Şimdi Ara

PTTCELL KULLANANLAR / TEKLİF ALANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki 5-6 senedir pttcell kullanıyorum. Taahhüt bitmeden ararlar en cazip fiyatı verirler kabul ederdi. Hatta geçen yıl 750 dk 750 sms 3gb interneti sürekli kapatacağım dememe rağmen en son TT prime müşteri temsilcisinin iknası üzerine ilk 2 ay 8 tl sonraki 10 ay 13 tl ye kullandım. 2 gün sonra taahhüt bitiyor. 1 ay önce aradılar 28 tl dediler kabul etmedim. o günden sonra aramadılar. bugün aradım 750 dk 750 sms 4 gb nete vergiler dahil 32 tl dedi. 26 ekimde aramazlarsa önce kontörlü hatta geçip sonra operatör değiştireceğim. Tüm indirimli tarifeler yeni gelene özel. pttcell gibi bir sağlayıcıyı 5-6 senedir 2 hatta kullanan birisine bu fiyatları çekmemeliler. Var mı son günlerde ikna teklifi alan?

• Hiç mi kullanan olmaz ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya göz gezdir bak bakalım millet ne yapmış

https://forum.donanimhaber.com/pttcell-ana-konu--77773629

• 750dk 750sms 4gb 24₺ye kullanıyorum bende ikna için aramışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 25 Ekim 2019; 20:58:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1003

750dk 750sms 4gb 24₺ye kullanıyorum bende ikna için aramışlardı
    Taahut bitmesine Ne zaman aradılar hocam

• .mpower kullanıcısına yanıt
    aslında şöyle oldu taahhüt bitmesine 7 ay kala iptal için başvurdum, 12 liralık bi paket için aradılar 500dk sms 2gb bu paketin 6. ayında kendileri aradı internet kullanımınız artmış geçmek ister misiniz diye ve taahhüt süresi önceki süreden devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1003

aslında şöyle oldu taahhüt bitmesine 7 ay kala iptal için başvurdum, 12 liralık bi paket için aradılar 500dk sms 2gb bu paketin 6. ayında kendileri aradı internet kullanımınız artmış geçmek ister misiniz diye ve taahhüt süresi önceki süreden devam ediyor
    Az önce yine aradim pttcell i yine sadece 32 tl lik paketi söyledi. Bende kontörlüye geçirttim. Uygun bir operatöre geçecegim. 6 senelik müşteriye yaptıklarına bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .mpower kullanıcısına yanıt
    14 aydır kullanıyorum bende taahhüt bitsin taşıyacağım bakalım ikinci hattım bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.