Şimdi Ara

Q9650 4000 ghz 1.200 vlt ile full stabil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel işlemci 4 ghz stabilse vid nedir bu işlemcinin,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Güzel işlemci 4 ghz stabilse vid nedir bu işlemcinin,,,

1.25
  • benim anlamadığım neden windows 7 puanı 7..5 veriyor işlemci için
  • buda yeni orthos testim yalnız ramlar önümü kesiyor 2.3 vlt vermeme rağmen 5-5-5-18 twingleri ve 890 mhz olmasına rağmen ramlar stabil değil

Q9650 4000 ghz 1.200 vlt ile full stabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 29 Mayıs 2010; 9:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

buda yeni orthos testim yalnız ramlar önümü kesiyor 2.3 vlt vermeme rağmen 5-5-5-18 twingleri ve 890 mhz olmasına rağmen ramlar stabil değil

Hacı işlemciyi daha fazla kasmana gerek yok. Belliki işlemcin stabil bu değerde ama ram lerde stabiliteyi sağlayamazsan sorun çıkartır sana. Özellikle oyun v.s. gibi durumlarda mavi ekranla karşılaşabilirsin.

• çok iyi ben q9550 ile windows açmak için 4.00 ghz de 1.29 volt veriyorum 1.32 volt ile anca stabil oluyor
  • şu anda 4300 mhz de test ediyorum 1.300 vlt ile yarım saati geçti ve halen çalışıyor
  • evet arkadaşlar yorumlar birde iyi bir ram atviyesi çünkü hedef 4500 ghz de günlük kullanım

• orthos 4 çekirdek destekliyor mu ki?

occt ile linpack yapabilirseniz helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UntouchablE

orthos 4 çekirdek destekliyor mu ki?

şu anda önümü ramlar kesiyor inanın işlemci çok iyi çıktı ve bu işlemciyi hava soğutma ile günlük 4500 ghz de kullanmak kaçınılmaz
  • quote:

evet arkadaşlar yorumlar birde iyi bir ram atviyesi çünkü hedef 4500 ghz de günlük kullanım

Merhaba;
    Q9550 yi 4.3GHz de 1.3v ile stabil kullanıyordum. Siziz işlemci doğru Ram'ler ile 4.5GHz barajını ço rahat aşacaktır kanısındayım.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkeles64

quote:

evet arkadaşlar yorumlar birde iyi bir ram atviyesi çünkü hedef 4500 ghz de günlük kullanım

Merhaba;
    Q9550 yi 4.3GHz de 1.3v ile stabil kullanıyordum. Siziz işlemci doğru Ram'ler ile 4.5GHz barajını ço rahat aşacaktır kanısındayım.:)

evet tşk ederim biliyorum işlemcimi nihayet destek veren bir arkadaş çıktı yoksa millet inanmıyor

• Kardeşim sen vid 1.25v demişsin 4000 mhz günlük kullanıyorsunda bu testlerde neden hiç 2-3 saat 100% yükteyken realtemp gibi everest gibi ısı programları ile ısıyı göstermedin ne malum stabil olduğu aç everest'i Araçlar seçeneğinden sistem kararlılık testinden geçir yükteykende 1-2 saat kadar sıcaklıklarıda gösterde millet net bilgilere ulaşsın,Ne malum o remlerle tam yükteyken mavi ekran vermediği birde diyorsun ki 4500 günlük kullanırım diyorsun anakartın iyi ise kullanırsın köprüler iyi soğutuyorsan stabiliten uzar,ayrıca orthosta sadece cpu testi yapıyorsun cpu ram seç ikisine birden yüklen ve 4 çekirdeğede yüklende göz atalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Kardeşim sen vid 1.25v demişsin 4000 mhz günlük kullanıyorsunda bu testlerde neden hiç 2-3 saat 100% yükteyken realtemp gibi everest gibi ısı programları ile ısıyı göstermedin ne malum stabil olduğu aç everest'i Araçlar seçeneğinden sistem kararlılık testinden geçir yükteykende 1-2 saat kadar sıcaklıklarıda gösterde millet net bilgilere ulaşsın,Ne malum o remlerle tam yükteyken mavi ekran vermediği birde diyorsun ki 4500 günlük kullanırım diyorsun anakartın iyi ise kullanırsın köprüler iyi soğutuyorsan stabiliten uzar,ayrıca orthosta sadece cpu testi yapıyorsun cpu ram seç ikisine birden yüklen ve 4 çekirdeğede yüklende göz atalım.

güzel kardeşim her halde senin gözünde bir bozukluk var görmüyormusun everet açmışım oraya iyice bak ey ALLAHIM

• Pardon üstdeki resimlerden bakmıştım vaybee güzel işlemci haa o sıcaklıklar'a göre normal Q9650 mi bu yoksa bu çarpanı kilidi açık olanlar var ondan mı yoksa remleri değiştirip Corsair dominator gibi remler ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsin ve stabil kalma ihtimalin yüksek olur,bu remler senin overclock'u baltalar gibi oyunlarda falan mavi ekran gelebilir tahminim yalçın abininde dediği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 29 Mayıs 2010; 23:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

http://forum.donanimhaber.com/m_39324748/mpage_1//tm.htm#40067226

Şu konuya da bekleriz. Sıcaklıklar konusunda buradaki üyelerin değerlerinede bakabilirsiniz.

evet oda sıcaklığı 23-24 vlt bir kademe artırdım orthosta hata vermiyordu oyunlarda vs ama linx açınca hata veriyordu vlt bir kademe artırdım onuda geçti ve bilgisyara 4 gündür 24 saat çalışıyor

• 3dmark

• 1.240 V
    Bus Speed 450
    Rated Speed 1800
    olarak kullanan arkadaşım var asusun dandik bir anakartı üzerinde adam gibi birşey olsa daha da yolu var
  • buda yeni 3dmark birazda ekran kartına abandım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UntouchablE

orthos 4 çekirdek destekliyor mu ki?

şu anda önümü ramlar kesiyor inanın işlemci çok iyi çıktı ve bu işlemciyi hava soğutma ile günlük 4500 ghz de kullanmak kaçınılmaz

hocam valla bir de occt linpack i deneyin daha benzeri yok onun :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.