Şimdi Ara

psp gamepad....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapidshare.com/files/151308876/psp_gamepad_By_Yasir.rar yildizli yerlere "rapid share" yazmaniz yeterli bosluk birakmadan...

Evet beyler programi calistirdim ufak tefek seylerden dolayi baya uzun surdu ama normalde 10-15 dakikada kablosuz joistic sahibi olabilirsiniz…Basit olarak turkceye cevirdim.

Benim psp 4.01M33-2 sanirim cogunuzun pspinde calisicak v1.5 kernel ve v3.52 kernel destekli oldugunu soylesim aldigim site fakat benim kernel 4.xx ve bende calisti..

1- Indirdiginiz WiFiController klasorunun içinden versiyonumuza uygun olanı alip pspmizin game klasorune atiyoruz.
    Benimki: J:\PSP\GAME\ WiFiController……

2- WiFiController klasorundeki wifi.cfg dosyasini wordpad ile aciyoruz: adres yazan kisimi kendi IP adresimizle degistiriyoruz ve kapatip kaydediyoruz.(Ip sini bilmeyenler “baslat” tan “run” acip “cmd.exe” yaziyor calistirip “ipconfig” diyor ve iste ip iniz).

3- Indirdiginiz linkteki PPjoysetup`i pc ye kuruyoruz.

4- Denetim Masasi/Parallel Port Joyistick

5- Gelen pencerede “add” i tikliyoruz.Yeni gelen pencerede "Parallel port" yazan yeri "Virtual joysticks" olarak degistiriyoruz.Ve tekrar add diyoruz.
     psp gamepad....

6- Yeni bir donanim buluyor, otomatik olarak yukluyoruz.
     psp gamepad....

7- Artik yeni bir joystick var. "PPJoy Virtual joystick 1" i secerek mapping diyoruz.
     psp gamepad....

8- "Set a custom mapping for this controller" secerek "Next" e tikliyoruz
     psp gamepad....

9- Ayarlari degistiriyoruz…

psp gamepad....

Axes = 2 (X Axis and Y Axis)
    Buttons = 9
    POV hats = 1
    Ve next diyoruz…

10-

psp gamepad....

X Axis = Analog 0
    Y Axis = Analog 1
    Next….

11- Isterseniz farkli olarak yapabilirsiniz ama tercih edilen bu dur

psp gamepad....

Button 1 = nothing
    Button 2 = Digital 0
    Button 3 = Digital 1
    Button 4 = Digital 2
    Button 5 = Digital 3
    Button 6 = Digital 4
    Button 7 = Digital 5
    Button 8 = Digital 11
    Button 9 = Digital 10

12- Directional button POV

psp gamepad....

North = Digital 6
    East = Digital 7
    West = Digital 9
    South = Digital 8

13- Ayarlari degistirdikten sonra done diyerek kapatiyoruz.

14- Indirdiginiz klasorun icindeki WiFiController-0.4.4\PC\WiFiServer i aciyoruz ve simge durumunda birakiyoruz program joystick icin gerekli.

15- Psp yi acip program calistiriyoruz.

psp gamepad....

baglanicaginiz modemi seciyorsunuz.

psp gamepad....

psp gamepad....

16- Deneme icin Denetim masasi\Oyun kumandalari ni acip joystick ozelliklerine bakabilirsiniz

keyifli oyunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasirca -- 7 Ekim 2008; 0:19:07 >

• http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari_kategorisinde/logitech_precision-366-541.html

Hem de Logitech,demem şu ki böyle ayrıntılarla uğraşmak çok gereksiz.Hem pspnin hem de kendi sağlığınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari_kategorisinde/logitech_precision-366-541.html

Hem de Logitech,demem şu ki böyle ayrıntılarla uğraşmak çok gereksiz.Hem pspnin hem de kendi sağlığınız için

eyer yapicak zamanin ve araclarin varsa neden gidipte o kolu alasin ? amac sadece biraz eylenmek ve yani seyler kesvetmek arkadasim haksizmiyim

• eline sağlık çok güzel bir rehber olmuş. şu anda deniyorum bakalım... ancak sen 4.xx versiyonun olduğun halde hangisini seçip psp'ne attın bunuda yazabilir misin? hoş şimdi bende deneye deneye bulucam artık :D

edit: tamam oldu! bir iki tuş problemi var onuda araştırarak çözerim! tekrar teşekkürler.. bu arada 4.xx versiyonu kullanan arkadaşlar dosyanın içinden çıkan 3.xx klasöründeki dosyayı kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herospower -- 12 Ekim 2008; 21:52:53 >
  • Mükemmel. Tam bilgisayara uzaktan kumanda ararken harika oldu bu haber.

Windows Vista Home Premium SP1
    Linksys kablosuz modem
    PSP Slim 3.61 m-33

Dediklerini yaptıktan sonra PES9'a girdim ve çatır çatır oynadım. Programın tek dezavantajı var oda daimi veri transferi yaptığı için pili adeta emmesi. Olsun varsın.. hiç sorun değil. Uzaktan kumanda olayına gelince, X-Padder adlı programı denicem az sonra. Eğer olursa buraya detaylı bir anlatım yazarım, herkes yararlanır.

Teşekkürler.

Edit: PSP versiyonu 3.71 m33'müş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-liek-turtals -- 22 Ekim 2008; 22:25:13 >
  • Evet X-Padder'ıda tamamen ayarladım fakat çok uzun sürdüğü için anlatmak zor geldi. Haftasonu arkadaşımın bilgisayarına götürüp orda çalışıyomu diye denicem, eğer çalışırsa rapid'e atarım, kullanırsınız :)
  • Bu yöntem baa ii, hep kullandığım bi yöntem geçen seneden beri paylaşım için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE GAMEPAD (bluetoothlu)
    4 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    11 ay önce açıldı
    psp
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yaptım cokk gusel teşekkurler....

peki mouse olarak kullanabılıyormuyuz yane masaustunde fln (kullanılıyorsa nasıl)
  • oke tamm buldum mouse olarak kullanmayıda ısteyen olursa verım
  • ya peki bu olayı USB den yapabılırmıyız yani usb kablo ile :))
  • gerek yok bunlara ama kullanan varsa sorun yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 21 Haziran 2009; 12:57:49 >
  • Fat PSP de de mümkün müdür bu?
  • ya USB olayı olsa super olur cunku bahcede oynuyorum bi gamepad bi psp ile iki kişi mac yapıors psp yarı yolda bırakıo bazn tutukluk yapıoda o yüzden
  • Arkadasım biraz daha acar mısın? psp'yi PC'de mi joypad olarak kullanıyoruz?
    PC'ye Usb kabloyla mı baglıyoruz? Pc'de kızıl otesi warsa Fat'ten kablosuz baglantı yapmak mumkun mu?!

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 22 Haziran 2009; 12:09:34 >
  • evet joypad olarak kullanıyoruz
    hayır wireless modem olması lazm
    kızılötesi yok kablosuz modemden bilgisayarına sinyal göndererek oluyor
  • cok ilginc
  • pc icin kaliteli kablosuz gamepad fiyatlarinin 60 tl den basladigini goz onunde bulundurursaniz gayet guzel bi alternatif bence...
  • nee 60 mıı? :|

ben bızım burdan 20 tl ye snopy aldım super hıc bı arıza cıkmadı

--ben nolmal kablolu sandım k.bakmayın ama kablosuzda bır yere kadr ya psp gbi yolda bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbi_omer -- 22 Haziran 2009; 21:34:29 >
  • PSP'yi eskitmeye değmez bence
  • eskitmek :S nasıl eskicekki :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.