Şimdi Ara

psu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim laptop ucunca eski pc ye kaldim. onunda power supply arizaliydi. icinden 350w maximum bir psu cikti fakat sistem p4 ram falan 384 veya onun gibi bi sey. bilgisayarci arkadasin getirdigi 280 w ile denedik kasa aciliyor ekrana goruntu gelmiyor monitor isigi turuncu yanip kapaniyor goruntu yokken. psu arizalidir diye yeni bi tane 280 lik aldim nou gibi bi abuk subuk firmanin. yarin baska monitorle deneyecegim eger sinirlenip kasayi atmazsam. iki sorum var.
    problem neden kaynaklanabilir?
    boyle dandil bi sistemin 280 in yetmeme ihtimali var mi?
    imlayi bagislayim cepten yaziyorum.

ha bir de farkli bir monitorde mi oldugundan bilmiyorum 300 du galiba bir psu ile calisti fakat cok olmustu denedimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentine71 -- 29 Temmuz 2012; 20:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 watt 280 watt o sisteme yeterde artar bile..sizin sorun ekran kartı -vga çıkışı her neyse onunla alakalı bir durum..sinirlenmeyin ,şimdi ekran kartını değiştirme şansınız varsa ilk önce onu deneyin..muhtemelen çalışacaktır...
    bu sorunu çok defa yaşamış bir kişiden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

300 watt 280 watt o sisteme yeterde artar bile..sizin sorun ekran kartı -vga çıkışı her neyse onunla alakalı bir durum..sinirlenmeyin ,şimdi ekran kartını değiştirme şansınız varsa ilk önce onu deneyin..muhtemelen çalışacaktır...
    bu sorunu çok defa yaşamış bir kişiden....

çok teşekkür ederim cevabınız hocam. bir laptop ayarladım, mümkün olduğunca o sistemden uzak durmak istiyorum.
  • o zaman yük etme değeri dahada düşmeden parçala hemen sat ......
  • Hocam geç gördüm kusura bakmayın. Valla satasım bile yok. Ofiste bıraktım duruyor öyle. Allah korusun o sistemden beni :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.