Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı fabrikadan ziyade aynı firmanın ürünleri kalite farkı olabilir ama pvcde önemli husus aksesuar ve montaj kalitelisidir bunları göz önünde bulundurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kale aksesuar hakkında düşüncesi olan varmı buradaki konuya hakim olan ilgili kişiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redin -- 31 Mart 2016; 22:59:16 >
  • Kale aksesuar cok kotu bir urun degil ama cokta iyi diyemeyiz. Mumkunse Roto daha iyidir.

• Teklif almış bi abimiz kararsız kalmış kale mi roto mu diye fikir almak istedim sizlerden.
    Pimapen renkli Maximus ve Carisma olarak profilde 3.000 TL aksesuarda ise 500 TL civarı fark var aralarında.Hala düşünüyorlarmış hangisini yapsak diye ben evime yaptırsam hiç düşünmeden Maximus yapardım göz görüyor çok tok profil damlalıklı olması hem estetik hem et kalınlığı ile mükemmele.
  • tayazlar T kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Kesinkikle winsa diyorum.
    Ankarada'daysanız PencereUzmanı Winsa bayii.www.pencereuzmani.com.tr güvendiğimiz bir firma !!
    bizimle birlikre 3 komşumuz daha yaptırdı. Wosvageni 3 senedir kullanıyoruz hiç bir sıkıntımız yok.
    tesekkürler Winsa-Teşekkürler Pencere Uzmanı.....
  • Evimin pencerelerini değiştirmek istiyorum. Dört tane pencerem var. Bunların üçü 135x120 ölçülerinde ve tek kanatlı. Diğeri de 195*145 ölçüsünde ve çift kanatlı. Pencerelerin beyaz olmasını ve kanatlarının çift açılır olmasını istiyorum. Ayrıca kanatların hepsine de sineklik takılmasını istiyorum. Düşük kalite malzeme olsun istemiyorum. Camlar da normal ısıcam olacak. Sizce bunun için makul teklif nedir? Piyasayı hiç bilmiyorum kazık yemeyelim bu işten. Ankara Etimesgut'tayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 17 Nisan 2016; 21:24:27 >
  • Bu forumları reklam yerine döndürenler defedilmesi lazım.

• Üst düzey yalıtım sağlamak amacı ile yaptırmak isteyenler için Pimapen markasının yeni serisi NİRVANA.

Bu aralar televizyonda reklamı yayınlanıyor. Bizde resmi siteden aldığımız bilgilerini buradan sizlerle paylaşarak bilgilendirmek isteriz.

Profil genişliği : 80 mm
    Odacık sayısı : 6
    Profil sınıfı : B Class (TS 5358 - EN 12608)
    Conta sistemi : İç-Dış ve Orta conta, 3'lü conta sistemi
    Conta tipi/rengi : TPE - Gri / Siyah
    Cam kalınlıkları (mm) : 24, 30, 36, 44

PVC Pencereler [ANA KONU]

Ana profilleri 80 mm genişliktedir.

6 odacıklı profilleriyle ısı ve ses yalıtımında üst düzeyde performans sağlar.

Nirvana profilleri düşük ısı geçirgenlik

değerine (*Uf=1,18 W/m²K) sahiptir. 44 mm lik üçlü cam ünitelerinin (Ug=0,6-0,7 W/m²K) kullanımına imkan verir. Bu tür camlarla birlikte uygulanan Nirvana serisi pencerelerin ısı geçirgenlik değeri Uw=0,99 W/m²K olmaktadır ve üstün ısı yalıtımı sağlamaktadır.( * : hesaplanmış değerdir).

Sistemde kullanılan gri ve siyah renk leke bırakmayan elastik contalar sayesinde üst düzeyde hava, su, ses ve toz yalıtımı sağlanır.

İç-dış ve orta conta olmak üzere üçlü conta sistemi, ısı ve ses yalıtımına katkı yaptığı gibi, kanat açılımlarında kullanılan donanımları da korozyona karşı koruyarak uzun ömürlü olmasını sağlar.

Yüksek katlı binalarda rüzgar yüküne karşı yüksek mukavemet sağlayan özel tasarım cephe orta kayıt profiline sahip bir seridir.

Kanat profili kendinden damlalıklı olup estetik görünüm sağlar. Damlalıklı kanat profilinde damlalık kısmı 80mm ölçüsüne dahil değildir. Bu kısım dahil edildiğinde profil ölçüsü 90mm olmaktadır.

Optimize edilmiş kapı profili yüksekliğiyle cam alanı büyütülerek ferah mekanlara olanak verir.

Beyaz rengine ilave olarak 17 çeşit renk ve desende laminasyonlu profilleri mevcuttur.

Özel tasarım çıtaları sayesinde göze hoş gelen, estetik profil cam birleşimleri sağlanır.

24-30-36-44 mm genişliklerinde çift cam, üçlü cam ve panel kullanımı sağlayan çıtaları mevcuttur.

Kendinden pervazlı kasa profili ile iç yüzeyde, doğrama-duvar birleşimlerinde görsel bütünlük sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarmaraPimapen -- 8 Mayıs 2016; 11:10:34 >

• Ankara hoşdere pimapen düşünüyorum. Önerisi olan var mı?
  • Beyler bu TAURUS hakkında bilgii olan varmı acaba? Bizim valide Adopen için anlaşmış, adamda komşumuzsunuz size ayarlayabilirsem TAURUS ayarlayacağım çok daha iyi vs demiş.
    Kadıncağızda sevinmiş falan ama internette ne bir bilgi ne başka bir şey. Acil yardımcı olursanız çok geç olmadan sevinirim.
  • Arkadaşlar Ankara Öveçler Pimapen bayisi Anılpen, Anıl yapı&dekorasyondan uzak durun!!!!!
    Keşke bu forumdaki işçilik önemli yazılarını daha önce okusaydım. Pimapen markasına güvenerek soğuğu engellesin diye yaptırdığımız Pimapen kışın soğuğu tamamen içeri geçiriyordu. Ürünü aldığımız Ankara Öveçler Pimapen bayisi Anıl yapı, Anılpen'i defalarca çağırmamıza rağmen gelip hiçbir sıkıntı yok deyip, başlarından savdılar. Ürünü sattıktan sonra hiç ilgilenmediler. Daha sonra Dikmen'deki başka bir Pimapen bayisini çağırdık, abi kasayı oturtmamış, bak hava boşluğu gözüküyor dedi gösterdi, harbiden de dikkatli bakınca boşluk gözüküyordu. 2 yıldır defalarca aradığım Ankara Öveçler Anıl Ticaret Pimapen bayisi bir şey yok demişti! Dikmendeki başka bir Pimapen bayisi direk hatalı dedi ve sonra Öveçler Pimapen bayisi Anılpen Anıl yapı&dekorasyon'a söylediğimizde garanti süresi geçtiği için yapmayız dediler. Pimapen Öveçler bayisi Anılpen anıl yapı&dekorasyon dan bayilik izninin alınmalı!!! Açık adresleri Çetin Emeç Bulv. Kabil Cd. (Eski 4. Cd.) No:93/B Öveçler/ANKARA
    Tel: (0312) 483 54 51.
    İfşa ediyorum. PVC Pencereler [ANA KONU]
    Herkese bu bayiden uzak durun diyorum!!!

Ankara'da dikmen, balgat, öveçlere yakın önerebileceğiniz işçiliği iyi güvenilir bir pimapen winsa egepen bayisi varsa rica ediyorum...

• hattorihanzo11 H kullanıcısına yanıt
    Keşke bu sorunlar yaşanmamış olsaydı elbet...

Ankaradan ve İzmirden çok mesaj geliyor bana da Bu iller ve Anadoludaki diğer illerde
    "yapı sektöründe ne iş yaptırırsanız yaptırın mümkünse etrafınızda, çevrenizde iş yapmış referansı olan, kişilere-firmalara iş yaptırın".
    Tabi bununda bir garantisi yok ama maalesef sektörde ürün kalitesi %50 ise, uygulama kalitesi de bir o kadar %50dir.

En iyi ürünleri seçersiniz, en kaliteli-en pahalı malzemeyi kullandırtırsınız ama uygulama düzgün yapılmadıktan sonra hiç bir anlamı olmaz...

Önceki mesajda Taurus-Adopen sorulmuş; Taurustan kesinlikle uzak durun, geç gördüm ama umarım görürsünüz :(
  • Daha önce bu forumda yazmıştım. Sonunda geçtiÄŸimiz yıl pencerelerimi deÄŸiÅŸtirdim.

Pimapen Maksimus 7000 serisi
    Argon gazlı ısıcam sinerji
    Aksesuarlar Rotto oldu.

Şu anda çok memnunum. Geçtiğimiz kış farkı fark ettik diyebilirim.

Yalnız şöyle bir durum oldu. Ben evimin camlarını farklı zamanlarda yaptırdım. İlkinde siyah contalıydı. Sonraki yıl gri contaya geçildi dediler ve gri oldu. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Bir de ikinci sefer yaptırdığım pencerelerde defaten söylememe rağmen rotto aksesuarları yazmayı unutmuşlar. Ben de sözleşmeye bakmamıştım. Ustalar bir düzeltme yapmak için geldiklerinde tesadüfen vorne olduklarını gördüm. Gerçekten Rotto ve Vorne arasında dağlar kadar fark var.

Bu aksesuarları evdeyken değiştirtmek mümkün oluyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar apartmanımızı müteahhite vereceğiz. Teknik kurula seçildiğim için her konuyu araştırıyorum. Bağdat caddesinde oturuyorum.

PVC için şöyle bir şey yazacağız teknik şartnameye.

Bilen arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Aşağıdakinden daha kaliteli örnekler vermek isteyenleri de duymak isterim.

PVC: Rehau Geneo PHZ 86 mm
    Aksesuar: Roto Patio
    Cam: Şişecam Isıcam Konfor 3+
    REHAU Comfort-Design plus motorlu Panjur
    Sineklik
  • Winsa da pencere ve kapılar için tavsiye DORADO mudur ?

Hiç bilmediğimiz bir piyasa...3 pencere ve balkon kapısı değişecek...Ne kadar tutacak valla hiç fikrimiz yok...Kazıklanmayalım istiyoruz
  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    mesajınız tam okunmuyor ama contalar gri oldu beyaz ham profillerde artık, aksesuar işi kötü olmuş vorne çok kötü bir ürün değildir ama elbet rotonun yerini tutamaz. ama şöyle birşeyde var üzerinde onarım yapmayı ben çok önermiyorum. zira atölye tezgahta toplanan kadar olmayabiliyor. işin ehli usta denk gelirse değiştirilebilir de tercihen
  • ElPoderoso kullanıcısına yanıt
    seçtiğiniz profil iyidir ama maliyet yüksek olabilir biraz, winsa ve pimapende de aynı kalitede profiller var düşünülebilir. Aksesuarda Roto patio VW olarak seçtiyseniz yarı otomatik öneririm, tam otomatiklerde kullanımda sorunlar yaşanabiliyor. Cam ve panjur ürünleri ideal panjurlarda somfy/becker motor tercih edebilirseniz iyi olur.
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Dorado güzel bir profil Winsa da ama daha iyi profillerde var. bütçe müsaitse tercih edilebilir. Aksesuar ve Cam kalemlerini atlamayın onlarıda iyi ürünler seçerseniz dorado ihtiyacınızı karşılayabillir.
  • bbgelen kullanıcısına yanıt
    Yazılar niye öyle olmuş anlayamadım ben de.

Şimdilik kullanayım. İleride bir gün kötü olduğunda iyileriyle değiştiririm artık.

Ben Maksimus maksimus serisini yaptırmıştım. Benim zamanımda olsaydı muhtemelen Nirvana yaptırırdım. Çünkü Afyon'da yaşıyorum.

• bbgelen kullanıcısına yanıt
    Benim mutfak pencere ve kapısı değişecek. Pimapen'le sorun yaşadığım için onlara yaptırmak istemiyorum. Pimapen Maksimus ile aynı profil özelliklerine sahip Egepen ve Winsa modelleri hangileridir? Yalıtım özelliği yüksek olsun istiyorum. Çünkü Afyon'un kışı çok soğuk olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.