indirim verecek mi? Ocak ayi indirimleri diye bir sey gecmisti burda.

Şuan aktif ocak indirimleri var bi de part 2'si gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

http://blog.us.playstation.com/2015/01/01/a-holiday-thank-you/?ncid=txtlnkusaolp00000595

Sony ayin 25'inde plus sahibi olanlara +5 gunluk plus hediye edecekmis. Ayrica herkese de ps store alisverislerinde kullanilmak uzere %10 hediye kodu verecekmis. Dolayisiyla suanlik alisveris yapmayin store'dan. Bir de bu ay sony bize indirim verecek mi? Ocak ayi indirimleri diye bir sey gecmisti burda.

TR store'a part 2 indirimler geldi.

• Hindistan PSN de Assassin's Creed Rouge 1899 Hindistan Rupisi = 70 TL.
    Hong Kong PSN de olduğu gibi İngilizce ya da Çince versiyon diye göremedim. Hindistan PSN ingilizce mi veriyor oyunları. Bilgisi olan var mı? Ben bu oyunu satın almak istiyorum.
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/assassin's-creed-rogue/cid=EP0001-NPEB02064_00-ACCDIGITALPS3001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 8 Ocak 2015; 11:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

TR store'a part 2 indirimler geldi.

Hadi ya teşekkür ederim fırsat bulunca bakacam

• quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

Hindistan PSN de Assassin's Creed Rouge 1899 Hindistan Rupisi = 70 TL.
    Hong Kong PSN de olduğu gibi İngilizce ya da Çince versiyon diye göremedim. Hindistan PSN ingilizce mi veriyor oyunları. Bilgisi olan var mı? Ben bu oyunu satın almak istiyorum.
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/assassin's-creed-rogue/cid=EP0001-NPEB02064_00-ACCDIGITALPS3001

Hindistanda resmi dil ingilizce, ama oradan gift card filan bulunamayıp kredi kartı kabul edilmiyordu diye biliyordum.

• PSN Türkiye'de 3. indirim olacak mı arkadaşlar?
  • Yakinda indirimler gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertgrlzfr -- 3 Şubat 2015; 7:53:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene de böyle bir konu açsa, güncel tutsa birisi ne güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Bu sene de böyle bir konu açsa, güncel tutsa birisi ne güzel olur

Seni çağırıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sen de olursun

Geçen seneki emeğini şimdi gördüm. Faydalanmamış olsam da, teşekkürler.
  • Bu sene de yeni yil indirimleri var, bu sayfadan devam edilebilir aslinda. Store'da tanitimini koymuslar ama tiklayinca sayfa acilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Bu sene de yeni yil indirimleri var, bu sayfadan devam edilebilir aslinda. Store'da tanitimini koymuslar ama tiklayinca sayfa acilmiyor.

DİJİTAL OYUN İNDİRİMLERİ - ANA KONU [PS3 - PS4] diye bir konu var, o konu güncel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.