Şimdi Ara

PSU Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim bir konuda aklım biraz karıstı yarın kısmetse XPERTVISI - 9600GT-SONIC-1GB ekran kartı alıyorum. Fakat su anda kurulu olan sistemimde FRISBY ATX400W, 24PIN, SATA+PFC Power Supply kullanıyorum Amd işlemci kullanıyorum ve 4 harddisk bağlı acaba ne sıkıntı yasarmıyım. GTA 4 keyfi için bu çile :)

• sorun çıkmaz sistemin çalışır fakat zorladıgın zaman overclock vs.. yük altında sistemde resetleme olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mask34

sorun çıkmaz sistemin çalışır fakat zorladıgın zaman overclock vs.. yük altında sistemde resetleme olabilir

bu açıklamayı neye dayanarak yaptığını merak ediyorum doğrusu...

arkadaşım bende frisby kasa kullanıyorum ama powerı değiştirdim ben ve siz diyorsunuzki 4 hdd bağlı onlar zaten en az 100w , anakart zaten ortalama 50w yer diğer sistem donanımlarınıda sen hesapla ve frisby nin de sana verceği gerçekteki güç en fazla 250w ve sen diyosunki herşey GTA4 için. Hiç o oyunun minumum sistem gereksinimlerine baktınmı ?

Minimum System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
    * Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
    * Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
    * Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
    * Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
    * Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
    * 18 GB Free Hard Drive Space
    * Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

minumum ve maximum sistem gereksinimleri gerisini sen düşün

• Kaldırmasına kaldırır belki ama FRISBY gibi bir PSU'ya (hele ki 400W'sa) güvenirsen çok yakında kebap kokuları sarabilir evi. Hiç tavsiye etmiyorum. En azından 600W sağlam ve güzel bir PSU almanı öneririm.
  • Bencede yeterli kardeş

Herhangi bir sorun olursa mecburen deiştirmen gerekicek zaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OK_Comsis

quote:

Orjinalden alıntı: @rkadas

bu açıklamayı neye dayanarak yaptığını merak ediyorum doğrusu...

arkadaşım bende frisby kasa kullanıyorum ama powerı değiştirdim ben ve siz diyorsunuzki 4 hdd bağlı onlar zaten en az 100w , anakart zaten ortalama 50w yer diğer sistem donanımlarınıda sen hesapla ve frisby nin de sana verceği gerçekteki güç en fazla 250w ve sen diyosunki herşey GTA4 için. Hiç o oyunun minumum sistem gereksinimlerine baktınmı ?

Sayın @rkadas,

Tüm frisby PSU'larımız üzerlerinde yazan gerçek Watt değerlerini vermektedir. Testler; piyasada saygı duyulan ve bağımsız bir kuruluş olan Çizgi Elektronik laboratuarlarında gerçekleştirilmiştir. Sitemize örnek olarak koyduğumuz test sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.frisby.com.tr/Test/Frisby_Power_Test/Frisby_LC8460BTXBK_350W.htm

Sayın yetkili eniştemin Vatan Bilgisayar'dan aldığı Frisby marka 400W PSU'u çok tiz ve son derece rahatsızlık verici bir ses çıkartıyor. Vatan bilgisayara götürdüğünde bunun fandan gelen normal bir ses olduğunu söylemişler ve ürünü geri almamışlar. Ne yapılabilir? Ben de 6 aydır aynı ürünü kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: corhi

Bencede yeterli kardeş

Herhangi bir sorun olursa mecburen deiştirmen gerekicek zaten ..

sistem yandıkdan sonra arkadaş parasını ödeyecekmiş

XPERTVISI - 9600GT-SONIC-1GB
    4 tane harddisk
    anakart
    amd işlemci
    dvd rw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 5 Aralık 2008; 23:31:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.