Şimdi Ara

PSP 3004 Siyah Renk + SONY 8 GB HG DUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PSP 3004 Siyah Renk + SONY 8 GB HG DUO
    PSP 3004 Siyah Renk+SONY 8 GB HG DUO

-Vatan Bilgisayar'dan Satın Alınmıştır.
    -Kutusu Vardır.
    -Orginal Şarz Cihazı Vardır.
    -Sıfır Bileklik...
    -Sıfır Ayarındadır...
    -Sony 8 GB HG DUO (Orginal) Hepsisony'den alınmıştır...
    -Oyun Oynamaya Hazır... (Oyun Yüklü)
    -Orginal Şarz Cihazı
    -Kutu ve Tüm Dökümanlarıyla...
    -Yüklü Oyunları
    MOTOGP
    GTA: Vice City Stories
    Tekken Dark Resurrection
    PES 2013
    Virtua Tennis
    Little Big Planet
    Gran Turismo

FİYATI: 330 TL...
    Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat vermek zorunlu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Fiyat vermek zorunlu...

330 TL'dir...
  • 16 Gb ile 3000 serisi sıfırı zaten 400 e satıyorlar. Fiyatın çok yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo_1912

16 Gb ile 3000 serisi sıfırı zaten 400 e satıyorlar. Fiyatın çok yüksek..

Kullanılan kart orginal mi?
    Benim PSP Sıfırdan farksızdır...

400-330 Normaldir..
  • Yok kardeşim normal değildir. Biraz piyasayı kurcala.
  • quote:

Yok kardeşim normal değildir. Biraz piyasayı kurcala.

Fiyatların ne olduğunu çok iyi biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata ps vita alınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

quote:

Yok kardeşim normal değildir. Biraz piyasayı kurcala.

Fiyatların ne olduğunu çok iyi biliyorum...

Peki madem sana hayırlı satışlar. Umarım satarsın :)
  • arkadaşlar arkadaşın fiyatı gayet normal al vitayı 400 den sonra oyun başıda 100 tl ver :) hesap kitapta bilmiyorsunuz arkadaş vitayı alınca bitmiyor vita daha kırılmadı. vitaya 400 vereceğime kırılmış psp ye 300 veririm daha iyi oyun oynayamadıktan sonra bi anlamı yok bu arada 200 ler bile 300 den satılıyor siz araştırın biraz piyasayıda öyle yorum yazın konu baltalayın bu konudaki cahilliğinizi bari belli etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofbet

arkadaşlar arkadaşın fiyatı gayet normal al vitayı 400 den sonra oyun başıda 100 tl ver :) hesap kitapta bilmiyorsunuz arkadaş vitayı alınca bitmiyor vita daha kırılmadı. vitaya 400 vereceğime kırılmış psp ye 300 veririm daha iyi oyun oynayamadıktan sonra bi anlamı yok bu arada 200 ler bile 300 den satılıyor siz araştırın biraz piyasayıda öyle yorum yazın konu baltalayın bu konudaki cahilliğinizi bari belli etmeyin.

Yorumunuz için teşekkür ederim...

Özellikle belirtmek isterim...

PSP 3004 Sıfırdan farksızdır. 8 GB SONY HG DUO orginal en hızlı kartı ile birlikte verilmektedir. İçinde 7 adet oyun yüklüdür. Dileyen başka oyunlarda yükleyebilir.

Piyasada verilen 16 GB kartların çoğu çakma olup oyun sırasında kasma yapıyor, dosya transferine 1 MB-2MB düzeyinde aktarım sağlamaktadır...

• quote:

arkadaşlar arkadaşın fiyatı gayet normal al vitayı 400 den sonra oyun başıda 100 tl ver :) hesap kitapta bilmiyorsunuz arkadaş vitayı alınca bitmiyor vita daha kırılmadı. vitaya 400 vereceğime kırılmış psp ye 300 veririm daha iyi oyun oynayamadıktan sonra bi anlamı yok bu arada 200 ler bile 300 den satılıyor siz araştırın biraz piyasayıda öyle yorum yazın konu baltalayın bu konudaki cahilliğinizi bari belli etmeyin.

Psn plus ve takas denilen olaydan haberdar olmamak çok hoşmuş, birde psn indirimlerinin. 20 liraya resistance, 15 liraya little big planet ( vita sürümü pspdekini değil ) aldım. Şuanda marvel vs. capcom 40 lira, dead or alive 45-50 lira falan indirimde dövüş oyunları. Yani sırf kötülemek için yazıyorsunuz şunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 13 Eylül 2013; 18:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Psn plus ve takas denilen olaydan haberdar olmamak çok hoşmuş, birde psn indirimlerinin. 20 liraya resistance, 15 liraya little big planet ( vita sürümü pspdekini değil ) aldım. Şuanda marvel vs. capcom 40 lira, dead or alive 45-50 lira falan indirimde dövüş oyunları. Yani sırf kötülemek için yazıyorsunuz şunları.

