Şimdi Ara

Q6600/1.325v vid/Stock Fan/3.4 GHz(1.4v) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bruce Leee

alıcam hocam 2 el alırım heralde vay be sen de daha yaşıyomuşsun hocam :D @K.Kahriman

Yaşıyorum hocam. 2009 yılındaki o.c lerle yola devam ediyorum. Geçen gta v için 3.0'dan 3.4 ghz yaptım hala gideri var işlemcinin. Medium'da takılmadan oynatıyor.

Bu gidişle sistemi değiştirmeyeceğim sanırım. Çünkü hd4850 ile bile gta v'de bile takılma yapmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

Konuyu güzel bi haberle hortlatıyorum. 6 sene falan oldu galiba geçenlerde bu anakartın overclock olmaması durumu aklıma geldi. Biraz araştırdıktan sonra yabancı bir forum da bi Türk arkadaşımıza rastlayıp ona önerdikleri yöntem ile overclock yapmayı başardım :) Müjdeyi vermek için yazıyorum. İmzam da mevcut olan şekilde gayet stabil olarak sistemi kullanıyorum. Tabi daha iyi ayarlar sunacak arkadaşların da yöntemlerine açığım, herkese iyi günler diliyorum ;)
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Bi el atsan rica etsem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorraine

Bi el atsan rica etsem :)

hocam şu an soğutucu ile overclocklu kullanıyorum. 3.6 ghz 1.55v ile kullanıyorum. thermaltake Thermaltake Contac 29 BP var. sıcaklıklar kış olmasına rağmen 80 derece civarı.

soğutucusuz o.c yapmayalı yıllar olur. ben sizin yerinizde olsam 3.2 ile devam ederim veya 3.0 kullanırım. çünkü 3.6 ghz için eğer vid iyi değilse istenen voltaj bir kat artıyor.

1.28'le 3.0 ghzde kullanırken şimdi 1.55 de 3.6 kullanıyorum.

fallout 4 için o.c yaptım, 2009 da aldığım hd4850'yi çıkarıp hd6850 taktım. maşallah canavar gibi çalışıyor. i7'ler gibi güç veriyor makina.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.