ben 2. el bi s200 aldım. fakat şuanda yaptığım kontrollerde, telefonda konuşurken karşı tarafın sesinin çok az geldiğini gördüm. hatta zaman zaman gelmiyormuş gibi az.
araştırdım çoğu yerde. ama genelde dış hoparlörden arıza oluyormuş. bununla ilgili hiç bir bilgi bulamadım. normal de yandaki ses tuşundan açtım. konuşma sırasında yandaki ses tuşundan yine açtım sesi sonuç değişmedi. acaba bilmediğim bir ayar falan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim...
Donanimsal sorun olabilir. garantisi varsa garantiye gönder yapabiliyorlarsa yapıyorlar yapamazlarsa yenisi geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: konitek.com
Donanimsal sorun olabilir. garantisi varsa garantiye gönder yapabiliyorlarsa yapıyorlar yapamazlarsa yenisi geliyor
tüh hocam yaa. daha da yeni aldım cihazı. (2. günü) ayarı falan vardır diye düşündüm ama bişi çıkmadı. cihaz garantili daha 2 aylık. ama sağdan soldan okuduklarıma göre kvk baya bi bekletiyormuş. o yüzden en son onu düşüneceğim.
acaba rom değiştirsem düzelme olur mu?
IPL 02.09.0001 SPL 02.09.0001 GSM 02.07.20 OS 2.9.7.24
+ rom değiştirdiksen sonra bu trcell romunu tekrar geri yükleyebilirmiyim. en son turkcellpda romunu buldum forumdan. ama düzelmezse garantide problem yaratırmı acaba?
cevaplayan yok mu arkadaşlar?
GALİBA YOK BAKSANA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme