Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Hala Lords of the Fallen mı indirimde TR'de?

Son 20 dakika olması lazım.

Hadi bakalım iyi bi indirim bekliyorum
  • Teklif 3.

PS4 BF4 Premium Edition 104 TL

PS3 BF4 Premium Edition 63.20 / 79.00 TL

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    us store a gelince haber etsene abi fiyat ucuk kacik degilse alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

us store a gelince haber etsene abi fiyat ucuk kacik degilse alirim

US store'a gelmeyebilir. Bu 12 indirim şeysi Avrupa'ya özel. Yine de belli olmaz tabi. US'de Holiday Week indirimleri mevcut. Kalan 3 haftada gelir mi bilinmez.
  • Tomb raider kutulu bitirip satmama rağmen.. us psn 18 dolar fiyatı kaçırmak istemedim.. arşivdeki yerini aldı.. konu çok güzel.. burada indirimleri yakalayıp iyi bir arşiv yapabilirim sanırım.. yalnız TLOU kaçırmama hem üzüldüm hemde sevindim.. 45 GB kota mı dayanır... 60-70 tl arası artık kutulu bulup alacağız :)
  • fiyat iyimiş 150e kutulu bf Premium almıştım gecen ay içinden normal bf4 + pre kod çıkıyordu. 104 tl iyi fiyat

bu arada bir şey sormak istiyorum bu Premium kardeşlikle biri alsa pri hakkı olan kişi kendi ana hesabında mapleri cekebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 5 Aralık 2014; 14:11:03 >
  • Beyler BF4 premium almak isteyenlere ile beraber alabiliriz kişi başı 40-45 arası birşey düşüyor
  • Deniz al şunu artık Bu fırsatı da tepersen daha da bize ben de pre yok o maplere gelemiyorum deme.
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    yaw nıhat bf yı us psnden aldım tr psnden preyı alsam oynayamamkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yaw nıhat bf yı us psnden aldım tr psnden preyı alsam oynayamamkı

:) La sadece premium değil bu. Oyun + Premium beraber. Paket bu. Ama US'den aldığın oyun boşa gidiyor sen de haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 5 Aralık 2014; 15:04:30 >
    Keşke Killzone yerine BF 4'ü alsaymışım. büyük ihtimalle Killzone'u PLUS ile verecekler.
  • Wolfenstein vermelerini bekliyorum verirlerse kardeşlik tekliflerine açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Keşke Killzone yerine BF 4'ü alsaymışım. büyük ihtimalle Killzone'u PLUS ile verecekler.

KZ SF'u hala oynamadım ben. Her ne kadar oyun hakkında grafik dışında birşey yok söylemlerini çok duysam da mutlaka oynamak istiyorum. Umarım indirimle veya plusla gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

KZ SF'u hala oynamadım ben. Her ne kadar oyun hakkında grafik dışında birşey yok söylemlerini çok duysam da mutlaka oynamak istiyorum. Umarım indirimle veya plusla gelir.

fps seviyorsan killzone 3 ü filan sevdiysen seversin bence ban inafamousdan daha fazla beğendim. hatta bir kez daha oynayasım var.
  • Bf4 premium edition fiyatı iyiymiş kaçırmamak lazım.

injustice e bayıldım resmen .d
    Hocam BF4 ne kadar süre daha aktif olarak oynanır acaba ? Ve amerika hesabında kaç dolar bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Hocam BF4 ne kadar süre daha aktif olarak oynanır acaba ? Ve amerika hesabında kaç dolar bilginiz var mı ?

Bir süre daha oynanır. Son ek paket yeni çıktı. Artı Hardline çıkacak olmasına rağmen konsept biraz farklı olduğu için (polis olayı) BF4 oyuncu kitlesinden çok anormal bir kayıp yaşamaz gibi geliyor.

US Store Premium Edition fiyatı 60 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 5 Aralık 2014; 15:36:56 >
  • Us psn pazartesileri mi guncelleniyordu? Pasifik saatine gore degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Deniz al şunu artık Bu fırsatı da tepersen daha da bize ben de pre yok o maplere gelemiyorum deme.

Bundan sonra sadece pre haritalara girelim, bu adam da menü'den bakıp iç geçirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.