Ah cahillik Ahhhh neler söyletip nasıl rezil ediyorsun insanları yazık acı azıcıkta resil olmasın bunlar.....

arkadaşım tamam psn den 1 oyuna 20 tl ver ki en düşük ortalama bir oyun iyi bir oyun değil bak ortalama bir oyun o civrda azıcık matematik hesaplama algoritma bişiler kullan ki ilk okul matematiğin varsa bile yaparsın. bir psp oyun 2,5 tl ye yükleniyor halbuki senin psvita nda (Bu arada psvita bendede var ) ise 20 tl aradaki fark açık 5 oyun alsan ki iyi almak istersen 60- 100 arası değişir bir oyun ortalama aldığını var saysak gene 100 tl oldu sana vita 600 tl. halbuki 5 oyun 12,5 tl psp de azıcık matematik bilinde sonra yazın cahilliğinizi belli etmyin bari.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Ah cahillik Ahhhh neler söyletip nasıl rezil ediyorsun insanları yazık acı azıcıkta resil olmasın bunlar.....

arkadaşım tamam psn den 1 oyuna 20 tl ver ki en düşük ortalama bir oyun iyi bir oyun değil bak ortalama bir oyun o civrda azıcık matematik hesaplama algoritma bişiler kullan ki ilk okul matematiğin varsa bile yaparsın. bir psp oyun 2,5 tl ye yükleniyor halbuki senin psvita nda (Bu arada psvita bendede var ) ise 20 tl aradaki fark açık 5 oyun alsan ki iyi almak istersen 60- 100 arası değişir bir oyun ortalama aldığını var saysak gene 100 tl oldu sana vita 600 tl. halbuki 5 oyun 12,5 tl psp de azıcık matematik bilinde sonra yazın cahilliğinizi belli etmyin bari.

Psp kırılınca online oynanıyormu, pspde vitadaki gibi oyunlar ve kalite varmı. 80 liraya assassins creed aldım, takas ettim cod aldım oynadım uzun süre, onuda takasladım fifa oynuyorum şuanda.

Algoritma falan diye konuşarak havalı olduğunu mu sanıyorsun, meslek lisesine falan mı gidiyorsun, orda mı öğrendin matematik dersinde. Hey allahım, tamam kırılmış pspde oyun oynayın veya telefonda subway surfers oynayın, bizde goty borderlands 2 oynayalım gelince, killzone oynayalım. 100 liraya birinci el oyun aldın diyelim, yine takas edersin birsürü oynarsın, kutulu almanın amacı budur zaten, eğer sırf kendin oynayacaksan killzone bile 80 lira, her oyun mutlaka indirime giriyor onlineda. Bence sen cahilliğini belli etme.

• arkadaşlar.satıcı her fiyatı vermekte özgürdür.ama birde şu var psp ile vitayı bir tutmayın .vitanın üstünlüğü ve kalitesi hiçbirzaman tartışılmaz. diğer arkadaşın dediği gibi psn plus ile bir çok oyunu ve özelliği uygun bir fiyata alıp(hatta ücretsiz) daha kaliteli oyunlar oynamakta vitanın en büyük özelliği.

sanada hayırlı satışlar dilerim .yanlış anlama ama benimde sıfıra yakın cihazı kartı ve onlarca oyunu 250 tl ye bile satamadım elimde duruyor halen kaldırdım kutusuna attım bir köşeye:)
  • quote:

16 Gb ile 3000 serisi sıfırı zaten 400 e satıyorlar. Fiyatın çok yüksek..

350 tl ye vita satılıyor ama arkadaş istediği fiyata satabilir ürün kendisnin sonuçta hayırlı satışlar kardeş.
  • 150 liraya satamadım psp 3004 + orjinal sony 8 gb hafıza kartını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

150 liraya satamadım psp 3004 + orjinal sony 8 gb hafıza kartını

60 TL Sadece orginal Sony 8 GB Hafıza Kartı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

150 liraya satamadım psp 3004 + orjinal sony 8 gb hafıza kartını

60 TL Sadece orginal Sony 8 GB Hafıza Kartı ;)

100 lira bile teklif eden oldu , iyi ki satmamısım 100 liraya satacagıma birine hediye ederim daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 27 Eylül 2013; 23:46:15 >

• kardeş ben 3004 ü 180 tl ye satmaya uğraşıyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.