Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence büyük bir ihtimalle sony yapımı oyunlar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 3 Aralık 2014; 12:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Her oyun indirim yedi, lords of the fallen ısrarla yemedi be arkadaş.İndirin alalım işte.

Gözün aydın.

İkinci Teklif geldi arkadaşlar. Aşağıdakiler UK fiyatları. TR PSN güncellenince konuyu düzenleyeceğim...

PS4:
    Lords of the Fallen
    Was €69.99/£49.99/AU$89.95, now €34.99/£29.99/AU$47.95

PS3:
    Dark Souls II
    Was €39.99/£29.99/AU$49.95, now €19.99/£15.99/AU$24.95

Dark Souls II Season Pass
    Was €24.99/£19.99/AU$37.95, now €19.99/£15.99/AU$29.95

PS Vita:
    One Piece Unlimited World Red (Not available in India and South Africa)
    Was €34.99/£29.99/AU$47.95, now €14.99/£11.99/AU$22.95

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Her oyun indirim yedi, lords of the fallen ısrarla yemedi be arkadaş.İndirin alalım işte.

Gözün aydın.

İkinci Teklif geldi arkadaşlar. Aşağıdakiler UK fiyatları. TR PSN güncellenince konuyu düzenleyeceğim...

PS4:
    Lords of the Fallen
    Was €69.99/£49.99/AU$89.95, now €34.99/£29.99/AU$47.95

PS3:
    Dark Souls II
    Was €39.99/£29.99/AU$49.95, now €19.99/£15.99/AU$24.95

Dark Souls II Season Pass
    Was €24.99/£19.99/AU$37.95, now €19.99/£15.99/AU$29.95

PS Vita:
    One Piece Unlimited World Red (Not available in India and South Africa)
    Was €34.99/£29.99/AU$47.95, now €14.99/£11.99/AU$22.95

Şu an 104 tl gözüküyor TR psn de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi sen us psn e mi ekledin dolarlari ? Orda indirim durumu var mi hic bu siralar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 3 Aralık 2014; 14:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Abi sen us psn e mi ekledin dolarlari ? Orda indirim durumu var mi hic bu siralar ?

Holiday Week indirimleri geldi US'e. İlk mesaja ekledim.
  • quote:

quote:

Gözün aydın.

Teşekkürler haber için.
  • Dark Souls 2 69 liraya indirime girmiş sözde, ABD'den sıfır diskini 10 dolara sipariş geçtim de neyin indirimi bu dijital oyuna neden bu kadar iteliyorlar onu da anlamış değilim. Saçmalık tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Dark Souls 2 69 liraya indirime girmiş sözde, ABD'den sıfır diskini 10 dolara sipariş geçtim de neyin indirimi bu dijital oyuna neden bu kadar iteliyorlar onu da anlamış değilim. Saçmalık tam.

İndirimden önce ne kadardı? TR psn fiyatlarını pek bilmiyorum da. :)
  • quote:

quote:

Dark Souls 2 69 liraya indirime girmiş sözde, ABD'den sıfır diskini 10 dolara sipariş geçtim de neyin indirimi bu dijital oyuna neden bu kadar iteliyorlar onu da anlamış değilim. Saçmalık tam.

100ü geçiyordur muhtemelen ama fiziksel olarak dağıtımı yapılan bir ürünün fiyatının böyle dijital kodlara göre kat be kat daha düşük olması bir acayip. TR-US ayrımı da değil bu. Amazonda da 20 dolara indirimde oyunlar vardı, dijital kodları 60 dolar yine. Saçma, neye göre neyi düşünüp böyle fiyatlandırıyorlar enteresan hani, ki yapılan araştırmalara göre de diskte oyun alanlar %80ken dijital oyun indirme %20lerde kalıyor. Fiyat ucuz olmazsa insanlar tercih etmiyor bir bakıma haklı olarak 10 sene sonra PSN batsa da diski takar mis gibi oynarım diye düşünüp.

• ps4 de çok oyun yok.2 güne bir indirim gelecekse ay sonuna kadar bir çok aa oyun indiririme girecek demektir.
  • quote:

quote:

quote:

100ü geçiyordur muhtemelen ama fiziksel olarak dağıtımı yapılan bir ürünün fiyatının böyle dijital kodlara göre kat be kat daha düşük olması bir acayip. TR-US ayrımı da değil bu. Amazonda da 20 dolara indirimde oyunlar vardı, dijital kodları 60 dolar yine. Saçma, neye göre neyi düşünüp böyle fiyatlandırıyorlar enteresan hani, ki yapılan araştırmalara göre de diskte oyun alanlar %80ken dijital oyun indirme %20lerde kalıyor. Fiyat ucuz olmazsa insanlar tercih etmiyor bir bakıma haklı olarak 10 sene sonra PSN batsa da diski takar mis gibi oynarım diye düşünüp.

Tüm olay aslında bizim store'un İngiltere psn baz alınarak fiyatlandırılmasından oluyor. Ve bu nedenle de fiyatlar çok yüksek maalesef.

• çok iyi konu olmuş eline sağlık,

kara cuma dan hiçbir şey alamadım, bari bu indirimleri kaçırmayayım
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Cok yararli bir konu, actigin icin tesekkurler.
  • 20. Yıl indirimleri var EU'da taş gibi. Cüzdanları hazırlayın.

• İlk mesaj güncellenmiştir.

Teşekkür eden arkadaşlara bilmukabele... :)
  • Önceki aylarda indirim yapılan oyunlar sonra tekrar indirime girebiliyor. Kesin konuşmamak lazım.
  • FAR CRY 4

ASSASINS CREED UNITY -GOTGE- (Game Of The Garbage Edition)

son 2 oyun bunlar olacak yazın kenera mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Aralık 2014; 17:43:05 >
  • merakla far cry da indirim bekliyorum

• Ps3 için last of us game of the year edition indir ime girermi acaba lefy behind fln herşey dahil suan 100 tl indirim e giderse harika olur hemen alırım

• Arkadaşlar lords of the fallan nasıl değer mi? ds 1 olsun 2 olsun yarım saat oynayabildim zorluktan dolayı pek gelemedim sevemedim. Buda ds gibi zor mu. Birde her canavar için özel zırh , silah , büyü veya kullanılacak eşya gerekiyor mu ? DS de bu vardı ve itemlerin özelliklerini anlayabilmek içinde ingilizce gerekiyordu ondanda pek sarmadı. Bunda bir silahla başından sonuna zorlanmadan gidilir mi, öyle her canavarda silah değiştir sonra şu özelliği kullanman gerek gibi şeyler var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.