puma nın derı ayakkabısı ve tabanını cok sevıyorum yanlardan acılmıyor taban hemen yırtılmıyor taş gıbı benımkı 1 yıl oldu mıcırlı yollarda hergun gıyıyorum 1 boyuyuorum 0 gıbı oluyor sıyah derı cok gzl
@Muse00 giydiğin pumanın modeli ne?
Yandaki küçücük ferrari logosuna 150 lira vermek pek mantıklı gelmiyor doğrusu. Onun dışında da bir artısı yok.Bence başka bir ayakkabı al.
apaçi
Walla ben puma yarım bıleklı Mid tarzı bır ayakkabı almıstım ykmden 75 lıraya kadar ındmıştı
biz parayı o küçüküc ferrari logosunamı veriyoruz bak arkadaşta söylemiş 1 yıldır giyiyorum ve tekrar alıcam diye
@Muse00 valla bileklisini bulsam onu alırımda bulamadım kısası var sadece
logoya yahut armaya para verenler coğunlukla cok pahalı marka yahut cok tutulan lakın kalıtesı bellı olan urunler alırlar pumanın ayakkabısını elıme aldıgımda saglamlık ve kalıteyı anlıyor ınsan en başta malzeme kalıtesı cok gzl benım aldıgım ayakkabıda en baştada kötu sunı derı degıl yanı yanlardan yırtılmıyor ız olmuyor arada bır temızlıyorum yıne aynı kalıtede oluyor kişisel onerım bu ayakkabı yahut pumanın başka bır derı ayakkabısını onerırım bu arada pumanın bır polarını almıstım bundan 5 yıl once halla gıyıyıyorum hayatımda marka dıye para verıp 2cı yılını gordugum bır urun yok sanırım
ykm,boyner, spor ayakkabı mağazalarına bakmanı onerırım ve bence durumun cok ıyı degılse 110 lıra ustu para vermemenı onerırım
Güzel. Güle güle kullan. Puma'nın Formula 1'in resmi sponsoru olmasının faydaları.
2 ayda bir 60-70 liralık ayakkabı alacağına bunlardan al 1 sene giy
boynerden alacağım zaten 135 tl orda floda fln 152 civarı. boyner coğu siteden avantajlı önce puma game point almıstım 139 dan 78 tl ye düşmüştü
gg de 139 lıraya war bu ayakkabı gg yı gezdın mı bu arada bu ayakkabı cok dayanıklı hocam adamlar herzamankı gıbı armanın ustunden bıle 4 kere dıkış gecmıslerr