Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Türkiye yine ördek avına çıkmış anlaşılan. İndirim adı altında 100 liradan pahalı hiç bir oyuna para vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar videosu yayınlanmış. videoda geçen oyunlar şunlar.

Edit: ilerleyen günlerde aşağıdaki oyunlara da indirim gelebilir.

- The Last of Us Remastered (verildi)
    - Driveclub
    - Destiny
    - Shadow of Mordor
    - Far Cry 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Aralık 2014; 18:26:28 >
  • Hocam seni tebrik ediyorum güzel konu ve takipteyim ilk başlarda usa psn yoktu onuda listeye eklemişsin konu tam yerine oturmuş emeğine sağlık diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Sony Türkiye yine ördek avına çıkmış anlaşılan. İndirim adı altında 100 liradan pahalı hiç bir oyuna para vermem.

Bu fiyatlara indirim bile fayda etmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

arkadaşlar videosu yayınlanmış. videoda geçen oyunlar şunlar.

- The Last of Us Remastered
    - Driveclub
    - Destiny
    - Shadow of Mordor
    - Far Cry 4

şimdi videosu yayınlanmış derken hocam türkiye ile usa psn oyunları farklı bu video türkiye psn'mi (yani ingiltere psn) mi kapsıyor acaba.
    eğer öyleyse amerika us psn videosunuda bulmak lazım ne vericekler diye farklı oyunlar oluyor cunku

• Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    bu video İngiltere PSN için yayınlandı. TR PSN, İngiltere referanslı olduğundan TR PSN için de geçerli.
  • quote:

bu video İngiltere PSN için yayınlandı. TR PSN, İngiltere referanslı olduğundan TR PSN için de geçerli.

yayınladıgı yer kaynak isteyebilirmiyim hocam zahmet olmassa takip etmek isterim. belki amerika us videosuda vermişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

yayınladıgı yer kaynak isteyebilirmiyim hocam zahmet olmassa takip etmek isterim. belki amerika us videosuda vermişlerdir.

USA PSN'in Youtube sayfası -->https://www.youtube.com/user/PlayStation

Avrupa PSN'in Youtube sayfası -->https://www.youtube.com/user/sonyplaystation

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende Driveclub almayı düşünüyordum plus olana 120tl şuanda bekleyim mi 120tl en fazla ne kadar indirim yapabilirler tahminen birde driveclub Türkçe dil desteği vardı indirim olursa Türkçe dil olur değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Bende Driveclub almayı düşünüyordum plus olana 120tl şuanda bekleyim mi 120tl en fazla ne kadar indirim yapabilirler tahminen birde driveclub Türkçe dil desteği vardı indirim olursa Türkçe dil olur değil mi

kesin konuşmamak lazım ama büyük ihtimalle indirim gelir.

evet indirimler TR PSN'den yapıldığı için Türkçe dil olacak.
  • TOMB rider dev 18 dolar amerikada psn yani 40 liraya denk geliyor. şimdi driveclub plus versiyonunu değilde norma versiyon indirim yaparlar ayrıyetten plus ile alabileceğimiz fiyatı da eklerler ama 70-80 den aşşa olmaz gibi. ne gerek var amerikada indirimler aşırı derecede güzel durumda 20 dolar psn card alın. daha mantıklı geliyor bana
  • Bundan sonraki indirimler de de 209 tl lik oyunlara muhtemelen %50 indirim gelip 104 tl den satilacaktir. Olasi bir drive clup indiriminde oyunun fiyati dusuk oldugu icin indirimle 104 tl altini gorecektir muhtemelen. Bir araba yarisinin da Turkce olmasi ne kadar onemlidir bilemiyorum. Us ve hk store da ki fiyatlara biz anca indirim oldugunda yaklasabiliyoruz valla saka gibi

• Arkadaşlar US PSN'de Games Gift Guide diye bir mevzu var, aldığınız oyunun fiyatının 3 katı kadar puan kazanın diyor. O puanlar noluyor nasıl harcanıyor bilmiyorum ama anlayan var mı işe yarar bişey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar US PSN'de Games Gift Guide diye bir mevzu var, aldığınız oyunun fiyatının 3 katı kadar puan kazanın diyor. O puanlar noluyor nasıl harcanıyor bilmiyorum ama anlayan var mı işe yarar bişey mi?

Playstation card'i diye bir sey var. Store'dan yaptiginiz her alisveriste puan topluyorsunuz ve sonra bu puanlari gift card'a donusturebiliyorsunuz. O oyunlarda da 3 kati puan kazanin diyor. Tabi ki bizim ulkede gecerli degil. Bundan bahsettigini dusunuyorum yaniliyorsam biri beni duzeltsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar US PSN'de Games Gift Guide diye bir mevzu var, aldığınız oyunun fiyatının 3 katı kadar puan kazanın diyor. O puanlar noluyor nasıl harcanıyor bilmiyorum ama anlayan var mı işe yarar bişey mi?

playstation card diye bi olayları var. bildiğin visa kartı. ilk üye olunca 50 dolar ödül veriyor mesela. bu puan da o karta yükleniyor. ama türkiye'de yok. abd'ye özel.
  • Baştaki mesajda her iki bölgenin de psn linklerini paylaşırsak ulaşması daha kolay olacaktır
  • Hala Lords of the Fallen mı indirimde TR'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Hala Lords of the Fallen mı indirimde TR'de?

Son 20 dakika olması lazım.
  • 3. Teklif BF4 Premium Edition...

Gün içinde konuyu düzenleyeceğim... aşağıdakiler Avrupa fiyatlarıdır.

PS4:
    Battlefield 4 Premium Edition
    Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €34.99/£29.99/AU$47.95

PS3:
    Battlefield 4 Premium Edition
    Was €49.99/£39.99/AU$69.95, now €29.99/£19.99/AU$39.95
    Additional 20% discount for PS Plus members

PS Vita:
    Danganronpa 2: Goodbye Despair Full Game
    Was €39.99/£34.99/AU$54.95, now €19.99/£14.99/AU$24.95
    Additional 20% discount for PS Plus members
  • PS3 için önceki 3 nesilin bazı oyunları indirimde, gözden kaçmasın o da.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/20th-anniversary/cid=STORE-MSF75508-20THANNIVERSARY1
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.